Visa inlägg

Denna sektion lćter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i omrćden som du har tillgćng till.


Visa inlägg - Unions Medborgare

Sidor: [1]
1
Förslag till nya diskussionsforum / Vem representerar vadÄ?
« skrivet: 05 november 2008, 15:13:30 PM »
Detta forum pÄ NKMR kan lÀra nordiska medborgare att vÀrdera och vÀlja lagstiftare och kontrollmakt som representerar nÄgonting lokalt pÄ den inre gemensamma marknaden, lokalt i varje medlemsstat i EES/EU.

2
Medveten svensk unionsmedborgare tar reda pÄ om lokal svensk förvaltningsdomstol Àr en helhet av delar eller del av annan helhet!

3
Förvaltningsdomstolarna / Svensk förvaltningsdomstol?
« skrivet: 31 januari 2008, 12:18:32 PM »
Representerar EN svensk förvaltningsdomstol NÅGONTING pĂ„ den inre FRIA gemensamma svenska MARKNADEN lokalt i EES elller EU?

Representerar EN anstĂ€lld RESURS vid EN svensk förvaltningsdomstol NÅGONTING lokalt pĂ„ den inre gemensamma svenska MARKNADEN?

4
Förslag till nya diskussionsforum / Nytta, ansvar och risk lokalt i EU.
« skrivet: 30 november 2007, 15:12:19 PM »
NĂ€r, Var och Hur har EG-rĂ€tten och EG-domstolens FÖRETRÄDE och rĂ€ttspraxis utvecklat (förĂ€ndrat) NKMR:s RESURSER att producera och tillhandahĂ„lla RESULTAT, som SKYDDAR MĂ€nskliga RĂ€ttigheter, enskild person, husdjur och egendom, samt enskildas hĂ€lsa, miljö, sĂ€kerhet och ekonomiska intressen lokalt pĂ„ den inre FRIA gemensamma marknaden?

5
Varför redovisar inte styrelsen för Nordiska Kommittén för MÀnskliga RÀttigheter om verksamheten Àr ett rÀttssubjekt eller ett kollektiv pÄ den inre fria gemensamma marknaden lokalt i en medlemsstat i EES eller EU?

6
Böcker / HjÀrnor i politiken!
« skrivet: 09 november 2007, 14:05:00 PM »
Matti Bergström förklarar i sin bok HjÀrnor i politiken - Ett inlÀgg i debatten om politikerförakt - ISBN 91-46-17456-7

"Det Àr dÀrför vi inte lÀngre skall lÄta oss regeras av vÀrdefattiga individer. Vi mÄste snarast finna metoder medelst vilka vi kan diagnostisera denna brist hos dem som stÀller upp i politiska val."

Denna bok förklarar varför SKYDD av familjers rÀttigheter i de nordiska lÀnderna inte har den kvalitet som förvaltar EG-rÀtt och EG-domstolens företrÀde och rÀttspraxis mot EN drabbad nordisk medborgare i EES/EU.

7
Domstolsbeslut m.m. / Vem beslutar i svenska domstolar?
« skrivet: 09 november 2007, 12:47:50 PM »
Tack vare EU-medlemsskapet har det allmÀnna skadestÄndsansvar mot EN drabbad enskild svensk medborgare, som kvalitetssÀkrat RESURSER som producerat RESULTAT med sÀkerhetsbrist som Àr fördragsbrott i EU.

RESURSER = TID X (Rum + Arbete + Energi)!

RESULTAT = Personer, Varor, TjÀnster eller Kapital lokalt i EES eller EU!

EN drabbad enskild fysisk person som lagligt bor eller arbetar lokalt i EES eller EU, har RÄTT till skattefritt skadestĂ„nd av det allmĂ€nna om svensk lagstiftare, domstol eller exekutivt organ lokalt pĂ„ den inre FRIA gemensamma marknaden har producerat RESULTAT till EN drabbad enskild fysisk person med kvalitet som Ă€r i strid med EG-domstolens monopol pĂ„ tolkning och rĂ€ttspraxis som den svenska Regeringen EN-TYDLIGT redovisat i sin SOU 1997:194 - LĂ€s den och hĂ„ll Dig fast i stolen.

EN drabbad enskild fysisk person som mĂ„ste vara anonym för att inte bli bestraffad för att redovisa HEMLIGHETER som svenska politiker, jurister och revisorer gör vad som helst för att SKYDDA Jante, Luther och Ågren!

Sidor: [1]