Visa inlägg

Denna sektion lćter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i omrćden som du har tillgćng till.


Meddelanden - Yngling

Sidor: [1]
1
Jag fick besked i dag frÄn min advokat att SocialbyrÄn har kopierat mina innlÀgg her pÄ forumet, och har lagt detta vid handlingarna i mÄl som kommer upp 16. januari 2007.

Jag har inte sjÀlv lÀst vad dom har skrivit i tillÀgg, men advokaten sÀger att SocialbyrÄn försöker att framstÀlla mig som en person som vill ta alla som kommer i min vÀg...
Har nÄgon rakkare struket ordet "sjÀlvinsikt" i socialbyrÄns interna ordförklaringar? Vad Àr det socialbyrÄn har gjort sen mars 2006... Om inte det Àr att driva psykiskt tortyr?

2
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / Monkey Business
« skrivet: 15 oktober 2006, 09:18:56 AM »
Mitt fall var i början en vĂ„rdnadstvist, dĂ€r det efter et tag dök upp beskylningar om övergrepp. Först hade vi et interimistisk avgörande i Norge, som gick i min favör, och domslutet karakteriserade mamman som "inte trovĂ€rdig." Senare blev denna domen vĂ€rkstĂ€lld av LĂ€nsrĂ€tten i Sverige, som sade att pojken skulle lĂ€mnas tillbaka till mig. I bĂ„da dessa fall blev beskyllningarna om övergrepp behandlade av rĂ€tten, men rĂ€tten fann ingen fog för att tro pĂ„ dessa beskyllningarna pĂ„ trots av mycket lĂ„ga bevisvĂ€rden i sĂ„dana saker. Mamman förde vittnen frĂ„n BUP och socialmyndigheten ved LĂ€nsrĂ€ttsdomen om vĂ€rkstĂ€llighet. Vid et av dessa  vittnesförhör i denna rĂ€ttegĂ„ngen, kom det fram att Krisitna Vikman vid BUP Ljungby konkluderade med att pojken varit utsatt för övergrepp, dĂ€rför att han hade plockat upp en apa pĂ„ hennes terapirum. Apan symboliserar enligt den metoden hon arbetar efter (Ericametoden); sexualitet, och dĂ€rför var det att hon kunde konkludera att min son varit utsatt för incest.
LÀnsrÀtten har i sitt domslut refererat til Vikmans förklaring om detta med apan i sitt domslut. Under rÀttengÄngen sÀger Socialsekreterare Elsie Göransson att hon kom att strunta i rÀttens beslut, och ÀndÄ rekommandera et LVU pÄ min son. (Staten i staten? Vad skall man med domstolarna, nÀr det finns Socialmyndighet som tydligen stÄr över lagen...?)
Dagen innan fristen for mamman att utlÀmna pojken, gick socialmyndigheten in med LVU, som LÀnsrÀtten upphÀvde 1 1/2 mÄnad senare. Socialmyndigheten överklagade domen till KammarrÀtten och begÀrde inhibition. KammarrÀtten godkÀnde överklagandet, men avslog inhibition.
Vid upphörandet av LVU var socialmyndigheten pliktig att lÀmna ut pojken till den förÀldern som genom avtal och dom, har den dagliga vÄrdnaden. Jag fick dessutom lovnad innan LVU upphÀvdes av socialnÀmndens ordförande, om att dÀrsom LVU senare upphÀvdes skulle jag fÄ tillbaka min son. Ved upphÀvandet av LVU fick mamman pojken, och "gick under jorden."
Jag hyrde in detectiver för att ta reda pÄ vart min son fanns. Efter en tids spaning hittade dom min son pÄ den adress som modern upprinnligt bodde pÄ... dom har antagligen bara varit vÀldigt sÀllan utanför dörren.
En dag plockade jag och privatefterforskarna upp min son pÄ gatan nÀr han var ute och gick. Vi Äkte snabbt ut av Sverige, och sedan in i Norge.

SocialnÀmndens Ordförande Arne Johansson och SocialbyrÄn gjorde dÄ et nytt LVU pÄ min son i hans/vÄr frÄnvaro. AlltsÄ et LVU mot min son som var ute av Ljungby kommun, och ute av Sverige. Det hör med till historian att min son genom hela detta helvetet har varit folkbokförd i Norge. Dvs att SocialbyrÄn i Ljnugby och SocialnÀmndens Ordförande Arne Johansson gjorde et LVU mot en norsk folkbokförd person som uppehÄller sig i Norge!!!

Tenk om Spanien skulle begÀra LVU pÄ ditt barn nÀr du och ditt barn bodde i Sverige...

PĂ„ toppen av det hela begĂ€rde polisen i Ljungby/Sverige mig hĂ€ktat i min frĂ„nvaro, och bĂ„de mig och min son utlĂ€mnat till Sverige. Jag var anklagat för egenmĂ€ktighet med barn... (Vad var mamman anklagat för dĂ„??? Det var ju hon som begikk domstolstrots, och jag som hade rĂ€ttskraftiga domstolsbeslut pĂ„ min sida...) Det hör med till historian att jag gjorde en polisanmĂ€lan mot mamman för egenmĂ€ktighet  ca 1 1/2 mĂ„nad innan, nĂ€r hon inte utlĂ€mnade min son enligt dom. Polisen i Ljungby gjorde inget med denna anmĂ€lan.
Polisen i min hemkommun i Norge skickade tillbaka till Sverige domslut osv, och nekade att göra en hÀktning pÄ mig.
Efter et par dagar fick jag varning frÄn norsk UD om att jag inte mÄtte Äka utomlands dÄ jag var efterlyst i hela Europa pÄ grund av den svenska efterlysningen. Jag fick ocksÄ veta en av dessa dagarna att man i Sverige hade dragit tillbaka hÀktningsbegÀrandet. Bakgrunden var att en ny Äklagare hade tittat pÄ Àrendet, och domsluten som var kommit frÄn den norska polisen. Vad betyder det? Att socialmyndigheten vilseledade polisen eller att polisen gjorde et dÄligt stycke arbete i det hÀr fallet. Jag tror bÄda.
Arne Johansson skrev et brev till KammarrÀtten och begÀrde LVU faststÀlld (i överklagandet som dom hade gjort) Grunden var nu inte alvarlig misstankar om övergrepp. Nu var bakgrunden för et nytt LVU att min son skulle ha fÄtt et alvarligt trauma som följd av att jag hÀmtade honom i Sverige. (Trauma eller psykist Trauma Àr en diagnos som - om korrekt, skall diagnostiseras av kompetent hÀlsovÄrdpersonell, och det finns kriterier i diagnosen som man inte kan setta pÄ en och samma dag. För att uppfylla diagnoskriterierna trauma, mÄste flera av kriterierna uppfyllas över en lÀngre period. Ref DSM-IV och rapport om trauma pÄ Psykologforeningens hemsida)
Bengt von Strokirch faststÀllde ÀndÄ LVU alltsÄ mot en norsk folkbokförd person som uppehÄller sig i Norge, och som inte kan tÀnkas komma tillbaka till Sverige. Dessutom Àr det helt öppenbart att von Strokirch mÄste ha vetat att inget hÀlsovÄrdpersonell frÄn Sverige hade observerat pojken efter att jag hÀmtade honom. Dessutom att verken Arne Johansson eller nogon socialsekreterare hade kompetents att stÀlla diagnosen trauma.
I Götenefallet har jag förstÄtt att von Strokirch gjorde nÄgot liknande...?
I alla fall: - Norsk UD har en stĂ„ende begĂ€ran mot Sverige. SĂ„ om min son pĂ„ nĂ„got sĂ€tt hamnar i Sverige igen, sĂ„ kommer UD förhĂ„ppningsvis snabbt att gripa in.  

Innan SocialbyrÄn / SocialnÀmnden gjorde det första LVU var det ingen frÄn socialmyndigheten i Sverige som hade tatt reda pÄ hur min son hade det i Norge. Ingen som hade pratat med lÀrare i skolan, dagispersonell, föreldrar av kompisar, min familj osv. Jag har aldri varit i kontakt med socialmyndighet tidigare. Har alltid skött mig bra, och har inga anmÀrkningar pÄ mig. Min familj Àr en normal familj och skötsamma personer. Alla har (goda)jobb och har normala vÀnner och umgÄngskrets.

Redan frĂ„n början sade jag att jag ville ha in en duktig psykolog i Ă€rendet. SocialbyrĂ„n sade först att dom aldrig hade vĂ€rt med om att det var möjligt. Senare sa socialsektreterarna till mig att inkomma med namn pĂ„ psykologer som jag tyckte kunde vara aktuella. Jag skickade dĂ„ in flera namn pĂ„ vittnespsykologer och andra duktiga och vĂ€l ansĂ€dda psykologer. Men jag fick dĂ„ till svar att SocialbyrĂ„n inte hade ment att en av dessa psykologer skulle fĂ„ prata med min son, "det var inte sĂ„ dom menade..."  En kort stund senare blev det klart att min son skulle förhöras av psykolog Inga-Brita Östenson... (sök pĂ„ internet pĂ„ hennes namn. Hon dyker opp som psykologen frĂ„n Götenefallet dĂ€r hon triksade med et sakkunnigutlĂ„tande pĂ„ begĂ€ran av socialen i Götene kommun)

Jag har dokumentation pÄ det jag har skrivit hÀr. BÄde genom handlingar och ljudband. Dessutom Àr det mÄnga flera alvarliga brott socialsekreterarna och Arne Johansson har begÄtt i detta Àrendet.

HÄppas detta besvarar din frÄga...

3
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / Om Bengt von Strokirch
« skrivet: 13 oktober 2006, 13:17:49 PM »
Von Strokirch faststÀllde et LVU om omedelbart omhÀndertagande mot min son pÄ trots av att LÀnsrÀtten upphÀvde LVU.
Von Strokirch (ocksÄ ordförande i kulturnÀmnden i Jönköping. Centerpartiet) gjorde sitt LVU pÄ bakgrund av en inlaga frÄn socialnÀmndens ordförande Arne Johansson (Centerpartiet). Tidigare hÀvdade socialmyndigheten att min son skulle ha blivit utsatt för incest.
Nu faststÀlldes LVU pÄ bakgrund av att Arne Johansson/sociamyndigheten hÀvdade pojken skulle fÄtt et trauma av att jag hÀmtade honom i Sverige.
Efter 3 rÀttsliga beslut som samtliga sade att det inte fanns fog att tro pÄ dessa beskyllningar, Àndrade socialnÀmnden begÀran om LVU till att pojken skulle fÄtt et alvarlig trauma, dÀrför att jag hÀmtade honom...

Inget hÀlsovÄrdpersonell frÄn Sverige har observerat min son efter att vi Äkte hem till Norge. För att stÀlla diagnosen trauma, sÄ Àr det vissa kriterier som skall uppfyllas enligt kriterierna i DSM-IV. Arne Johansson har inte sÄdan kompetents, ej heller socialsekreterarna pÄ SocialbyrÄn. Socialmyndigheten har hÀr bara hittat pÄ nÄgot för att dom inte tÀnker lÀgga ned sina beskyllningar om övergrepp.

Bengt von Strokirch visste att inget hÀlsovÄrdpersonell hade stÀllt diagnosen, eller pratat med - eller observerat pojken efter att jag hÀmtade honom. Strokirch faststÀllde et LVU mot en norsk folkbokförd person som uppehÄller sig i Norge...

4
Incest och andra sexuella övergrepp / Paraphilia; et psykiatriskt casus
« skrivet: 13 oktober 2006, 01:17:00 AM »
.
Paraphilia framstÄr i alla fall som et psykiatriskt casus, enten han/hon Àr socialsekreterare eller nÄgot annat av yrke. Har lÀst flera av p's meddelande och sjÀlv om det Àr sÄ att p. skriver detta för att provosera, sÄ mÄste denna personen vara ganska skruvad i toppen. Stakkars mÀnniska.

Interessant att p finner nöje i att spandera sÄ mycket tid pÄ att skriva sÄ grotÀska saker. Kanske det har kokt över för p pÄ en eller annan tidpunkt? Han/hon borde gÄ til en psykolog, och prata av sig problemerna.
Jag kan rekommandera Inga-Brita Östenson i VĂ€xjö.

5
.
.
I mitt fall blev min son, som til vanligen bor tilsammans med mig sedan 2003, kidnappad av sin mamma, som plötslig bestÀmde sig för att behÄlla pojken hos sig efter samvaro vid sportlovet. För att göra en lÄng historia kort; sÄ har vi haft 3 rÀttengÄnger i fallet, dÀr alla har gÄtt i min favör, men socialmyndigheterna har inte gett upp. Som det stÄr i ena domsslutet; "det Àr sannolikt att mamman har positionerat sig inför den komande vÄrdnadstvisten med att kontakta olika offentlilga instanser". Deribland var mamman och pojken hos BUP i VÀxjö och Ljungby nÄgra dagar innan den förste förhandlingen. Kristina Vikman vid BUP, Ljungby hade dÄ konstanterat att pojken var utsatt för sexuella övergrepp av mig, dÄ han hade plockat upp en giraff, en sÀng och en apa frÄn hennes soffa pÄ BUP. Enligt Kristina Vikman symboliserar apan sexualitet, och derför kunde hon göra denna konklutionen. Hon arbetar efter Ericametoden. Hon skrev sjÀlvklart inte om detta med apan i journalen. Det kom fram i hennes vitnesmÄl under den andra rÀttegÄngen, och jag har ljudband hÀr hemma som bevisar vad hon sa, och det Àr ocksÄ refererat till i domen.

Min son blev tvÄngsomhÀndertagen av socialtjÀnsten i Ljungby. Utsatt för 14 (Kanske 15) förhör av personer som inte har kompetents om detta. Dom har brukt ledande frÄgor, closingtekniker och verbalt press för att framtvinga bekÀnnelser hos pojken. Dessutom har flera av dom involverade tjÀnstemÀnnen begÄtt straffbara handlingar som Àr polisanmÀlda.

Jag fick inte prata med min son. Socialsekreteraren Göransson försökte att pÄvÀrka sÄ min son skulle folkbokförast i Sverige. Göransson var pÄdrovare för att sÀnda min son i förskola i Sverige, endÄ han var skriven i Norge, och gick i 1. klass i obligatorisk skola i Norge. BÄde jag och min son Àr bosatta i Norge. Mamman bor i Sverige. Hon har dessutom gjort sig skuldig til mÄnga flera brott.

Jag har ljudband dÀr SocialnÀmndens Ordförande sÀger att han inte har lÀst alla handlingarna i Àrendet innan han beslutade om LVU. LVU'et blev gjort trots LÀnsrÀttens dom som sade att pojken skulle hem till mig i Norge. Socialsekreteraren Göransson sade i rÀtten att hon kom att rekommandera domsstolstrots, och göra et LVU. Hon blev dessutom tillsagd av polisen om att sluta med sina förhör, dÄ detta var polisens jobb, om dom skulle tycka att det var nödvÀndigt att hÄlla förhör. Tror Ni Göransson slutade med sina förhör???

Jag har pÄ privat basis engasjerat vitnepsykolog som har kritiserat utredningen. Har dessutom gjort lögndetektortest.
Den 3 rÀttegÄngen upphÀvde LVU, och dÄ skulde SocialtjÀnsten överlÀmna pojken till mig. I stÀllet lÀmnade dom pojken till mamman som stack ivÀg och gick under jorden. Domstolen i Stockholm gav signaler pÄ att polishÀmting av pojken kunde ta lÄng tid - om i hela taget...

Hyrde dĂ„ in privatetterforskare, och spanade upp pojken och mamman.  HĂ€mtade pojken en dag dom var ute och promenerade, och Ă„kte snabbt som f... tillbaka till Norge. 6 mĂ„naders helvete var över skulde man tro...
Polisen i Norge Àr urförbannade pÄ socialmyndigheterna i Sverige. Norska utrikesdepartementet har ocksÄ pÄ senaste engatierat sig i Àrendet, och har en stÄende utlÀmningsbegÀran mot Sverige.

SocialnÀmndens Ordförande (SocialbyrÄn) gjorde et nytt LVU i mitt och pojkens frÄnvaro. Dvs et LVU mot personer bosatta i Norge, och som upphÄller sig i Norge!!! Dessutom blev jag hÀktat i min frÄnvaro innom hela Schengen omrÄdet, dÄ sociala myndigheterna hade gjort en polisanmÀlan för egenmÀktighet.
NK vid polisen i Ljungby, Tagesson, sade till mig pÄ telefon att det jag hade gjort var olagligt. Jag fick inte bara ta mig rÀtt och hÀmta mitt barn... (Finns pÄ ljudband) det finns rÀttskraftig dom som sÀger att pojken skall vara hos mig i Norge. Mammans frist för att lÀmna pojken tilbaka var utgÄtt för flera mÄnader sedan. Polisen i Norge skickade domarna och handlingar til Äklagaren i Sverige, som trekte tillbaka hÀktningsbegÀran.
Tagesson tycke inte att polilsen hade gjort nÄgot fel.

En domare, Bengt von Strokirch vid KammarrÀtten i Jönköping stadfÀstade et nytt LVU endÄ pojken fanns i Norge, och pÄ bakgrund av pÄstÄnd om att pojken skulde ha pÄdragit sig et trauma pÄ grund av att jag hÀmtade honom i Sverige! Innan hade socialmyndigheterna beskylld mig för övergrepp. Nu kunde dom öppenbart inte göra et LVU pÄ denna bakgrund, och mÄtte dÀrför hitta pÄ nÄgot nytt. Trauma lÄter ju alvarligt nog... Ingen frÄn socialmyndigheterna har sett pojken efter att vi Äkte frÄn Sverige. SÄ diagnosen Trauma har ocksÄ stÀllts i pojkens frÄnvaro av en okunnig socialarbetare eller ordföranden i SocialnÀmnden...
SocialnĂ€mndens Ordförande i Ljungby Arne Johansson Ă€r dessutom representant för Centerpartiet. Liksom Bengt Strokirch Ă€r ordförande för kulturnĂ€mnden för Centerpartiet i Jönköping. Strokirch Ă€r dessutom kĂ€nd som domaren frĂ„n KammarrĂ€tten i Götenefallet. Liksom Inga Brita-Östenson var representarat i Götenefallet, dĂ€r hon tricksade med sakkunnigutlĂ„tande.  
................
Jag har postat flera stÀllen pÄ detta forumet att jag Àr pÄ jakt efter personer som har varit ute för Vikman eller andra inom socialtjÀnsten i Ljungby. Please! ...skriv till mig om ni har haft nÄgot att göra med dessa personer, eller kÀnner till andra som har haft nÄgot med dessa att göra.

Skicka dĂ„ e-post till  yngling73@hotmail.com
  :D  :D

6
Vetenskap eller kvacksalveri / Har du rÄkat ut for dessa personer?
« skrivet: 09 oktober 2006, 23:18:06 PM »
Jag undrar om nÄgon har erfarenhet med sociala myndigheter i Ljungby?
Dessa personer skulle jag gÀrna veta lite mer om;

Kristina Vikman, Psykoterapeut /kurator vid BUP Ljungby.
Elsie Göransson socialsekreterare vid SocialbyrÄn i Ljungby
Margareta Gylling socialsekreterare vid SocialbyrÄn i Ljungby
Lena Bolmelind socialsekreterare vid SocialbyrÄn i Ljungby
Inga-Brita Östenson psykolog, VĂ€xjö PsykologbyrĂ„
Stig Östenson, psykiater (pensionerat)
Hanna Franzén psykolog, BUP VÀxjö
Ekbacken Familjehem (Familjehuset) i Alvesta (Skal finnas et barnhem i 1. etage.)
Bengt von Strokirch (nÀmndenman f.Centerpartiet) domare i KammarrÀtten i Jönköping. Ordf. kulturnÀmnden i Jönköping.
Arne Johansson (nÀmndeman f.Centerpartiet) Ordförande i SocialnÀmnden i Ljungby
Tomas Norström, RÄdman / TingsrÀttsdomare vid Stockholms TingsrÀtt

Jag besitter kompremetterande uppgifter pÄ flera av dessa personer, bÄde i form av handlingar och ljudband.
Har nÄgon haft Àrenden dÀr dessa personer har varit involverat, sÄ vill jag gÀrna veta. Kanske vi kan utvÀcksla erfarenheter och bevisuppgifter?

Flera av dessa personer kommer att saksökas pÄ skadestÄnd, och nÄgra Àr polisanmÀld för bland annat grov tjÀnstefel, egenmÀktighet med barn, berövande av- eller förvanskande av familjestÀlning, omÀnsklig eller förnedrande bahandling +++

Alla uppgifter Ă€r interessanta. OcksĂ„ uppgifter som kanske inte framstĂ„r som interessanta i första lĂ€get. Av sĂ€rskild interesse Ă€r uppgifter om Kristina Vikman, Elsie Göransson, Margareta Gylling, Lena Bolmelind, Inga-Brita Östenson och Arne Johansson.
Kanske har du nÄgra dokument undertecknat av en av dessa personer?

Jag har goda advokater och experter för hand. Konfidensialitet Àr en sjÀlvklarhet.
Jag kan kontaktas pÄ yngling73@hotmail.com

7
Jag undrar om nÄgon har erfarenhet med sociala myndigheter i Ljungby?
Dessa personer skulle jag gÀrna veta lite mer om;

Kristina Vikman, Psykoterapeut /kurator vid BUP Ljungby.
Elsie Göransson socialsekreterare vid SocialbyrÄn i Ljungby
Margareta Gylling socialsekreterare vid SocialbyrÄn i Ljungby
Lena Bolmelind socialsekreterare vid SocialbyrÄn i Ljungby
Inga-Brita Östenson psykolog, VĂ€xjö PsykologbyrĂ„
Stig Östenson, psykiater (pensionerat)
Hanna Franzén psykolog, BUP VÀxjö
Ekbacken Familjehem (Familjehuset) i Alvesta (Skal finnas et barnhem i 1. etage.)
Bengt von Strokirch (nÀmndenman f.Centerpartiet) domare i KammarrÀtten i Jönköping. Ordf. kulturnÀmnden i Jönköping.
Arne Johansson (nÀmndeman f.Centerpartiet) Ordförande i SocialnÀmnden i Ljungby
Tomas Norström, RÄdman / TingsrÀttsdomare vid Stockholms TingsrÀtt

Jag besitter kompremetterande uppgifter pÄ flera av dessa personer, bÄde i form av handlingar och ljudband.
Har nÄgon haft Àrenden dÀr dessa personer har varit involverat, sÄ vill jag gÀrna veta. Kanske vi kan utvÀcksla erfarenheter och bevisuppgifter?

Flera av dessa personer kommer att saksökas pÄ skadestÄnd, och nÄgra Àr polisanmÀld för bland annat grov tjÀnstefel, egenmÀktighet med barn, berövande av- eller förvanskande av familjestÀlning, omÀnsklig eller förnedrande bahandling +++

Alla uppgifter Ă€r interessanta. OcksĂ„ uppgifter som kanske inte framstĂ„r som interessanta i första lĂ€get. Av sĂ€rskild interesse Ă€r uppgifter om Kristina Vikman, Elsie Göransson, Margareta Gylling, Lena Bolmelind, Inga-Brita Östenson och Arne Johansson.
Kanske har du nÄgra dokument undertecknat av en av dessa personer?

Jag har goda advokater och experter för hand. Konfidensialitet Àr en sjÀlvklarhet.
Jag kan kontaktas pÄ yngling73@hotmail.com

8
Bemötandet ifrÄn myndigheten / Har du rÄkat ut for dessa personer?
« skrivet: 09 oktober 2006, 23:01:09 PM »
Jag undrar om nÄgon har erfarenhet med sociala myndigheter i Ljungby?
Dessa personer skulle jag gÀrna veta lite mer om;

Kristina Vikman, Psykoterapeut /kurator vid BUP Ljungby.
Elsie Göransson socialsekreterare vid SocialbyrÄn i Ljungby
Margareta Gylling socialsekreterare vid SocialbyrÄn i Ljungby
Lena Bolmelind socialsekreterare vid SocialbyrÄn i Ljungby
Inga-Brita Östenson psykolog, VĂ€xjö PsykologbyrĂ„
Stig Östenson, psykiater (pensionerat)
Hanna Franzén psykolog, BUP VÀxjö
Ekbacken Familjehem (Familjehuset) i Alvesta (Skal finnas et barnhem i 1. etage.)
Bengt von Strokirch (nÀmndenman f.Centerpartiet) domare i KammarrÀtten i Jönköping. Ordf. kulturnÀmnden i Jönköping.
Arne Johansson (nÀmndeman f.Centerpartiet) Ordförande i SocialnÀmnden i Ljungby
Tomas Norström, RÄdman / TingsrÀttsdomare vid Stockholms TingsrÀtt

Jag besitter kompremetterande uppgifter pÄ flera av dessa personer, bÄde i form av handlingar och ljudband.
Har nÄgon haft Àrenden dÀr dessa personer har varit involverat, sÄ vill jag gÀrna veta. Kanske vi kan utvÀcksla erfarenheter och bevisuppgifter?

Flera av dessa personer kommer att saksökas pÄ skadestÄnd, och nÄgra Àr polisanmÀld för bland annat grov tjÀnstefel, egenmÀktighet med barn, berövande av- eller förvanskande av familjestÀlning, omÀnsklig eller förnedrande bahandling +++

Alla uppgifter Ă€r interessanta. OcksĂ„ uppgifter som kanske inte framstĂ„r som interessanta i första lĂ€get. Av sĂ€rskild interesse Ă€r uppgifter om Kristina Vikman, Elsie Göransson, Margareta Gylling, Lena Bolmelind, Inga-Brita Östenson och Arne Johansson.
Kanske har du nÄgra dokument undertecknat av en av dessa personer?

Jag har goda advokater och experter för hand. Konfidensialitet Àr en sjÀlvklarhet.
Jag kan kontaktas pÄ yngling73@hotmail.com

9
Jag undrar om nÄgon har erfarenhet med sociala myndigheter i Ljungby?
Dessa personer skulle jag gÀrna veta lite mer om;

Kristina Vikman, Psykoterapeut /kurator vid BUP Ljungby.
Elsie Göransson socialsekreterare vid SocialbyrÄn i Ljungby
Margareta Gylling socialsekreterare vid SocialbyrÄn i Ljungby
Lena Bolmelind socialsekreterare vid SocialbyrÄn i Ljungby
Inga-Brita Östenson psykolog, VĂ€xjö PsykologbyrĂ„
Stig Östenson, psykiater (pensionerat)
Hanna Franzén psykolog, BUP VÀxjö
Ekbacken Familjehem (Familjehuset) i Alvesta (Skal finnas et barnhem i 1. etage.)
Bengt von Strokirch (nÀmndenman f.Centerpartiet) domare i KammarrÀtten i Jönköping. Ordf. kulturnÀmnden i Jönköping.
Arne Johansson (nÀmndeman f.Centerpartiet) Ordförande i SocialnÀmnden i Ljungby
Tomas Norström, RÄdman / TingsrÀttsdomare vid Stockholms TingsrÀtt

Jag besitter kompremetterande uppgifter pÄ flera av dessa personer, bÄde i form av handlingar och ljudband.
Har nÄgon haft Àrenden dÀr dessa personer har varit involverat, sÄ vill jag gÀrna veta. Kanske vi kan utvÀcksla erfarenheter och bevisuppgifter?

Flera av dessa personer kommer att saksökas pÄ skadestÄnd, och nÄgra Àr polisanmÀld för bland annat grov tjÀnstefel, egenmÀktighet med barn, berövande av- eller förvanskande av familjestÀlning, omÀnsklig eller förnedrande bahandling +++

Alla uppgifter Ă€r interessanta. OcksĂ„ uppgifter som kanske inte framstĂ„r som interessanta i första lĂ€get. Av sĂ€rskild interesse Ă€r uppgifter om Kristina Vikman, Elsie Göransson, Margareta Gylling, Lena Bolmelind, Inga-Brita Östenson och Arne Johansson.
Kanske har du nÄgra dokument undertecknat av en av dessa personer?

Jag har goda advokater och experter för hand. Konfidensialitet Àr en sjÀlvklarhet.
Jag kan kontaktas pÄ yngling73@hotmail.com

10
Åldrande LVU-familjer / Har du rĂ„kat ut for dessa personer?
« skrivet: 09 oktober 2006, 22:58:48 PM »
Jag undrar om nÄgon har erfarenhet med sociala myndigheter i Ljungby?
Dessa personer skulle jag gÀrna veta lite mer om;

Kristina Vikman, Psykoterapeut /kurator vid BUP Ljungby.
Elsie Göransson socialsekreterare vid SocialbyrÄn i Ljungby
Margareta Gylling socialsekreterare vid SocialbyrÄn i Ljungby
Lena Bolmelind socialsekreterare vid SocialbyrÄn i Ljungby
Inga-Brita Östenson psykolog, VĂ€xjö PsykologbyrĂ„
Stig Östenson, psykiater (pensionerat)
Hanna Franzén psykolog, BUP VÀxjö
Ekbacken Familjehem (Familjehuset) i Alvesta (Skal finnas et barnhem i 1. etage.)
Bengt von Strokirch (nÀmndenman f.Centerpartiet) domare i KammarrÀtten i Jönköping. Ordf. kulturnÀmnden i Jönköping.
Arne Johansson (nÀmndeman f.Centerpartiet) Ordförande i SocialnÀmnden i Ljungby
Tomas Norström, RÄdman / TingsrÀttsdomare vid Stockholms TingsrÀtt

Jag besitter kompremetterande uppgifter pÄ flera av dessa personer, bÄde i form av handlingar och ljudband.
Har nÄgon haft Àrenden dÀr dessa personer har varit involverat, sÄ vill jag gÀrna veta. Kanske vi kan utvÀcksla erfarenheter och bevisuppgifter?

Flera av dessa personer kommer att saksökas pÄ skadestÄnd, och nÄgra Àr polisanmÀld för bland annat grov tjÀnstefel, egenmÀktighet med barn, berövande av- eller förvanskande av familjestÀlning, omÀnsklig eller förnedrande bahandling +++

Alla uppgifter Ă€r interessanta. OcksĂ„ uppgifter som kanske inte framstĂ„r som interessanta i första lĂ€get. Av sĂ€rskild interesse Ă€r uppgifter om Kristina Vikman, Elsie Göransson, Margareta Gylling, Lena Bolmelind, Inga-Brita Östenson och Arne Johansson.
Kanske har du nÄgra dokument undertecknat av en av dessa personer?

Jag har goda advokater och experter för hand. Konfidensialitet Àr en sjÀlvklarhet.
Jag kan kontaktas pÄ yngling73@hotmail.com

11
Fosterhem och institutioner / Har du rÄkat ut for dessa personer?
« skrivet: 09 oktober 2006, 22:58:16 PM »
Jag undrar om nÄgon har erfarenhet med sociala myndigheter i Ljungby?
Dessa personer skulle jag gÀrna veta lite mer om;

Kristina Vikman, Psykoterapeut /kurator vid BUP Ljungby.
Elsie Göransson socialsekreterare vid SocialbyrÄn i Ljungby
Margareta Gylling socialsekreterare vid SocialbyrÄn i Ljungby
Lena Bolmelind socialsekreterare vid SocialbyrÄn i Ljungby
Inga-Brita Östenson psykolog, VĂ€xjö PsykologbyrĂ„
Stig Östenson, psykiater (pensionerat)
Hanna Franzén psykolog, BUP VÀxjö
Ekbacken Familjehem (Familjehuset) i Alvesta (Skal finnas et barnhem i 1. etage.)
Bengt von Strokirch (nÀmndenman f.Centerpartiet) domare i KammarrÀtten i Jönköping. Ordf. kulturnÀmnden i Jönköping.
Arne Johansson (nÀmndeman f.Centerpartiet) Ordförande i SocialnÀmnden i Ljungby
Tomas Norström, RÄdman / TingsrÀttsdomare vid Stockholms TingsrÀtt

Jag besitter kompremetterande uppgifter pÄ flera av dessa personer, bÄde i form av handlingar och ljudband.
Har nÄgon haft Àrenden dÀr dessa personer har varit involverat, sÄ vill jag gÀrna veta. Kanske vi kan utvÀcksla erfarenheter och bevisuppgifter?

Flera av dessa personer kommer att saksökas pÄ skadestÄnd, och nÄgra Àr polisanmÀld för bland annat grov tjÀnstefel, egenmÀktighet med barn, berövande av- eller förvanskande av familjestÀlning, omÀnsklig eller förnedrande bahandling +++

Alla uppgifter Ă€r interessanta. OcksĂ„ uppgifter som kanske inte framstĂ„r som interessanta i första lĂ€get. Av sĂ€rskild interesse Ă€r uppgifter om Kristina Vikman, Elsie Göransson, Margareta Gylling, Lena Bolmelind, Inga-Brita Östenson och Arne Johansson.
Kanske har du nÄgra dokument undertecknat av en av dessa personer?

Jag har goda advokater och experter för hand. Konfidensialitet Àr en sjÀlvklarhet.
Jag kan kontaktas pÄ yngling73@hotmail.com

12
Jag undrar om nÄgon har erfarenhet med sociala myndigheter i Ljungby?
Dessa personer skulle jag gÀrna veta lite mer om;

Kristina Vikman, Psykoterapeut /kurator vid BUP Ljungby.
Elsie Göransson socialsekreterare vid SocialbyrÄn i Ljungby
Margareta Gylling socialsekreterare vid SocialbyrÄn i Ljungby
Lena Bolmelind socialsekreterare vid SocialbyrÄn i Ljungby
Inga-Brita Östenson psykolog, VĂ€xjö PsykologbyrĂ„
Stig Östenson, psykiater (pensionerat)
Hanna Franzén psykolog, BUP VÀxjö
Ekbacken Familjehem (Familjehuset) i Alvesta (Skal finnas et barnhem i 1. etage.)
Bengt von Strokirch (nÀmndenman f.Centerpartiet) domare i KammarrÀtten i Jönköping. Ordf. kulturnÀmnden i Jönköping.
Arne Johansson (nÀmndeman f.Centerpartiet) Ordförande i SocialnÀmnden i Ljungby
Tomas Norström, RÄdman / TingsrÀttsdomare vid Stockholms TingsrÀtt

Jag besitter kompremetterande uppgifter pÄ flera av dessa personer, bÄde i form av handlingar och ljudband.
Har nÄgon haft Àrenden dÀr dessa personer har varit involverat, sÄ vill jag gÀrna veta. Kanske vi kan utvÀcksla erfarenheter och bevisuppgifter?

Flera av dessa personer kommer att saksökas pÄ skadestÄnd, och nÄgra Àr polisanmÀld för bland annat grov tjÀnstefel, egenmÀktighet med barn, berövande av- eller förvanskande av familjestÀlning, omÀnsklig eller förnedrande bahandling +++

Alla uppgifter Ă€r interessanta. OcksĂ„ uppgifter som kanske inte framstĂ„r som interessanta i första lĂ€get. Av sĂ€rskild interesse Ă€r uppgifter om Kristina Vikman, Elsie Göransson, Margareta Gylling, Lena Bolmelind, Inga-Brita Östenson och Arne Johansson.
Kanske har du nÄgra dokument undertecknat av en av dessa personer?

Jag har goda advokater och experter för hand. Konfidensialitet Àr en sjÀlvklarhet.
Jag kan kontaktas pÄ yngling73@hotmail.com

Sidor: [1]