Visa inlägg

Denna sektion lćter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i omrćden som du har tillgćng till.


Meddelanden - Ola Eriksson

Sidor: [1] 2 3 ... 11
1
Myndigheternas metodik / Utsatt för de första stegen i myndighetsterror
« skrivet: 28 november 2006, 13:43:23 PM »
Citat frćn: "zinnia"
Mina rÄd nÀr det gÀller sociala myndigheterna som jag sjÀlv har följt och lyckats undvika att förlora mina tre barn fast jag Àr ensamstÄende och uppbÀr socialbidrag:
Jag har alltid visat mig artig och samarbetsvillig med socialen pÄ ett ytligt plan, sÄ de ej har nÄgot att komma med Ex: osamarbetsvillig aggressiv osv.
Jag har alltid gÄtt direkt pÄ högsta möjliga chef i sammanhanget och förklarat att allt Àr ett missförstÄnd.
I ett senare skede om sÄdant inte hjÀlper sÄ Àr mitt rÄd: Ha med en nÄgot utomstÄende person pÄ möten med soc, tex en god vÀn som ser representativ ut som tar anteckningar under mötena, jag brukade ta med min strÀnga storasyster som titade pÄ dem över glasögonen och antecknade. Man har rÀtt att ha med sig nÄgon som stöd. Om man har rÄd gÀrna en advokat men det Àr ej nödvÀndigt, det Àr viktigt att visa att man har ett socialt skyddsnÀt runt sig redan frÄn börja, dÄ blir det inte lika enkelt för dem.
Skriv alltid ner allt som sÀgs, skicka brev och med varje brev skriver du att du Àven skickar kopia för kÀnnedom till alla möjliga myndigheter och politiker massmedia osv som du kan tÀnka pÄ som kan vara relevanta i sammanhanget. Tex Àr det viktigt att veta att lÀnsstyrelsen Àr tillsynsmyndighet över socialen och att stadsdelsnÀmndsordföranden alltid kan gÄ in och Àndra beslut. Dessa kan och bör man ringa och skriva och klaga för för att sedan hÀnvisa till dem i brev samtal osv. Skriv upp namn pÄ alla du talar med.
Överklaga överklaga överklaga, och begĂ€r alltid skriftliga svar pĂ„ allt du skriver.
Om det verkar som om inget av det funkar skulle iaf jag lÀmna landet innan man fÄtt beslut. Jag förstÄr att det Àr en sista utvÀg , men ibland kanske man föredrar det framför att aldrig fÄ se sina barn.
Detta Àr mina privata tips efter egna erfarenheter och man fÄr avgöra sjÀlv om de Àr vÀrdefulla eller ej lycka till!


Tack för rÄden ! Det behövs mer sÄnt hÀr, jag sparar detta i en dokumentfil, för genomlÀsning ifall/nÀr de startar nya trakasserier.

2
Övriga frĂ„gor / Att gĂ„ under jorden.
« skrivet: 21 november 2006, 16:17:37 PM »
Jag har raderat de inlĂ€gg i NKMR:s  furum dĂ€r det finns risk för att jag kan utsĂ€ttas för anmĂ€lningar och satt in denna text istĂ€llet:

"InlĂ€gget raderat. Orsaken Ă€r att de som stödjer socialförvaltningen har anmĂ€lt mig  för att jag gĂ„tt med som medlem i NKMR: Jag har ocksĂ„ upptĂ€ckt inlĂ€gg ute pĂ„ nĂ€tet som handlar om att anmĂ€la inlĂ€gg pĂ„ NKMRs forum dĂ€r inblandade kan identifieras. Enda chansen Ă€r att gĂ„ under jorden."

Jag tror inte lÀngre att det Àr möjligt att verka för mÀnskliga rÀttigheter pÄ ett öppet sÀtt. De som motverkar de mÀnskliga rÀttigheterna drar fördel av öppenheten, som fascisten tsenib exempelvis. Folk som vill hindra de som drabbats av trakasserier frÄn att fÄ upprÀttelse, kan enkelt bedriva anmÀlningskrig mot dem, sedan de offentligt ger varandra stöd och rÄd som i detta forum.

FöreslÄr dÀrför att en del av dessa forum görs om till slutna forum öppna endast för NKMR:medlemmar, sÄ att utomstÄende inte kan utöva trakasserier mot dem.Jag har en 7Ärig son som de som trakasserar mig kan slÄ mot, han har klarat sig frÄn LVU, men skriver jag pÄ internet om detta, sÄ kan de ta honom. SÄ enkelt Àr det: "man ska inte sÀtta sitt ljus under skÀppa", men det vore idioti att betrakta sverige som en demokrati, nÀr svenska KGB-socialförvaltningen gÄr lösa.[/b]

3
Citat frćn: "Helsingborg42"
Social och mamma Àr INTE medvetna om, att jag har startat forum pÄ internet, och tillsamans med övriga medlemmer, samt ni pÄ NKMR, UFR, Familjelycka och Familjeliv diskuterar och hjÀlper varandra i dessa livets svÄraste situationer.
Jag skall passa pÄ att tacka ALLA ni som redan har varit och skrivit pÄ den namninsamling, som "Homer" och jag tog initiativ till.
Har ni inte skrivit pÄ redan, dÄ uppmanar jag er till att göra det.
VÄra barn behöver din röst med.

Jag tror att  det redan nu, eller framöver Ă€r nödvĂ€ndigt att gĂ„ under jorden för de som utsatts för trakasserier av myndigheterna. Det gĂ„r inte lĂ€ngre att bedriva kamp för mĂ€nskilga rĂ€ttigheter under öppna former. De som bekĂ€mpar de mĂ€nskliga rĂ€ttigheterna anvĂ€nder de öppna formerna för att bekĂ€mpa oss. Jag har varit med pĂ„ datanĂ€ten sedan 1990, och vĂ€grat börja skriva under alias, men nu mĂ„ste jag ge upp, för annars sĂ„ tar de barnen. Jag har raderat meddelanden tidigare i NKMRs fora för att undvika mer trakasserier och satt in denna text istĂ€llet:

"InlĂ€gget raderat. Orsaken Ă€r att de som stödjer socialförvaltningen har anmĂ€lt mig  för att jag gĂ„tt med som medlem i NKMR: Jag har ocksĂ„ upptĂ€ckt inlĂ€gg ute pĂ„ nĂ€tet om att anmĂ€la inlĂ€gg pĂ„ NKMRs furum dĂ€r inblandade kan identifieras. Enda chansen Ă€r att gĂ„ under jorden."

4
Övriga frĂ„gor / Diskussion
« skrivet: 10 november 2006, 19:59:01 PM »
Hoppade in pÄ http://kenthsliv.forum24.se/kenthsliv-about158.html, dÀr finns det en del diskussioner om LVu etc.

5
Övriga frĂ„gor / Re: En sjuk hjĂ€rna
« skrivet: 10 november 2006, 19:55:11 PM »
Citat frćn: "Ruby Harrold-Claesson"
Hej Ola,
Jag har lÀst ditt inlÀgg om den nya anmÀlan som har gjorts mot dig.
Jag beklagar det intrÀffade men tyvÀrr finns det alltför mÄnga psykiskt sjuka mÀnniskor i Sverige som har rÄd med att skaffa datorer, internettabonnemang m m och dÀrmed kunna terrorisera folk.
Det skulle inte förvÄna mig om e-mailadressen som angivits i anmÀlan Àr falsk.VÀnliga hÀlsningar
 Ruby H-C


Det ser illa ut för friheten. TyvÀrr sÄ har den hÀr anmÀlan tagits seriöst, den var tillrÀckligt idiotisk för att uppfylla det kravet. Normalt sÄ kastar de anmÀlningar som Àr seriösa i papperskorgen eller petar bort dem frÄn datorn. Men i det hÀr fallet fick jag tre sidor text, samma fick min fd fru.

Jag kan bara tolka det som en varning att jag ska sluta skriva pÄ internet, annars ska de fosterhemsplacera barnen "utan rÀtt till kommunikation" som det hette pÄ Stalin-tiden.

Jag har varit politiskt aktiv i nÀstan hela mitt liv. Nazisterna har gjort tre mordförsök pÄ mig i Göteborg: polisen gjorde inte ens förundersökning. Detta brydde jag mig inte om. Jag stÄr pÄ en nazistisk dödslista, som jag hittade pÄ en nasse-bbs nÀr jag var inne och mullvadade för nÄgra Är sedan. Detta ser jag som det pris jag mÄste betala för att kunna fortsÀtta.

Jag har varit politiskt svartlistad sedan 1975, dÄ jag hade min sista fasta anstÀllning, och har sedan 1994 en unik sjukpension formulerad "primÀrt inte sjuk orsaken Àr politisk svartlistning". Jag har rÀknat med att jag kan bli i vÀrsta fall trakasserad sÄ att jag fÄr böter eller blir satt i fÀngelse, men det tar jag med en klackspark, sÄ vida jag inte tvingas sitta med domare eller andra grova brottslingar.

DÀremot nÀr de direkt gÄr pÄ mina barn, som just har lyckats klara sig undan brottslingarna, sÄ drar jag slutsatsen att jag inte kan fortsÀtta tala öppet lÀngre, utan mÄste dölja min identitet nÀr jag talar om mÀnniskorÀttsfrÄgor.

6
Övriga frĂ„gor / AnmĂ€ld.
« skrivet: 09 november 2006, 19:31:24 PM »
NÄgon idiot med avsÀndaren 0736147066@telia.com hade lÀmnat in en anmÀlan mot mig över internet om barn som far illa. Orsaken uppgavs att jag var "psykopat" och att jag hade gÄtt med i NKMR. AnmÀlaren skriver "var inte rÀdd för att göra omotiverade LVU och för gott placera barnen nÄgon annanstans resten av uppvÀxten". Dvs anmÀlaren uppger sjÀlv att anmÀlan Àr omotiverad, och grundar sig pÄ politiska skÀl. Som skÀl för anmÀlan att mina barn far illa nÀmns attt Ruby talat i Ny ZeelÀndsk tv. Varför blir jag inte förvÄnad ? Nya Zeeland ligger ju exakt pÄ andra sidon jordklotet frÄn sverige rÀknat. AnmÀlan avslogs eftersom den var inlÀmnad 6 dagar efter att kammarrÀtten avkunnat sin friande dom.

7
Citat frćn: "Helsingborg42"
NÀ, det kommer inte pÄ frÄga med sinnesundersökning.


Jag vet inte vad de gjort Ànnu, men rÀkna med att du aldrig mött vÀrre fiender. De ska pÄ alla sÀtt smutskasta dig, och ljuga om dig, hur du Àn förbereder dig, kommer du att bli chockad över deras ondska i alla fall.

Deras taktik Àr att provocera fram en konflikt mellan er. Den förÀlder som har felat, eller som Àr svagare, kommer de att förespegla samarbete och fördelar, om han smutskastar den andra förÀldern, om inte kommer de att utpressa den förÀldern med hot om att sÀtta dit den förÀldern. Deras metoder Àr hÀmtade frÄn den grova brottsligheten.

Sedan kommer de att anklaga er bÄda, för att inte kunna samarbeta, och krÀva att barnet fosterhemplaceras med besöksförbud för er bÄda vanligen, efter en nedtrappningstid innan. Förvarna din fd fru/sambo om detta, de kan ha varit pÄ henne om att hon ska fÄ fördelar av dem, de kan veta saker om henne att utpressa henne med.

Titta bakÄt i mötena hÀr, sÄ ska du fÄ se att det Àr just sÄ de gÄr tillvÀga. BerÀtta det Är henne, innan sociala hinner binda upp henne att konspirera mot dig, för de sÀtter alltid dit er bÄda sedan.

De gör de mest vansinniga anklagelser mot folk. Exempelvis min fd fru vÀgrade skriva pÄ umgÀngesavtal, sociala, lÀnsrÀtten och kammarrrÀttens skrivning om detta var att "vi" hade inte samarbetat, vilket ju faktiskt i klartext betyder att jag trakasserat mig sjÀlv genom att hon vÀgrat skriva under umgÀngesavtal.Det Àr ju förstÄss helt omöjligt att jag kan haft del i detta. I sÄ fall kan man ju undra hur det skulle ha gÄtt till. Det hÀr handlar om samhÀllets vÀrsta brottslingar

8
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / Re: Lvu soc. staten
« skrivet: 03 november 2006, 18:22:21 PM »
Citat frćn: "Michael"
Jag Àr enormt trött pÄ det hela nu, har gÄtt igenom 3 Är med min son (idag 15 Är) han har LVU. Snacka om överförmynderi, han kommer snart att flyttas till sitt 5 stÀlle pÄ 3 Är. Hur mÄnga stÀllen ska soss hinna med pÄ hans förmodligen 6-Äriga omhÀndertagande? Vem vet om de ens slÀpper honom nÀr han fyller 18.
Detta Àr helt Ät h-lv-te, vad de hÄller pÄ, jag hatar dem.
Han va helt ren Ànda till han började flyttas runt, men vad bor pÄ hemmen ? Jo ungdomar som har rejÀla problem med droger alkohol o kriminallitet.
Jag Àr j-vligt förbannad. Fuck systemet, politiker, lagarna, soc. etc.
Rebellen har vaknat.  :evil:


SamhÀllet saknar lagar och normer som kan gÀlla. Man döms skyldig genom förbindelse, och det anses inte sÄ noga om man döms för nÄgot man inte gjort, eller om man döms för nÄgot som nÄgon annan gjort. Notera: banditgÀngen "Hellsangels" och" bandidos" kallar sig ocksÄ för "myndigheterna". De sysslar med knarkhandel och utpressning. De andra "myndigheterna" sysslar med barnslavhandel. Vilka Àr bÀttre ?

9
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / Re: Ny medlem
« skrivet: 03 november 2006, 18:18:07 PM »
Citat frćn: "Helsingborg42"
Hej Ola, lÀste ditt inlÀgg hÀr, och det Àr för mig skrÀmmande lÀsning.
Jag Àr sjÀlv i konflikt, och "hon" vÀgrar totalt att samarbeta, om det inte sker pÄ hennes vilkor.
Behöver jag sÀga, att hon har socialens fulla stöd, nej vÀl...

Bra, att du har fÄtt upprÀttelse, men egentlig borde man undersöka, om socialchefen, samt ordförande för har begÄtt tjÀnstefel, och kan dömmas för detta i domstol.
Detta har faktisk skett i Finland förre mÄnade, dÀr Ordförande i en socialnÀmnd blev idömt dagsböter för tjÀnstefel.Nej dÄ , jag har inte fÄtt upprÀttelse, de lyckades inte vinna bara. Jag Àr smutskastad för livet, men det Àr det minsta man slipper undan med i detta smutsiga spel. De förlorade sin sista allierade, dÄ min fd fru vÀnde sig mot dem. Men nu vÀntar jag pÄ deras nÀsta drag. De kommer att försöka förklara mig för svÄrt psykiskt sjuk eller liknande, och göra ett nytt försök.

10
Citat frćn: "Helsingborg42"
Ni gör mig oroliga.
Jag Àr precis nu pÄ vÀg in i en tvist, dÀr mamman har full uppbackning av socialen, och dÀr handlÀggare Àr jÀviga.
Är det sĂ„ illa, som ni sĂ€ger, dĂ„ Ă€r det tydligen svĂ„rt att fĂ„ rĂ€tt emot socialen i Sverige.
Jag hoppas ju, att ni kommer inge POLISANMÄLAN i de fall, dĂ€r ni har bevisning emot tjĂ€nstefel, grov tjĂ€nsyefel, samt övriga brott, som dem kan ha begĂ„tt.

Det Àr ju viktigt, att dessa jÀviga personer stoppas i deras myndighetsutövning

Din bÀsta fördel Àr att du helt saknar illussioner om dessa brottslingar. LÀs bakÄt i mötena hÀr, sÄ fÄr du se hur det gÄr till pÄ sociala. Av detta kan du dra mÄnga vÀrdefulla slutsatser om hur du ska bete dig. Viktigt Àr:

GÄ aldrig med pÄ utredningshem, eller utredning i hemmer om din förÀldraförmÄga, om det handlar om omhÀndertaganden. Varenda en hÀr som varit med pÄ en sÄdan utredning har Äkt dit. Kom ihÄg: vÄrdnaden ska ju bara ifrÄgasÀttas ifall det handlat om sinnesjukdom, svÄrt drogmissbruk, eller vÄld. Om de begÀr att fÄ utreda om du verkligen Àr en av de bÀsta förÀldrarna eller ej, sÄ gÄr du i en fÀlla, sedan nÀr de presenterar en utredning pÄ 100 sidor med förtal, lögner och vartenda smÄfel de funnit pÄ dig.

GÄ aldrig med pÄ sinnesundersökning;: det slutar alltid pÄ ett och samma sÀtt. Det finns ingen orsak att sinnesundersökas, om inga vÀgande skÀl kan styrkas. Alla sinnesjukdomar Àr mycket svÄrdefinierade, eftersom ingen kan klart definiera vad en "frisk" person Àr.

11
Övriga frĂ„gor / Bloggningskampanj
« skrivet: 03 november 2006, 18:03:58 PM »
Jag har gÄtt med i nkmr, och beslutat att bedriva min verksamhet frÀmst som en bloggningskampanj för mÀnskliga rÀttigheter, med fokusering pÄ barn. Jag har mÀrkt att det finns tre bloggar som jag har hittat dÀr det lobbas för socialförvaltningarna. PÄ pappabloggen har en del smutskastning mot nkmr förts, betrÀffande barn-aga.Jag har skrivit svar dÀr; om nÄgon har lust att hoppa in sÄ Àr det vÀlkommet. http://www.tommyjensen.se/pappablogg/2006/06/18/varning-det-finns-de-som-vill-tillata-barnmisshandel-i-sverige-jo-det-ar-sant/

PÄ frizon, lobbar "ann" för socialförvaltningarna". Jag har svarat Àven dÀr, hon ska Äterkomma. http://anningela.blogspot.com/2006/10/lite-fakta-om-barn-och-ungdomsvrden.html

PÄ Vonkis blogg har jag svarat ocksÄ. http://vonkis.blogspot.com/2006/03/omhndertaganden-av-barn-enligt-lvu.html

12
Övriga frĂ„gor / Hur ska man nĂ„ ut ?
« skrivet: 26 oktober 2006, 20:02:27 PM »
Jag har diskuterat med min fd fru, min son och mina förÀldrar om hur man ska gÄ vidare. Ingen tror att det Àr nÄgon mening att gÄ till Äklagare; Äklagaren ville ju inte ens respektera min rÀtt som vÄrdnadshavare att fÄ trÀffa min son, nÀr min fd frus sambo kidnappade honom. AnmÀla Àr meningslöst, hela samhÀllet förefaller vara en havererad rÀttstat. Jag anser att de har rÀtt.

IstÀllet för att vÀnda sig till den havererade rÀttstaten tror jag att man bör söka andra vÀgar. Till att börja med vore det bra om vÄra fall dokumenterades av jurister och mÀnniskorÀttskunniga personer. Sedan funderade jag pÄ detta med tribunal. Vanligen brukar sÄdant anvÀndas i politiska frÄgor. Man skulle kunna tÀnka sig en annan form ocksÄ, men tanken Àr att ta fram myndigheternas metodik, och hur det finns paralleller i de olika fallen. DÄ tÀnker jag frÀmst pÄ hur socialförvaltningen provocerar fram konflikter i syfte att ta barnen etc.

Med denna plattform kan man sedan gÄ till media. Problemet i dagens lÀge Àr att media avvisar allt vad som sÀgs med förevÀndningen att de "hyser en sÄ stor respekt för vÄr privata integritet". Om vÄra Àrenden kan behandlas innan, sÄ att det "personliga" kan extraheras och sakinnehÄllet tas fram, sÄ alla försök av myndigheterna att hemligstÀmpla konflikten som "personlig" misslyckas.

13
InlĂ€gget raderat. Orsaken Ă€r att de som stödjer socialförvaltningen har anmĂ€lt mig  för att jag gĂ„tt med som medlem i NKMR: Jag har ocksĂ„ upptĂ€ckt inlĂ€gg ute pĂ„ nĂ€tet om att anmĂ€la inlĂ€gg pĂ„ NKMRs furum dĂ€r inblandade kan identifieras. Enda chansen Ă€r att gĂ„ under jorden.

14
Uppfostran av barn och ungdomar / VĂ„ld och ytterligheter i familjen
« skrivet: 24 oktober 2006, 11:07:34 AM »
Jag har levt tidigare i en familj dĂ€r vĂ„ld och ytterligheter förekommit.  (Vem har INTE det !?) Äldre sonens lĂ€rarinna, konsulterade mig nĂ€r han var liten, om hur hon skulle betee sig i dessa situationer. Hon frĂ„gade mig om det var helt okey att ta tag i honom och ruska om honom nĂ€r han inte var instĂ€lld pĂ„ att lyssna. Hon berĂ€ttade att lĂ€rare ibland nĂ€r de var vakter pĂ„ skolgĂ„rden, var tvungen att ingripa nĂ€r barnen slogs och skilja dem Ă„t.

Jag funderade en del pÄ detta Àmne. Hur det var att "kasta barnen i sÀng", nÀr de inte ville gÄ och lÀgga sig, eller nÀr de burit sig illa Ät.

Allt detta innebĂ€r ju bruk av vĂ„ld, om Ă€n passivt vĂ„ld. Ett vĂ„ld som man  har rĂ€tt att anvĂ€nda sig av enligt lagen. Dvs om man blir överfallen, eller fasthĂ„llen har man rĂ€tt att försvara sig, eller ta sig lös. Inte heller kan man klandras för att man lĂ€gger omkull en angripare eller hĂ„ller fast en angripare.

För att klara upp dessa frÄgor, besökte jag Äklagaren. En sÄdan idiot !

Han ville genast sĂ€tta dit mig för anvĂ€ndande av passivt vĂ„ld, eftersom han ansĂ„g att allt vĂ„ld var brottsligt, ÄVEN de situationer dĂ„ lĂ€rarinnan skilde barn Ă„t som slogs pĂ„ skolgĂ„rden !

Han menade att nĂ€r det var konflikt i sandlĂ„dan, ska polisen tillkallas, medans de lĂ„tsasvuxna stĂ„r som barn och tittar pĂ„ nĂ€r polisen kommer och ingriper och gör brottsutredning.. Är det snĂ€llare med polisutredningar mellan 6Ă„ringar ? En imbecill som Ă„klagare..

Det verkar som att de som styr samhĂ€llet saknar förnuft, och inte vill vara vĂ€rdiga mĂ€nniskor. För hur kan man vara vuxen om man inte kan lösa DE HÄR situationerna ? Varje vuxen mĂ€nniska mĂ„ste kunna förstĂ„ vad en antagonistisk och en icke-antagonistisk konflikt innebĂ€r.

En Antagonistisk konflikt,Ă€r en konflikt som inte gĂ„r att lösa med samtal. DĂ€r mĂ„ste nĂ„gon ta ett beslut att gĂ„ emot en annans vilja. SĂ„dant Ă€r livet som vuxen. Om man inte kan klara en situation med barn inblandade som inte kan lösas med samtal,  finns det ju lösningar, som sterilisering för att undgĂ„ att hamna i den situationen, för den som har en  extremt radikalpacifistisk instĂ€llning. Men det finns inte ett argument som kan lösa varje situation. Ibland mĂ„ste man bara helt enkelt ta stĂ€llning, istĂ€llet för att tro att anvĂ€ndandet av övermakt bara beror pĂ„ ett missförstĂ„nd, och en lĂ„g utveckling av mĂ€nskligheten.

Om det verkligen var sÄ att psykologi kunde lösa alla konflikter, skulle samhÀllena inte ha vÄldsmakter som polis, militÀr och vÀktare. Men samhÀllets företrÀdare tycker ju uppenbarligen att vi inte ska göra som de gör, utan som de sÀger att vi ska göra...

15
Myndigheternas metodik / Vem sjutton Àr "Anna" pÄ Consequentia ?
« skrivet: 24 oktober 2006, 10:19:13 AM »
Jag har "diskuterat" med en person som kallar sig Anna pÄ Consequentia. En mycket skum typ. Det kanske verkar konspiratoriskt, men mitt intryck Àr att det verkar som att hon har betalt för att lobba för socialförvaltningen via sin hemsida. DÀr svartmÄlas alla LVU-förÀldrar som "förövare". och hon kommenterar inte omhÀndertagandena med andra ord Àn att de sker endast i fall dÀr sexuella övergrepp och vÄld förekommit. Hon Àr flitig anvÀndare av "hur ofta brukar du slÄ din fru"-argumenten. Hon ljuger att endast 1000 barn per Är omhÀndertas. Allt rÀttvist, fint, Àrligt och kunnigt.. Socialsekreterare Àr Ànglar. Hon besvarar inga kommentarer till hennes pÄstÄenden, hon bollar tillbaka alla frÄgor med att man ska lÀsa MER pÄ hennes hemsida, ( sÄ att hon fÄr fler registrerade besök och högre inkomster ?). NÄgon som vet mer om vem detta Àr ?

Sidor: [1] 2 3 ... 11