Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Lillamy

Sidor: [1] 2
1
Domstolsbeslut m.m. / Hallå!!!!
« skrivet: 07 januari 2006, 19:07:13 PM »
Vem & vilken myndighet/ myndigheter tar ansvar för sina fel & brister.
Har inte sett en enda trots att det finns bevis här skall man ta & följa lagen men så är det inte utan att det är att rädda varandra och utmåla den som har råkat illa ut för det hela för att rädda sitt egna skinn.

Sedan finns det advokater som inte kan ta ansvar för att de har tagit åt sig ett ärende och sedan inte ta ansvar & slutföra det. Det är för bedrövligt...

Att man kan råka illa ut och sedan fått dubbelotur är skit det är bara att se & göra det bästa av situationen..

2
Mm det är sant tro det eller ej.
En mamma som skyddar sina barn och gör allt för dem blir dömd till delad vårdnad så att pappan kan kräva umgångesrätt trotts att de är dömda för misshandel 4 gånger & bara för att de har konsten att kunna prata för sig och bara för att mamman är rädd så blir hon anklagad för psykiskt sjuk &störd för att hon gör allt för att rädda sina barn.
Detta är den bistra sanningen frågan är bara vad man skall göra åt det..
Så länge medborgarna blundar för sanningen så är det en hemsk bitter värklighet barnen & mamman lever i. Varför skall en mamma som har gjort allt för att skydda sina barn från misshandel & myndigheter som har vetskapen om misshandel ge ut sekretessen gång på gång kunna skydda sina barn?

Finns ingen rättvisa eller skydd idag ..
tråkigt nog..

3
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Hej Alla..
« skrivet: 21 juni 2005, 16:20:02 PM »
Befinner mig på skyddad adress.
Sekretess, journalantecknigar,min adress är röjd igen..
Mer lögner i journalanteckningarna. Soc som placerade barnen har förtalat mig inför den nya komunen.5 st har soc förtalat få se om vi kommer upp i rätten. Pga jag kämpar för min existens så kan jag inte vara med och demonstrera ledsen. Vill att barnen skall ha en levande mamma...
Hoppas ni förstår.

4
Hallå där ute så här får vi inte hem våra barn!Detta kan inte fortsätta ,vad håller ni på med vad håller ni hus?

VI måste organisera oss och göra våran röst hörda våra barn lider och vi med detta kan bara inte fortsätta jag kommer och åka till sthlm och demostrera för min och mina barns rättigheter.Vill med att LVU skall ha satt sin sista potatis och regeringen sin sista socialsekreterare....

Vi är i dag 9 stycken som är på väg och skall demostrera.

NU gäller det upp till kamp för våra barn är inte någon politiker men jag vet att jag skulle fan vara den bästa stadsminister som har gått i några skor det kan ni hoppa upp och sätta er på.Jag lovar! NI med allt går bara man har viljan ingenting är omöjligt!Detta Sverige är så sjukt och har inga riktiga lagar bara luddiga fullt med kryphål och utan vett och etikett.
Politiker eller inte nu fan skall vi höras och synas nu får det bara nog!
Känner du någon som har fått sina barn omhändertagna, eller du tycker lvu är fel eller du är anhörig spelar ingen roll maila mig har dina barn varit lvuade stöd oss i våran kamp för rättvisan :!: Gör det för barnens skull och familjen.

Ni som inte ställer upp nu och demostrerar ni vill bara inte helt enkelt ha era barn tillbaka och då är det all rätt att dom har tagit barnen.
Jag kan inte se det på annat vis sluta gnäll och sitt där och tyck synd om er utan maila mig så bestämmer vi en dag för demostration nu skall vi höras synas och FÅ RESPEKT och NU skall våra barn HEM DÄR DOM HÖR HEMMA!!!!


Vilka är för och vilka är i mot :?:
ANMÄLAN SKER TILL MIG..

Varmt välkommna!

5
Jag har forskat lite med hjälp av experter och saken är den att många av familjehemmen som tar barn kan oftast inte få egna barn och det har visat sig att dom motarbetar föräldrarna och ljuger för att få behålla barnet och socialen påstår sig sakna kunskap och vetskap om den saken.
OM det inte redan är uppgjort dom imellan. Trode först att vi hade läst fel men sanningen var bevisande av enkätsvaren från frivilliga att ofta dom som är familjehem kan inte få egna men inte alla mer en hälften. och kollade man bakåt i polisregistret så är många dömda för allvarliga brott.

Vem skyddar dina barn när inte du gör det?!
Soc och Myndigheter gör det inte..
Bevisen är överhängande att så är inte fallet jag vet en som berättade för mig att dom hade anmält sig på torsdagen utan utredning så fick dom 3 syskon små utan att dom kollades upp familjen sa tänk om vi hade varit mördare pedofiler eller psykopater men det är vi inte men endå familjen blev skrämd hur myndigheterna reagerar. Är det inte skrämmande så säg?

6
Mina socialsekreterare har alltid kallat mig för psykiskt sjuk fast jag har frisk intyg och får igenom deras synsätt i domstolarna bara för att dom har skrivit en bibba fast jag har bevis att det är osanning så gör rättsväsendet inget!

Sedan att jag har fallit offer för en psykopat får jag skylla mig själv säger sociala och rättsväsendet.Jag försökte skydda mitt barn jag stack han hittade mig misshadlade mig jag födde min son och terrorn fortsatte. han kom å misshandlade mig trängde sig in i lägenheten jag flyttade till kvinnojour och sedan till en annan stad han hittade mig där med och försökte ta min son till grannlandet men dagis personalen stoppade detta.
polisen kunde inget göra fast han försökte köra på mig och sonen.
Han har sakt att han skall döda mig och han har försökt strypa mig köra över mig slå ihjäl mig och även knivskurit mig.
Polisen och sociala bryr sig inte.
Anmälningarna ligger en efter en & åklagaren gör inget brist på bevis.
Fanns bevis jo men inget vittne. när väl det var så att det hände så flera såg ja då slog pojkens pappa dom med å hota dom vågade inte vittna.
Han stämde mig på vårdnaden och domaren sa tror du att du skall få ha sonen hos dej du kommer hit bakfull och har varit ute i slagsmål och din sons mamma sitter här och skakar och bor på kvinnojour och har en väktare med sig? pressen gjorde så jag kissade på mig när han tittade på mig?Domaren avbröt men det blev delad vårdnad för det skulle vi ha varför?fattade inte...han hittade mig överallt.
Socialen har alldrig skyddat mig sedan jag flydde från pappans hemkommun där nere försökte dom men lönlöst.
Polisen sa vi kan inte skydda dej är du rädd om ditt liv och vill ni överleva
Så fly vi kan inte skydda dej länge.

TROTTS skyddade personuppgifter skickar dom mina uppgifter till pappan.
lätt genom att jag har lvu om pojken så.
Flickan med...

Så ja vet att detta land skyddar psykopater.
och trycker ner brottsoffren.

8gr har dom gett ut skyddade personuppgifter skickat journalanteckningar till mitt ex om mig om mi dotter han är inte ens min dotters pappa heller.inga journalanteckningar skall ner till han som kan röja min skyddade identítet.

Nån ersättning har jag inte fått heller dom skyldiga har inte blivit dömd heller.Grovt tjänste fel vet jag att det är men inget gör nått
Länsstyrelsen har riktat skarp kritik 3 gr hur dom sköter mitt fal.
socialen lyssnar inte jo tar inte ens upp fallet.
Socialstyrelsen tycker bup läkaren har gjort fel men kan inte göra nått.
polisen och åklagaren skiter i vilket.

DETTA ÄR SVERIGE!

7
Idag tar Myndigheterna LVU/omhändertagande för dom mammor som försöker skydda sig och sina barn och inte nog med det du är inte säker i sverige tror du är skuddad i sverige och att poliser och myndigheter skyddaroch hjälper dejglöm det skyddade personuppgifter hjälper dej inte heller ingen kan skydda eller hjälpa dej du har bara ett val det är att fly och leva på kvinnojouren du har inget annat val!Glöm rättsväsendet: DU har inget skydd i dag.MEN det har myndigheterna alla där du behöver bara lägga av en brakare så ör det hot mot tjänsteman och dyra böter men om´det händer oss så skiter dom i det.Vi har inget skydd och värde enligt dom MEN DOM HAR FEL mycket fel.

Vad är nu detta det har kommit mig till vetskap att pedofiler misshandlare psykopater startar upp sidor här på nätet och använder sig av utsatta föräldrar och barn för att lura till sig dom att det inte fanns lagar som stoppade dom. VARNING ALLA SOM SER DETTA!

Vad är barnets bästa och enligt ett barnperspektiv vad är bra för barnet i dom här fallen?

Har pappan misshandlat barnet och mamman försökt döda dom flera gånger utan att bli dömd åndå får umgänge trots fara för deras liv det absurt det preskiberas och dom kan fortsätta för enligt socialen är det 7 år sedan det hände så det spelar ingen roll trotts att han då blev dömd för misshandel 3 gånger.Jag anser att han INTE har rätt till någon umgänge eller någon kontakt med barnet efter det men mynsigheterna tycker annorlunda jag anser att han har förvärkat sin rätt till att kallas pappa!
Han skall skaka galler ha samma straff som mördare eller varför inte ge han ett reält kok stryk och bryta ner han på samma sätt som han har brytit ner mammor och barn.Varför skall det vara sådant daltande med brottslingar?

Samma sak med pedofiler har man en gång blivit dömd för pedofili och otukt med barn våldtäckt på sina egna barn så skall  man inte heller ha någon rätt till barnet..

Socialen /Myndigheterna tycker annorlunda men jag anser att han inte har någon rätt,kastrera fanskapet så han inte kan använda bihanget igen.Vård hjälper inte.Det vore för allas bästa.Då begår han inte samma brott igen.

HUr kan man rycka att det är för barnets bästa att träffa förövaren som har sättit trauman för livet?Vad är det för barnperspektiv och för det barnets bästa knappast troligt när skall barnet få hjälp?

Försöker sig mamman skydda barnet från pappan då tar myndigheterna och granskar mamman i stället för gärningsmannen "pappan"
Psykopater skrattar åt Myndigheterna i dag att dom kan lura dom bara för att dom kan prata för sig och verkar sig oskyldiga sociala och myndigheter har ingen erfarenhet av psykopater hur dom fungerar dom saknar utbildning och hur man skyddar mor och barn.

Se exempel med han som mördade barnets mamma och fick vårdnaden om sina barn fast han sitter i fängelset.

När har man förvärkat sin rätt som förälder?
Varför granskas mamman när pappan har förgripit sig eller gjort dom illa..

Då tar man väl inte LVU om barnen från mamman och ger till den som är förövaren men det är dagens sanning jag har belägg för det jag säger är sant... :shock:  :evil:  :twisted:   :cry:  :shock:  :x  :(

Vem orkar bryr sig ett till nummer i statestiken.[/quote] :!:

8
Vad är en människa idag värd? INGET om man ser hur myndigheter och rättsväsendet polisen åklagare domstolar behandlar oss..
Se vad som hände mig dom gav inte ut 3 utan 7 och dom kommer inte sluta dom får inget straff det är jag som straffas...


Nerikes Allehanda onsdag 9 mars 2005 ÖREBRO/LÄNET 9
ÖREBRO

LINDESBERG
En tvåbarnsmamma, som
har skyddade personuppgifter,
har fått sin identitet
avslöjad. Det är socialnämnden
i Lindesberg
som kritiseras av länsstyrelsen
för att ha slarvat
med handlingar där kvinnans
namn förekommer.
– Vi har skött det här dåligt
och brustit i hanteringen,
säger socialnämndens
ordförande, Irja Gustavsson
(s).
Kvinnan har på fem
punkter framfört klagomål
mot socialnämnden. Det
handlar om hur hon har blivit
bemött av nämnden, den
långa handläggningstiden,
för kort kommuniceringstid
(det vill säga den tid hon
har fått på sig att läsa igenom
utredningen), avsaknad
av umgängesplanering samt
utlämnande av sekretessbelagda
uppgifter.
Länsstyrelsens uppgift i
det här fallet är att granska
hur socialnämnden har uppfyllt
de formella kraven enligt
förvaltningslagen och socialtjänstlagen.
Ingen uppfattning
I frågan om hur kvinnan
har bemötts av nämnden
har länsstyrelsen ingen
uppfattning. Den delen
måste socialnämnden själv
hantera. Kvinnans önskemål
om att få byta handläggare
är ett ärende för nämnden
att besluta om.
Vad beträffar punkterna
två, tre och fyra har länsstyrelsen
ingen kritik att rikta
mot nämnden.
Det är framförallt på den
sista punkten om sekretesskyddade
uppgifter som
socialnämnden kritiseras.
I det här fallet har kvinnan
ansetts vara i behov av
skyddad identitet. Därför
är det av största vikt att en
annan myndighet inte röjer
hennes namn. Det försvårar
för henne att leva i säkerhet,
konstateras i länsstyrelsens
utlåtande.
”Även om nämnden
inte avsiktligt råkade nämna
namnet, så förväntas en
myndighet ha rutiner för
sådana här omständigheter.”
Ovanligt ärende
– Jag har inte varit med
om ett liknande ärende
tidigare, säger Irja Gustavsson.
Det är inte ofta
vi behandlar ärenden med
skyddad identitet. Just i det
här ärendet har vi däremot
brustit vid tre tillfällen.
Nu har förvaltningen fått i
uppdrag att utreda hur våra
rutiner kan förbättras.
Vad är anledningen till
att det gick fel i just det här
ärendet?
– Det var flera som läste
handlingarna och alla missade
att det fanns med ett
namn. Nej, jag har ingen förklaring.
Det är bara att erkänna
att vi har gjort fel. Det är
den mänskliga faktorn.

Ja vem bryr sig? Ersättning och straff kommer dom undan med men jag får betala med mitt liv!

9
Nerikes Allehanda onsdag 9 mars 2005 ÖREBRO/LÄNET 9
ÖREBRO

LINDESBERG
En tvåbarnsmamma, som
har skyddade personuppgifter,
har fått sin identitet
avslöjad. Det är socialnämnden
i Lindesberg
som kritiseras av länsstyrelsen
för att ha slarvat
med handlingar där kvinnans
namn förekommer.
– Vi har skött det här dåligt
och brustit i hanteringen,
säger socialnämndens
ordförande, Irja Gustavsson
(s).
Kvinnan har på fem
punkter framfört klagomål
mot socialnämnden. Det
handlar om hur hon har blivit
bemött av nämnden, den
långa handläggningstiden,
för kort kommuniceringstid
(det vill säga den tid hon
har fått på sig att läsa igenom
utredningen), avsaknad
av umgängesplanering samt
utlämnande av sekretessbelagda
uppgifter.
Länsstyrelsens uppgift i
det här fallet är att granska
hur socialnämnden har uppfyllt
de formella kraven enligt
förvaltningslagen och socialtjänstlagen.
Ingen uppfattning
I frågan om hur kvinnan
har bemötts av nämnden
har länsstyrelsen ingen
uppfattning. Den delen
måste socialnämnden själv
hantera. Kvinnans önskemål
om att få byta handläggare
är ett ärende för nämnden
att besluta om.
Vad beträffar punkterna
två, tre och fyra har länsstyrelsen
ingen kritik att rikta
mot nämnden.
Det är framförallt på den
sista punkten om sekretesskyddade
uppgifter som
socialnämnden kritiseras.
I det här fallet har kvinnan
ansetts vara i behov av
skyddad identitet. Därför
är det av största vikt att en
annan myndighet inte röjer
hennes namn. Det försvårar
för henne att leva i säkerhet,
konstateras i länsstyrelsens
utlåtande.
”Även om nämnden
inte avsiktligt råkade nämna
namnet, så förväntas en
myndighet ha rutiner för
sådana här omständigheter.”
Ovanligt ärende
– Jag har inte varit med
om ett liknande ärende
tidigare, säger Irja Gustavsson.
Det är inte ofta
vi behandlar ärenden med
skyddad identitet. Just i det
här ärendet har vi däremot
brustit vid tre tillfällen.
Nu har förvaltningen fått i
uppdrag att utreda hur våra
rutiner kan förbättras.
Vad är anledningen till
att det gick fel i just det här
ärendet?
– Det var flera som läste
handlingarna och alla missade
att det fanns med ett
namn. Nej, jag har ingen förklaring.
Det är bara att erkänna
att vi har gjort fel. Det är
den mänskliga faktorn.

Svar:

Ja vem bryr sig? Ersättning och straff kommer dom undan med men jag får betala med mitt liv som insatts och mina barn får betala nu 3 dubbelt min säkerhet och barnens är röjda och regering myndigheter almänheten reagerar inte vad fan är det för fel på Sverige idag?!

10
Advokaters bemötande när det gäller LVU

Översyns och Tillsyns myndigheternas bemötande om LVU.
då menar jag länsstyrelsen,Jo,Socialstyrelsen,Hsan,Sjukvården,.

Regeringens bemötande LVU tvångsvård.

Medias bemötande.


mvh MY

11
*Skaffa en diktafon eller digitalkamera eller vidiokamera  ha dom med er när ni är på alla möten.

*Spela in telefonsamtal som ni har med soc eller vem det en nu ni tvistar mot.

*Kontakta en dektektiv.

*Anlita fler advokater .

*Skriv dagbok anteckna allt.

*Begär ut alla utredningar som dom har på er/ barnet från läkare soc,mmmm,...

Det finns massor att göra och anmäl alla till respektive ansvarsnämd som har hand om ärendena...

Till sist ge inte upp visa alldrig att du är arg det får du ta sedan när du kommer ut därifrån...

HAR du en advokat som inte för din talan BYT!!

Lite råd bara från en medmänniska som läser till jurist.
Styrkekramar

Lillamy..

12
Hej Gäst och ni andra som kritisterar oss LVU föräldrar på NKMR!.

Är så dödstrött på era påhopp och den här frågan har jag fått uppkörd i ansiktet ÖVERALLT..

"VEM SKALL SKYDDA BARNEN OM INTE SOC GÖR DET MED LVU"
LVU är ett redskap för socialsekreterare som vill utöva sitt maktmissbruk och sina förledgade syn på deras idialföräldrar och inte för dom som verkligen far illa hadde det bara varit för dom som verkligen far illa så hadde det varit en annan sak men så är INTE fallet... :!:  :!:


Då gäller det åxå att barnen verkligen far illa men socialen TAR barn som INTE far illa och det är DET som nkmr och VI föräldrar snackar om här på nkmr och INGENTING annat!!!

Det handlar inte om dom barn som far illa och behöver LVU!!!!!

Jag är bland dom föräldrar som socialen har tagit barnen ifrån på falska grunder och jag vet fler med mig som sitter i samma situation...
Och jag blev LVUad som barn åxå på falska grunder...

FRÅGAN är vad man skall göra åt socialens och myndigheternas nedlåtande SYN och DIN och ANDRA människors attityder och fördommar imot OSS som har FÖRLORAT våra barn enligt ER så existerar inte VI och ENLIGT DIG och SAMHÄLLETS representanter så gör ALLDRIG myndigheter något FEL och är HELT FELFRIA helgon men det är dom inte....

LVU är för lätt åtkomligt i dag dom som säger annat vet INTE vad dom snackar om!

LVU skall vara till dom barn som svävar i livsfara och verkligen far illa inte mot oss som inte har gjort våra barn nått illa.

DU och ni andra som har förutfattade meningar och fördommar som inte vet vad vi GÅR igenom och har GÅTT igenom skall inte YTTRA DIG/ER!

OM du/ni andra hadde råkat ut för samma sak hadde du/ni inte varit så kaxig..

ANVÄND hjärnan INNAN ni startar KÄFTEN...

VI talar inte om dom föräldrar som gör barnen illa!
 
Jag och andra lvu föräldrar KRÄVER RESPEKT och har samma människovärde som alla andra...

VÅRA BARN lider alla kval i fosterhemmen dom är i.
Jag vägrar se på detta maktmissbruk och deras frihetsberövande mot dom barn som hålls borta från sina föräldrar mot deras och föräldrarnas vilja.

MAKT OCH RÄTTVISA ÅT FOLKET!!!!

Göran Persson har sakt att dom som talar illa om Sverige skall förföljas och brännmärkas ja vilken syn skall  våra barn få som tvingas vara från sina föräldrar mot deras vilja och mot deras bästa föräldrar som inte har gjort dom nått illa  vad skall dom annars tycka??!!

SVERIGES regering och MYNDIGHETER och ALLA som låter detta ske
BORDE skämmas och tänka efter....

FRÅN EN MAMMA SOM INTE LÄNGRE TÄNKER  HÅLLA TYST :!:
Sverige bryter mot EUROPAKONVENTIONEN,FN, BARNKONVENTIONEN, MÄNNSKLIGARÄTTIGHETERNA OCH MOT LAGEN OCH KOMMER UNDAN.
Till låter fädren ta barnen från deras land och släkt familj och komma undan.

Å detta skall vara demokrati??

SVERIGE är INGET demokratiland utan ett SKYDDSLAND för nasister psykopater brottslingar,kriminella diktatorer som får härja fritt och sko sig på andras bekostnad och lagarna skyddar dom och dömmer brottsoffren...
DETTA kallas UNDERBARA SVERIGE!!!
ERAT underbara SVERIGE

DETTA ÄR ETT SOS FRÅN LVU BARN & FAMILJER I SVERIGE"
DIKTATORERNAS paradis...


Lillamy...[/b]

13
Publik sökes till TV-debatt!
Plats: Receptionen, TV4 Tegeluddsvägen 3-5, Stockholm
Anmälning snarast till: charlotte.riddercombe@titan.se eller charlotte.riddercombe@titan.se.

Ändrade denna för det jag hade kopierat gällde donation
jag menade syftet var att påvisa felet i samhället.

14
Hej Alla!

Jag har fått nog iofs mer en nog. Sitter här och funderar över vad i hela fridens namn det är för fel på vårat samhälle i dag och på dagens människor.

Alla har vi ett människo värde oavsett nationalitet eller uppväxtförhållande
om man är rik eller fattig,utseende osv...

Jag tycker att vi alla borde skämmas och tänka efter!
Vi sviker våra barn genom med att vara tysta och låta myndigheter samhället domstolar media mm köra över oss och tysta ner oss för vi tilllåter dom göra det för för få vågar göra sin röst hörda.

VI FINNS VI EXISTERAR VI HAR ETT VÄRDE!!!

Vem skadar vi med att vara tysta?? JO BARNEN
barnen som är omhändertagna dom både sviker vi och skadar vi genom att inte göra oss hörda och inte gå tillsammans ut och skapa opinion protestera demonstrera och göra oss hörda..

Jag har inte vågat innan jag lever ju med skyddade personuppgifter men nu i 3 månader har jag gått ut mer och mer och nu med livet som insatts jag har endå inget liv när jag inte får varken se eller leva med mina barn jag vägrar leva ett liv utan dom..

Vändpunkten :Mina barn sa till mig varför gör du inget mer mamma varför älskar du inte mig varför får jag inte komma hem hadde du älskat mig som du säger så skulle du göra allt för att få hem mig!!Jag vill inte bo här utan hemma hos dej mamma inte i  familjehemmet dom gör mig illa dom är inte snälla jag är rädd ta hem mig mamma lämna mig inte!
Prata med dom som bestämmer jag vill hem mamma varför sviker du mig det du gör är inte tillräckligt mamma!!Jag vill inte leva om jag inte får vara med dej mamma jag hatar livet får jag inte komma hem tar ja livet av mig.

Dom här orden kommer från en 8 åring och en 4 åring mina barn!
Att vara en maktlös mamma i detta Martyr maktmissbrukande sverige.

Socialen har mer makt en regeringen och stadsministern.
Maktmissbruken och frihetsberövarna får herja fritt...
Jag VÄGRAR låta dom förstöra mina barn mer.

Vågar man inte så vinner man inte.
Jag har brytit min tystnad trots dödshot och hot från myndigheter och andra....

Dom som vill göra nått och protestera kan höra av sig jag kommer SLÅSS
för mina barn och mitt liv.

Om vi inte hörs mera här på listan så önskar jag er alla lycka till i kampen...
Jag har förstått att jag inte har lång tid på mig och att jag lever på lånad tid innan socialen eller exet får tag på mig men jag kommer inte att ge mig utan en fight nu gäller det att överleva och inte bara slåss för mitt liv utan för mina barn.Mina barn är idag omhändertagna och har bott i en misshandelsfamilj i över 2 år och bevis finns åklagare,polis,socialtjänst gör inget, jag såg blåmärken och andra märken soc lät inte mig ta barnen till läkare eller att dom åkte dit med dom, mina barn nekas vård och har berättat om en massa hemska upplevelser och familjen har kontakt med mitt ex som jag har skyddade personuppgifter för.
Bevisen försöker dom undanröja och tysta ner vi lever inte i demokrati.

Sköt om er och var rädd om er ta bort räddslan och munnkaveln gör det för eran skull och för era barns och andra barns liv  och familjer som myndigheterna kommer att förstöra.
Styrkekramar från eran vänn som slåss för LVU familjer och barns rättigheter.....Snart i minnet om inte lagen ändras....
///SOS Lillamy....

15
VEM SKYDDAR BARNEN??????

När föräldrarna blir förtalade och barnen blir omhändertagna.
och när det i självafallet inte ligger någon risk för liv eller välmående.

VEM UTREDER OCH DUBBELKOLLAR OCH FÖR BARNENSTALAN???
NÄR SOCIALA HAR FÅTT HALUNISATIONER OCH DERAS UPPLEVELSER ÄR FANTASI OCH MAKT OCH MYNDIGHETS MISSBRUK??

När socialas agerande har förstört ett barns liv igenom LVU.
Det framkommer att barnen blir misshandlade psykiskt och fysiskt och försummade och kränkta och inte får sina männskliga och grundläggande behov av familjehemmet och socialamyndigherna.
NÄR sociala blundar och nekar barnen kontakta och träffa deras familj som inte har misskötit barnen eller gjorde nått fel.

VEM HJÄLPER BARNEN?
VEM HJÄLPER FÖRÄLDRARNA?* Polisen bryr sig inte hänvisar till Sociala och nämden
*Socialnämden håller handläggarna om ryggen trotts vetskap om    
sanningen och nongalerar sanningen och vägrar flytta barnen till annat boende eller hem till föräldrarna.

DU ÄR TOTALT MAKTLÖS ATT SKYDDA BARNEN!!!

Det finns inget föräldern eller privatpersonen kan göra för att skydda dina barn som har blivit lvuade.

Ingen domstol ingen myndighet som kan upphäva LVUt eller se till att LVUT försvinner isådanna fall där barn far illa i myndigheternas vård!!!

MYNDIGHETERNAS GÅNG och tid
om föräldrar anmäler misshandel i famhemmet

Polisanmälan +socialnämden 1dag-3månader
Socialsekreteraren utredning lägger ner det
föräldrarna tar upp det igen och överklagar till Nämden med besvärshänvisning.
Socialnämd beslut
Överklagan
Socialnämdbeslut
Länsrätten
Kammarrätten
Regeringsrätten

Det enda du kan förövrigt
En Jo anmälan
Anmäla till länsstyrelsen
Polisanmäla socialkontoret för tjänstefel...


Under tiden detta pågår och den tid barnen har varit borta från föräldrana och det som dom har fått uppleva så har barnen mått men för livet
och blivit kidnappade från staten och myndigheterna ingen vill se att detta förekommer.

Samhället dömmer föräldrarna som är oskyldiga dom åren som barnen och föräldrarna förlorar kommer aldrig igen och många föräldrar får aldrig upprättelse.

Föräldrar till sina LVU barn blir tystade och omyndigförklarade
dom blir dömda innan myndigheterna ens har träffat föräldrarna,
föräldrarna har inget värde eller chans att bevisa motsattsen.

Socialas utredning säknas i likhet med bibeln sedan att föräldrarna kan bevisa att den är felaktig och sätta fram fakta spelar ingen roll.

SÖKES!!!
Myndighet som granskar LVUärenden innan det blir LVU som bara jobbar med LVUfall och som jobbar för jobbar för föräldrar och barn
Som granskar fallen så vi allafall har en chans å slåss i rätten.

ADVOKATER som vågar sticka ut hakan och slåss i rätten
som inte är betalda och part med socialen.utan som slåss för barnen och föräldrarna och för deras talan.

LVU föräldrar och barn behöver nu skydd mot samhället det har gått prestige i arbetena.


Persoligen tycker jag även att det skulle vara långa fängelse straff
för de som begår mened och skriver utredningar byggt på förtal
och skriver ut förfalskade utredningar.

Vad skall man göra?

Jag har skrivit till regeringen i mitt fall.
vad tycker ni?

Sidor: [1] 2