Visa inlägg

Denna sektion lćter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i omrćden som du har tillgćng till.


Meddelanden - BlackMist

Sidor: [1]
1
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / att vakna...
« skrivet: 18 juli 2005, 08:38:14 AM »
Vi kan alla ha problem och behöva hjÀlp, jag har sjÀlv gÄtt i terapi nÀr jag varit vuxen och det har mÄnga vuxna jag kÀnner gjort och ÀndÄ varit mycket fina som förÀldrar till sina barn. Sambandet du försöker pÄskina finns inte överhuvudtaget. Att se sina brister och söka hjÀlp för dem Àr bra för barnen.

JassÄ du har gÄtt i terapi dÄ undrar jag hur du ens kunde fÄ jobba med familjer överhuvudtaget....
om du sjÀlv Àr instabil hur kan dÄ du ens hjÀlpa andra?
Jag tycker att det var bra att du slutade att jobba med detta hur mÄnga familjer har inte du förstört med ditt godtyckliga sÀtt, visst det finns barn som far illa men det finns ocksÄ familjer som sökt hjÀlp och fÄtt sitt barn omhÀndertaget utan sakliga grunder, jag tycker att du bör lÀsa pÄ lite innan du gör personangrepp pÄ familjer vars barn har blivit omhÀndertagna utan sakliga grunder, det verkar som du drar alla över en och samma kam hoppas att du sÄ smÄningom kommer till insikt, eftersom detta med LVU har diskuterats pÄ radio och politiker har vaknat upp och kan inte förstÄ att sÄ mÄnga barn placeras, samt att det kan bli en regeringsfrÄga, det Àr inte gratis att placera barnen det Àr mina pengar bla som gÄr till detta, som kunde anvÀndas till annat, nÀ du Lvu ska bort tycker att det ska finnas en annan lösning pÄ frÄgan jag vill inte betala för tvÄngsplaceringar som har skett med godtycklighet.[/quote]

2
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / skrÀmmande
« skrivet: 17 juli 2005, 16:40:28 PM »
Jag tycker att det Ă€r  skrĂ€mmande hur ditt tankesĂ€tt Ă€r enkelriktat det Ă€r aldrig en sida av alla omhĂ€ndertaganden, kolla i artikelarkivet, kolla pĂ„ antalet JO anmĂ€lningar, det finns och jag bestyrkar detta det finns mĂ„nga dĂ„liga socialsekreterare som verkar ha mindersvĂ€rdeskomplex sĂ„ dom mĂ„ste kompensera det genom att placera sĂ„ mĂ„nga barn som möjligt vilket resulterar i prestige, om vi nu ska prata om barnets bĂ€sta sĂ„ har defenetivt inte sociala det för ögonen, barnets rĂ€tt finns inte.
Och jag ska tala om för dig att det Àr stora fel i systemet, jag menar om tex en missbrukare har problem inte tar dom barnet dÀrifrÄn Änej utan förÀldern fÄr hjÀlp, men om en som inte missbrukar har barn och nÄgon elaksinnad anmÀler denne till sociala ja dÄ blir det liv i luckan och barnets tvÄngsomhÀndertas pÄ felaktiga grunder, men det finns bra och dÄliga mÀnniskor överallt, men att en som nyss gÄtt ut ur beteendevetenskapslinjen och sedan direkt fÄr komma ut och praktisera inom individ o familj tycker jag inte Àr rÀtt, utan det ska i sÄdant fall vara nÄn med mer livserfarenhet, och god pedagogisk grund, vilket jag ej tycker att du verkar ha KL. :twisted:

3
Hej Linda!


Jag har full förstÄelse för din förtvivlan och jag skall ta upp problemet hÀr i riksdagen inför motionstiden. Naturligtvis kommer jag inte att namnge dig, men de problem som kan uppstÄ och det exempel som du har delgett mig.


Med vÀnlig hÀlsnning
Kerstin Heinemann


Jag tycker att det Àr i alla fall nÄgonting, jag menar hade detta brev inte berört henne sÄ skulle hon inte besvÀra sig att svara mig en gÄng till samt att jag fick nummer och namn till dom jag kunde prata med.
Jag har inte stora förvÀntningar, men det krÀvs lite merÀ att bara diskutera LVU man mÄste ju göra sig hörd eftersom det Àr politikerna som har det slutgiltiga ordet.

Jag tog bort namn och nummer eftersom jag tyckte inte att det Àr nödvÀndigt att lÀgga ut dom.
Hon Àr ocksÄ medveten om NKMR och SamhÀllets Styvbarn tack vare att jag skickade lÀnkar till henne.
Tro det eller ej Ruby men det Àr faktiskt inte mÄnga som kÀnner till det som pÄgÄr i samhÀllet dÀrför mÄste vi göra oss hörda.

4
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / angÄend Lvu
« skrivet: 09 juni 2005, 18:27:24 PM »
Hej allihopa.
Jag skrev till en ledarmot i VÀsterÄs som sitter i riksdagen och fick detta svar,

 Hej!


Tack för ditt mail. Som du skrev sÄ kan jag inte blanda mig i ett sÀrskilt Àrende och det Àr speciellt svÄrt eftersom jag Àr riksdagsledamot.
DÀrför har jag vidarebefordrat ditt mail till mina partikamrater i kommunfullmÀktige i VÀsterÄs och fÄtt svar att de skall se om de kan göra nÄgot.


Med vÀnlig hÀlsning


Kerstin Heinemann .

Detta Àr i alla fall nÄgot att hon sjÀlv försökte göra nÄgot trots att hon sjÀlv inte kan lÀgga sig i mitt Àrende.
Nu har jag ytterligare strÀckt ut en hand och talat om hur det ligger till med Lvu för en som representerar Folk Partiet.
tipsade ocksÄ henne om NKMR och skrev lÀnken hit.
Jag har inte sĂ„ stora förvĂ€ntningar men jag har i alla fall gjort nĂ„got  mer för att fĂ„ hem mina barn.

5
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / Lvu Lagen
« skrivet: 09 juni 2005, 10:06:26 AM »
Hejsan.
Jag instĂ€mmer helt i det ni sĂ€ger lagen mĂ„ste Ă€ndras, jag ifrĂ„gasĂ€tter ocksĂ„ Barnombudsmannens roll i det hela Ă€r inte personen ifrĂ„ga som ska föra barnens talan, jag skrev till henne om min dotter som togs frĂ„n förlossningen och skulle flyttas till ett familjehem  frĂ„n jourfamiljen med motivering att jourfamiljen Ă€r för gammla,  och mina farhĂ„gor besannades nĂ€r jag trĂ€ffade min lilla dotter pĂ„ 5 mĂ„nader att hon inte har det bra hos denna nya familj dĂ€r mamman har och Ă€r sjukkriven i flera Ă„r för utbrĂ€ndhet, och pappan blir lĂ€tt nervös och jobbar nattskift samt att dom har 3 st egna barn pĂ„ 2 Ă„r oh 4 Ă„r 6 Ă„r var kommer  in lilla dotter in? Min lilla dotter var helt frĂ„nvarande och tom i ögonen sökte inte ögonkontakt log inte jollra inte nĂ€st intill apatiskt Ă€r inte det ett tecken att hon far illa mentalt hos denna familj???
JAg skrev till Barnombudsmannen om det men fick svaret att hon inte fick lĂ€gga sig i enskilda fall, vad fan!!! rent utsagt  ursĂ€kta mitt uttryck, ska man dĂ„ ha barnombudsmannen till??? NĂ€r jag och pappan till och med sĂ„g att hon mĂ„dde dĂ„ligt.....

Nej....jag tycker att vi avecklar alla ministrar och ombudsmÀn dom Àr ÀndÄ ej till nytta. :twisted:

6
HandlÀggning av Àrenden / TingsrÀtt...
« skrivet: 20 maj 2005, 19:28:23 PM »
Jaha sÄ vart min tingsrÀttförhandling ytterligare uppskjuten den har varit uppskjuten i snart 2 Är, hur lÀnge fÄr jag vara Ätalad egentligen?

7
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / Svar.
« skrivet: 14 maj 2005, 10:25:55 AM »
Tack för ditt stöd...det betyder vÀldigt mycket, jag stÄr ju Ätalad nu ocksÄ för grov misshandel eller grov vÄllande till kropps skada pÄ min son Gabriel, det tog nÀstan 2 Är innan TingsrÀtten hÀr i VÀsterÄs tog upp det sÄ den 24-25/5 ska jag upp pÄ förhandlingen....nervöst Àr det,för jag minns inte hur skadan pÄ min sons ben ens uppkom jag har minnesförlust, och har kolapsat utanför lassarettet nÀr min son föddes, men den medecinska utredeningen som var igÄng pÄ mig har pÄ nÄgot konstigt vis blivit stoppad, kom sÄ lÄngt att jag fick prata med en neurolog om eventuell medecin för han misstÀnker nÄn sorts epilesi annfall som Àr stressrelaterat,men sedan fick man hem att det inte verkade vara sÄ och utredeningen blev stoppad..... :shock:
Sedan den 29/12-04 dÄ min dotter föddes har jag försökt att fÄ hjÀlp medecinskt jag Àr inte den enda som misstÀnker att det med min son var en faktisk olycka eftersom jag inte minns....har fÄtt hjÀlp av Bo Edvardsson att slÄ hÄl pÄ den falska psykolog utredningen som pÄstod att jag var allavarligt personlighets störd...sÄ nÄgra ljusglimtar finns det och Àr nÀmdemÀnnen i KammarÀtten vettiga sÄ borde dom ha genomskÄdat sociala med tanke pÄ att dom bÄda konsulenterna satt och skrattade Ät en sÄdan allvarlig sak.

8
Jag Àr medveten om min frÄnvaro hÀr pÄ diskussionsforumet...jag har jobbat och kÀmpat för att fÄ hem mina barn, var i Stockholm och slogs i KammarrÀtten för mina barns skull,det var vÀldigt kÀmpigt att möta den konsulent som berövade mig pÄ mitt barn vid förlossningen och behÄlla min kalla fattning, och berÀtta kringÄende denna metodik socialtjÀnsten utövade...och krÀnkte Angeli, hon blir förresten 5 mÄnader gammal den 29/5-05 och vi har inte fÄtt trÀffa henne Ànnu, trots flera brev och telefonsamtal med socialtjÀnsten fick vi inga svar vilket framkom i KammarÀtten,SocialtjÀnste har krÀnkt Angeli 2 gÄnger anser jag, eftersom dom först bröt alla band med oss sedan med det familjehemmet hon fanns i innan omplaceringen, i ordförarbeslutet finns ingen som helst motivering att omplacera henne, men dÀremot, hade socialtjÀnsten sagt att dÄvarande hemmet var för gammla, i KammarÀtten sa dom att dÄvarande hemmet ej var godkÀnnt av sociala myndigheterna....detta blir bara rörigare och rörigare, kan denna mardröm ta slut nÄgon gÄng?
Sedan har vi nu skickat i vÀg en JO anmÀlan, sÄ man försöker pÄ alla sÀtt och vis.
JAg ger bara inte upp hem ska Angeli och Gabriel. :!:

9
Hej My.
Grejen Àr att dom flesta som sitter och lvuar barn pÄ socialtjÀnsten Àr oftas sjÀlva psykopater och för över sina problem pÄ oss som förÀldrar.

citerar en del av ditt inlÀgg:Psykopater skrattar Ät Myndigheterna i dag att dom kan lura dom bara för att dom kan prata för sig och verkar sig oskyldiga sociala och myndigheter har ingen erfarenhet av psykopater hur dom fungerar dom saknar utbildning och hur man skyddar mor och barn.
 
Jag har sjÀlv fÄtt höra av jourfam som hade Angeli innan dom flyttade henne, hur sociala hade förtalat oss som förÀldrar att vi Àr handikappade och farliga trots att inget stÀmmer....det fÄr en och börja undra om inte det Àr psykopaterna som sitter i socialtjÀnsten och lvuar barn,jag sÀger inte att alla Àr sÄ men dom man har stött pÄ har visat tendenser.
 :twisted:

10
Jag blir ledsen och arg nĂ€r jag lĂ€ser allt som hĂ€nder...och att det hĂ€nder allt fler förĂ€ldrar  Fredagen den 4 ska man pĂ„ möte med soc och höra att dom ska flytta vĂ„ran dotter  frĂ„n den trygghet hon har hos denna fosterfamilj,jag har turen att denna fosterfamilj inte heller har förtroende för soc och stĂ„r pĂ„ vĂ„ran sida ska till och med vittna i kammarĂ€tten till vĂ„ran fördel...har pratat mycket med fosterfam, och fĂ„tt höra att dom ska flytta vĂ„ran flicka till en annnan fosterfam för att sociala tycker att denna familj som vĂ„ran flicka Ă€r hos nu sedan hon föddes Ă€r för gamla.
Inser inte sociala att det dom gör nu kommer att skada vÄran flicka för livet har till och med barnpsykolog sagt samt barnlÀkare...hon kommer att kÀnna sig otrygg hela livet och fÄ allvarliga men för livet.....om sociala ska flytta henne nu hon Àr bara 2 mÄnader gammal vÄran dotter...jag blir sÄ arg, tÀnkte ocksÄ frÄga att vi hÄller ju pÄ och processar nu dÄ fÄr vÀl sociala egentligen inte flytta vÄran dotter? det Àr vÀl övergrepp i rÀttsak? vi har inte ens blivit underÀttade av soc att dom skulle flytta henne utan fick reda pÄ det utav fosterfam. Hur gÄr man tillvÀga om man vill anmÀla övergrepp i rÀttsak?
Mvh Linda

11
Ja.
Man kan undra  varför inga fler reagerar pĂ„ detta.
Jag har förlorat 2 barn till Lvu pĂ„ falska grunder, att man inte Ă€r verklighets relaterad bland annat, samt  att man Ă€r en "dĂ„lig förĂ€lder som gör allt för sina barn" tex nĂ€r jag hĂ€lsade pĂ„ min son i jourhemmet, sĂ„ skrev sociala att  min son och jag var i en sjuklig symbios!? NĂ€he dĂ„ Ă€r man inte bra förĂ€lder dĂ„ heller nĂ€r man lyssnar och lĂ€ser av hans behov...detta Ă€r ju helsjukt...jag undrar vilka som inte Ă€r verklighetsrelaterade jag eller sociala...jag menar dom hĂ„ller sig inte ens till fakta t.om jourhemsmamman undrar vad sociala sysslar med enligt henne ska vĂ„rd av lvu upphöra eftersom hon tycker att jag klarar av det fint att vara förĂ€lder.
Synd bara att hon Ă€r  feg och inte vĂ„gar stĂ„ pĂ„ sig mot sociala.
Jag hade i alla fall tur i oturen att fÄ en bra kontakt med jourhemmet.
Men mina barn SKA hem  jag ger inte upp socialen kan inte knĂ€cka mig.
/BlackMist

12
Jag Ă€r sĂ„ less pĂ„ att alla familjer  ska vara ett "mobbningsoffer i denna vĂ€lfĂ€rds stat , blir arg, snart mĂ„ste det hĂ€nda nĂ„t drastiskt  t.om min mamma reagerar pĂ„ för hur vĂ„ran familj blir behandlad av sociala,jag menar dom tog vĂ„rat nyfödda barn direkt pĂ„ förlossningen och pĂ„stĂ„od att jag skulle komma upp ur förlossningsĂ€ngen och prata med dom  trots att jag nyss fött och förlorade ca 2 liter blod, svimmade av, hade en puls pĂ„ 70/40, men sociala sa att det inte hade med saken att göra....fick det berĂ€ttat för mig IVA dĂ€r jag lĂ„g pĂ„ observation av min mamma och sambo, hörde ocksĂ„ att dom hade 2 st uniformsklĂ€dda poliser med sig till förlossningen.
Det Àr sÄ ......jag finner inga ord.
Men nu ska vĂ„ran advokat och vi överklaga till kammarĂ€tten, för det Ă€r vaga grunder  dom har tagit vĂ„ra dotter....
Vi mÄste göra nÄt Ät det hÀr...alla som har blivit utsatta mer eller mindre av maktmissbruket...

BlackMist

13
Jag Àr utsatt av sociala en av utredarna har egen familj trots detta sÄ agerar hon att ta mitt barn 1 timma efter förlossning med sig har hon 2 poliser.
sÄ det dÀr att dom sjÀlva ska ha familj förÀndrar inget i lÀngden för hur dom arbetar...
26 Ă„rig trebarnsmamma

Sidor: [1]