Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - patricia

Sidor: [1]
1
Upp och nedvända Sverige. Du misstänker att dina barn utsätts för sexuella övergrepp. Du gör en polisanmälan som mamma och tar ditt ansvar. Socialen måste kopplas in vid en anmälan, säger polisen. Socialen försöker med grymma metoder tvinga mamman att ta tillbaka polisanmälan. Barnen måste skyddas från anmälaren-mamman och tvångsomhändertas. Ett besöksförbud skrivs på mamman. Förövarna får besöka barnen i fosterfamiljen och de sexuella övergreppen får där fortsätta både av förövarna själva och av fosterfamiljen. Fosterfamiljen får betalt för att sexuellt förgripa sig på barnen. Socialen tvingar parterna till en vårdnadstvist. Anmälningar väller in från socialen på anmälaren- mamman av de sexuella övergreppen. Nu måste vi försöka göra mamman riktigt kriminell säger socialen och socialen börjar gillra massor med fällor. Förövaren lyfts upp på gräddhyllan och får beröm för att ha bidragit med handelsvaror barn till fosterhemsindustrin. Oh, vad vi tjänar pengar på det här säger socialen. Socialen har kontakter överallt, de flörtar vilt och pengar strömmar in. I semestertider behövs alltid kassan fyllas på och socialarbetaren kan bestämma sig för att ta hela fosterfamiljens lön. Mamman anmäler nu till myndigheterna att barnen misshandlas och sexuellt utnyttjas i fosterfamiljen. Tydliga bevis finns också till detta. Ingenting händer, myndigheterna agerar inte, misshandel och sexuella övergrepp i fosterfamiljer va det är väl inget ovanligt. Har du inget nytt att komma med säger myndigheterna, jo barnen är döende, ja men det har vi hört förut det också. Förövaren får ensam vårdnaden av trasorna som finns kvar, nej riktigt döende är inte barnen ännu, så varsågod att fortsätt med övergreppen säger socialen. Detta är en vanlig verklighet i dagens Sverige.

2
Övriga frågor / Samhällets Styvbarn
« skrivet: 10 april 2005, 21:09:55 PM »
Jag fick äran från styrelsen att framföra ett varmt tack till Nordiska Kommittén för allt stöd till föreningen Samhällets styvbarn. Föreningens årsmöte ägde rum i Stockholm den 9 april.

3
Vad tycker ni om att polisen har befogenheter att via handräckning hjälpa socialtjänsten att ta små barn ifrån sina föräldrar? Kan det vara något att få hela poliskåren att skriva under att de är emot detta och överlämna handräckningen åt socialtjänsten, så socialsekreterarna själva är tvugna att utföra sitt grymma jobb utan polisens hjälp, skulle antalet tvångsomhändertagningar minska då?

4
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Fadern tog mina barn utomlands
« skrivet: 23 december 2004, 13:16:30 PM »
Jag åkte på en semesterresa tillsammans med min familj, i faderns hemland blev mina svenska barn utsatta för grova sexuella övergrepp utav en släkting till barnens pappa, senare även av pappan. Jag gjorde en polisanmälan. Pappan manipulerade socialsekreteraren som tvångsomhändertog barnen och släppte dem mot att fadern fick enskild vårdnad. Barnen då 3 och 5 år misshandlades i fosterfamiljen och levde i misär. Fadern fick vårdnaden om barnen och flyttade genast med barnen till hans släkting i sitt hemland med myndigheternas tillåtelse. Barnen flygs in från andra sidan jordklotet till Sverige för umgänge två gånger per år. Barnen födda i Sverige rycktes upp från släkt och sin invanda miljö. I somras när barnen var på besök berättade de om nya övergrepp. Barnen har också berättat om övergreppen i polisförhör. Min kontakt med barnen där är helt bruten. Jag förlorade vårdnaden för att de tror att jag kommer att granska och undersöka barnen för att påvisa övergrepp, inget annat står.
Domen är idag överklagad till Högsta Domstol.

Sidor: [1]