Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Super user

Sidor: [1]
1
Övriga frågor / Re: Fråga till Ruby?
« skrivet: 15 april 2008, 00:57:50 AM »
Citat från: "Pappa"
När man kommer in på NKMR hemsida så är den alldeles för gammal, en uppdaterad hemsida tror jag mera på. Med bilder, artiklar och kanske tom film.
Har du sådana planer?Hej !

Det pågår ett arbete med att förnya sidan som även kommer att integreras med forumet m.fl andra finesser. Men det tar tid och kan bli klart under sommaren.

MVH Sysop

2
Övriga frågor / Inloggningsproblem
« skrivet: 20 juni 2007, 12:07:24 PM »
Citat från: "cicci"
Ok. Bra att veta, men samtidigt har jag ju gjort det hela tiden annars har jag ju inte kommit hit. :lol:Kan ligga något i det du säger, Men jag bjuder på infon ändå !!

Trevlig sommar !!!

MVH Sysop

3
Övriga frågor / Re: Inloggningsproblem
« skrivet: 19 juni 2007, 17:33:47 PM »
Citat från: "Sociala arvet"
Jag får upp en säkerhetsvarning när jag försöker logga in. Det verkar också som att inte pm kommer fram - får till min mail att det ska finnas, men säkerhetsvarningen kommer även när jag försöker följa länken i mailet.
Någon mer som råkat ut för detta?
Någon som har tips på hur man ska hantera problemet?


Säkerhetsvarningen är inget att bry sig om. Klicka bara förbi när den poppar upp. Det beror på att forumet numera körs krypterat emot användaren så att känsliga uppgifter ej kommer i orätta händer.

MVH Sysop

4
Förslag till nya diskussionsforum / Förslag till nytt forum
« skrivet: 22 januari 2003, 02:30:05 AM »
Hej Anders.

Bra förslag till diskussionsämne, vi får diskutera, om hur och under vilken rubrik man kan ta med det eller om det skall vara ett fristående ämne
samt vem som skall vara moderator om det antas.

MVH Bengt/Sysadmin

Sidor: [1]