Visa inlägg

Denna sektion lćter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i omrćden som du har tillgćng till.


Visa inlägg - patricia

Sidor: [1]
1
Upp och nedvÀnda Sverige. Du misstÀnker att dina barn utsÀtts för sexuella övergrepp. Du gör en polisanmÀlan som mamma och tar ditt ansvar. Socialen mÄste kopplas in vid en anmÀlan, sÀger polisen. Socialen försöker med grymma metoder tvinga mamman att ta tillbaka polisanmÀlan. Barnen mÄste skyddas frÄn anmÀlaren-mamman och tvÄngsomhÀndertas. Ett besöksförbud skrivs pÄ mamman. Förövarna fÄr besöka barnen i fosterfamiljen och de sexuella övergreppen fÄr dÀr fortsÀtta bÄde av förövarna sjÀlva och av fosterfamiljen. Fosterfamiljen fÄr betalt för att sexuellt förgripa sig pÄ barnen. Socialen tvingar parterna till en vÄrdnadstvist. AnmÀlningar vÀller in frÄn socialen pÄ anmÀlaren- mamman av de sexuella övergreppen. Nu mÄste vi försöka göra mamman riktigt kriminell sÀger socialen och socialen börjar gillra massor med fÀllor. Förövaren lyfts upp pÄ grÀddhyllan och fÄr beröm för att ha bidragit med handelsvaror barn till fosterhemsindustrin. Oh, vad vi tjÀnar pengar pÄ det hÀr sÀger socialen. Socialen har kontakter överallt, de flörtar vilt och pengar strömmar in. I semestertider behövs alltid kassan fyllas pÄ och socialarbetaren kan bestÀmma sig för att ta hela fosterfamiljens lön. Mamman anmÀler nu till myndigheterna att barnen misshandlas och sexuellt utnyttjas i fosterfamiljen. Tydliga bevis finns ocksÄ till detta. Ingenting hÀnder, myndigheterna agerar inte, misshandel och sexuella övergrepp i fosterfamiljer va det Àr vÀl inget ovanligt. Har du inget nytt att komma med sÀger myndigheterna, jo barnen Àr döende, ja men det har vi hört förut det ocksÄ. Förövaren fÄr ensam vÄrdnaden av trasorna som finns kvar, nej riktigt döende Àr inte barnen Ànnu, sÄ varsÄgod att fortsÀtt med övergreppen sÀger socialen. Detta Àr en vanlig verklighet i dagens Sverige.

2
Övriga frĂ„gor / SamhĂ€llets Styvbarn
« skrivet: 10 april 2005, 21:09:55 PM »
Jag fick Àran frÄn styrelsen att framföra ett varmt tack till Nordiska Kommittén för allt stöd till föreningen SamhÀllets styvbarn. Föreningens Ärsmöte Àgde rum i Stockholm den 9 april.

3
Vad tycker ni om att polisen har befogenheter att via handrÀckning hjÀlpa socialtjÀnsten att ta smÄ barn ifrÄn sina förÀldrar? Kan det vara nÄgot att fÄ hela poliskÄren att skriva under att de Àr emot detta och överlÀmna handrÀckningen Ät socialtjÀnsten, sÄ socialsekreterarna sjÀlva Àr tvugna att utföra sitt grymma jobb utan polisens hjÀlp, skulle antalet tvÄngsomhÀndertagningar minska dÄ?

4
Jag Äkte pÄ en semesterresa tillsammans med min familj, i faderns hemland blev mina svenska barn utsatta för grova sexuella övergrepp utav en slÀkting till barnens pappa, senare Àven av pappan. Jag gjorde en polisanmÀlan. Pappan manipulerade socialsekreteraren som tvÄngsomhÀndertog barnen och slÀppte dem mot att fadern fick enskild vÄrdnad. Barnen dÄ 3 och 5 Är misshandlades i fosterfamiljen och levde i misÀr. Fadern fick vÄrdnaden om barnen och flyttade genast med barnen till hans slÀkting i sitt hemland med myndigheternas tillÄtelse. Barnen flygs in frÄn andra sidan jordklotet till Sverige för umgÀnge tvÄ gÄnger per Är. Barnen födda i Sverige rycktes upp frÄn slÀkt och sin invanda miljö. I somras nÀr barnen var pÄ besök berÀttade de om nya övergrepp. Barnen har ocksÄ berÀttat om övergreppen i polisförhör. Min kontakt med barnen dÀr Àr helt bruten. Jag förlorade vÄrdnaden för att de tror att jag kommer att granska och undersöka barnen för att pÄvisa övergrepp, inget annat stÄr.
Domen Àr idag överklagad till Högsta Domstol.

Sidor: [1]