Visa inlägg

Denna sektion lĺter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i omrĺden som du har tillgĺng till.


Meddelanden - undrande

Sidor: [1]
1
Det stämmer jag rymde med älsta flickan som rymde till mej frân fosterhemmet. De säger att det är kidnapningsrisken som gör att de mâste vara avlysnade samtal med min dotter som blev kvar. Vi har endast smygpratat lite med datorn men nu har hon ingen kvar.

2
Jag lämnade sverige och det är det bästa jag har gjort.Fick ett barn med mej medan den yngsta blev kvar tvângsomhändertagen.Hon bor nu med en ensam gammal tant 60 âr gammal.Konstigt att hon fick ta min dotter.Undrar vad de har för affärer med den kvinnan i komunen? Hon har konfektyr företag och en byggfirma.Antagligen byteshandel av nâgot slag???

3
Du borde skriva om detta pâ nät tidningar. Till exempel nät (tidningen sourze) som skrivs av läsarna själva.Det är bra om det kommer ut hur sjukt systemet är.

4
Bemötandet ifrån myndigheten / SV: gogglade på socialförvaltningen
« skrivet: 08 oktober 2009, 10:52:30 AM »
När jag var ung blev jag förvânad när soc hjälpte en 15 ârig flicka till eget boende ifrân sin mamma och där var en knarkarkvart.Hon sa att knarket kom frân socialen.Senare fick hon barn och knarkade fortfarande alla i samhället viste det och de tog inte hennes barn.

5
Mâr illa när jag läste detta om vad du gâtt igenom Gudrun.Det är inte ett dugg bättre idag. Mina döttrar var pâ ett fosterhem där de fick jobba med att ta hand om hästarna. Min ena dotter var alergisk mot hö men det spelade ingen roll.De skulle ha henne kvar för att de sa att hon antagligen skulle utveklas till en lösaktig ungdom.De sa även att döttrarna behövde renlighetsträning.Att de var lata i köket.De sa även att den yngre antagligen var utveklingstörd.Jag var helt paff.Hadde alltid fâtt beröm av skolan och barnavârdsnämden.Att flickorna var sâ fina och skötsamma. Det är inte ett dugg bättre idag.Hur mânga ska de lyckas förstöra?Jag har rymt med den älsta flickan utomlands och nu har de opererat den yngsta den de kallade utvecklingstörd.Jag vet inte varför men hon har en massa ärr i magen under revbenen och ett snitt upp mot hjärtat och ett ärr pâ halsen.De säger att hon opererats för canser 12 âr gammal.Jag har endast rätt till avlysnad kontakt med henne sâ jag har inte pratat med henne.Vi har skrivit till varandra via datorn men nu har de tagit av henne datorn.

6
Sociala började med pâtryckningar och vädjanden till min före detta man när jag rymde sverige med ena barnet.De ville att han skulle skriva under papper sâ att de kunde jaga oss utomlands.De sa att han inte skulle fâ träffa dottern som de hadde i sina klor, om han inte skrev pâ.Han blev väldigt stressad.Men han vägrade och sa att han litar helt pâ mej, att jag är en bra mamma.Konstigt att de inte satte interpol efter oss utan hans underskrift. Nu är vi hemmastadda här och jag tror inte att jag nâgonsin kommer att flytta tillbaka till sverige igen.Han har fâtt träffa den andra dottern i alla fall och socialen har betalat hans resor.

7
Nej det fanns för tvâ âr sen när jag stack frân sverige och har en kontakt i sverige som blev inbjuden att gâ där medan de utreddes om hon klarade sina 2 barn själv. De sa även till henne att barnen har tystnadsplikt.Hon tackade nej. Socialen kom inte ât hennes barn men de tyckte att hon inte var sammarbetsvillig.Det bar nâgon mânad sen.

8
Glömde frâga om det finns flera sânna hus i sverige? Är det nâgon som känner till det?

9
I söta staden Simrishamn har man ett Kakhus. I det huset ska föräldrar bli bjudna pâ kakor och kaffe som serveras av socialtanterna medan de smâpratar om sina familjer och har trevligt. Barnen har tystnadsplikt!!!! Enligt socialen. Ja där ska man träffas och berätta om sina problem medan barnen leker bredvid.Där hadde jag möten med socialen som stal mitt barn. Jag rymde Sverige med ett som de inte lyckades stjäla.Jag tror det är dags att skriva en ny hans och greta saga med socialhäxorna i Kakhuset som de själva kallar huset.

10
Hoppas du kan sprida detta pâ sâ mânga ställen som möjligt sâ andra barn och föräldrar förstâr och fâr hjälp av din historia.Mina döttrar locka de med att de skulle fâ datorer om de sa ja till att hamna pâ fosterhem.De ville bara hem.Dâ sa soctanterna att de inte hadde nâgon talan.

11
myndigheternas myndigheter som man överklagar till skyddar endast myndigheterna.Där tvättas bara deras egen byk.De vägrar att se till fakta och skyller ifrân sej pâ alla tänkbara vis.Har själv erfarenhet av detta.Tror att det enda är att fâ ut överallt hur sjukt systemet är med dokumentärer och via internet.

12
Övriga frågor / SV: Vad vill ni som skriver här med detta forum ?
« skrivet: 15 juli 2009, 19:58:01 PM »
 Jag tror att det gäller att fâ ut fakta lite över allt om myglet pâ socialkontoren,länsrätterna med fakta som visar svart pâ vitt vad det handlar om. Bevis pâ tex hur mycket pengar som komunerna fâr frân staten för varje drabbat LVU barn. Den informationen borde spridas lângt utanför sverige med. Kan man fâ del av dessa papper pâ nâgot sätt??? Det vore fina bevis. Det mâste bli ett slut pâ att köpa sitt bröd genom att offra andras barn till mammon. (en gammal penning gud)  Och gömma sej bakom frasen för barnens bästa. :o Det slog mej just nu att sen duger det när barnen är tillräkligt stora att offra dem för fosterlandet om det blir krig. Sjukt!

13
Övriga frågor / SV: Vad vill ni som skriver här med detta forum ?
« skrivet: 14 juli 2009, 21:53:24 PM »
Tiger man sâ samtycker man. Dessa konsentrasionsläger med isoleringseller kan obehindrat bara öka och sen finns det ingen som ser. Ingen som hör. Socialen kan fortsätta skaffa sej brödföda med stulna barn.

14
Ă–vriga frĂĄgor / SV: Svarta listan
« skrivet: 14 juli 2009, 20:27:10 PM »
 Finns det nâgon lagkunnig som man kan râdfrâga sâ inte nâgon drabbas av myndigheterna ? Att enskilda myndighetspersoner sâras för ärekränkning och ansvarig utgivare fâr sota för det? Annars är det bra med en svarta lista och det borde pâ nâgon vänster komma ut. Tillomed ut till andra länder. Sâ det inte bara hamnar i en svart lâda. ;D

15
 Det jag söker är en massa personer som kan sprida information över hela världen om hur sverige behandlar familjer. Man misshandlar familjerna sâ snyggt,det finns ingen insyn i misshandeln.

 Väck opinjon i hela världen pâ nâgot sätt. Jag har skrivit i nät tidningen SOURZE men det är en nâl i en höstack. Har skrivit under namnet Lena Olsson.Vill ni veta lite om vad jag gâtt igenom kan ni läsa där.Har flytt med ett barn frân svenska fosterlandet.

 Dokumentärfilmare och andra duktiga media personer borde göra en stor insatts. Hur hittar man dem?
samtalen som enskilda utsätts för hos socialtjänsten borde man spelas in hemligt och användas.

Det borde inte vara omöjligt att pâverka folk i tex USA. Dessa forum är bra för man ser att man inte är ensam. Men det krävs mer för att förändra sjuka system.

 "Vatten finner alltid en väg".

Sidor: [1]