Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Helena

Sidor: [1] 2
1
Fosterhem och institutioner / Fosterföräldrar åtalas för vedklyvsolycka
« skrivet: 11 september 2008, 13:07:36 PM »
Till råga på allt elende-är nu det plötsligt lagligt at Tvångsplacera-ja,,pojken har ju ett Lvu-på en friskola som Brovalvet!Men då heter det ju att deras Instutitionsboende där han tvingas bo som ligger på samma gård och som sköts av samma personer..är ju en laglig placering på såklart,,men en friskola på det,,hm..undrar vad skolverket säger om det...
Det är ju så att det är vårdnadshavaren som väljer friskola om man vill eller ej,,det har jag papper på..men soc kan alltså ta ett barn om man inte vill och ändå få dit dom!
Pojken som har ett aldeles normalt umgänge hemma med folk o fä..är nu tvungen o vistas i en mycket begränsad miljö-men han har som sagt utökat sin frihet själv lite,genom att lifta iväg varje dag dit han vill åka!
Om det blir nån skoltid över sen till att undervisa eller leta efter honom,,får var o en avgöra:)
Men tiden går och större blir han.-han har även börjat ta saken i egna händer.har aldig angripit nån tidigare..men nu tycker han det inte spelar nån roll hur han gör-för han får ändå inte åka hem säger han,så visst har både soc o personalen fått sig en hurring,,o större blir han ju..som vi alla säger,de ger sig inte innan han är förlorad,,när han gör så senare,,så får de ju bara anledning att sätta han på anstalt..Då talar vi om en okyldig 9 åring som hämtades,,till vad han kommer att bli om soc får ha han ett tag till..vill inte ens tänka på det.
 :roll:

2
Fosterhem och institutioner / Fosterföräldrar åtalas för vedklyvsolycka
« skrivet: 11 september 2008, 12:51:48 PM »
Ja..Håller med..skillnaden är att Min son,,fick sin Diagnos redan 2,5 år före de hämtade honom.Det var sjöbyskolan i Horred,som anmälde min sons beteende till soc..som hämtade honom bara rakt av!
Skolan har nämligen anmält honom sen han var 6 år,,at han var onormal och psykiskt störd mm till soc..sen gick han utredningen på bup-03-04 fick en diagnos för detta beteende som de överdrivet skrev om,,grannar mfl..har alltid asgt att grabben är mycket charmig och klok,,så även de som haft honom sen omhändertagandet!Bara de fick hämtat han..så försvann alla fula utryck som skolan skrivit om han för att få han hämtad,,nu är det plötsligt jag..som inte kunde ställa krav bara..problemet är att pojken är mycket sämre nu är då..finns papper på..han är ju stressad till max a´v hela skiten..han tänker inte acceptera situvationen,,så han har nog alla bollar hemma ändå..dock finns andra i ärendet som saknar några!:))

3
Fosterhem och institutioner / Fosterföräldrar åtalas för vedklyvsolycka
« skrivet: 11 september 2008, 09:54:39 AM »
Ursäktar mina stavfel..läsglasögonen är inte av bästa kvalite :))
Har heller ej tiden o sitta o rätta stavfel.. :lol:

4
Fosterhem och institutioner / Fosterföräldrar åtalas för vedklyvsolycka
« skrivet: 11 september 2008, 09:53:10 AM »
Till Cissi-Var det svar till min insändare?
Isf.Förstod jag inte det sista i sitatet,,vill du förtydliga hur dy menar,,tror du hon får skylla sig själv lite?
Det ramlar inte in nån femöring i skallen på mig som pasar ihop med vad jag skrivit förstår du,,så .........

Jag kan inte komma på vad du tänker förstår du..Tack åp förhand.Helena

5
Fosterhem och institutioner / Fosterföräldrar åtalas för vedklyvsolycka
« skrivet: 11 september 2008, 06:50:29 AM »
Vill tillägga bara att jag blev fly förbannad på soc,,när jag i april-08 i kammarrätten fick veta att min son från att ha varit en "vanlig"8 åring..placerats av soc först på Trollbacken i 5 månader,,för att sen placeras i familjehemm i Mölndal,,där han sprang vind för våg i stan nattetid,,utvecklade ett umgänge med A-laget(finns papper på!)samt att frelfalet människor anmält att de sett pojken på stan nattetid plus dagligen med missbrukare i mölndals centrum..där dessa bjudit min son på cigaretter,,som nu blivit rökare!han är nu 11 år gammal!samt snattat åtskilliga gånger i mölndal.inget av detta anmäls av soc,jag har talat med polisen,,de säger att soc skall anmäla brott,,men det vill de inte,,för detta är van han had som sysselsättning under mölndalsplaceringen,,det här 'är ett barn som hatat rök när han bodde hemma,,nu har vi verkligen bekuymmer kan jag lova.
efter min konkreta begäran mot soc att OMGÅENDE flytta pojken från detta hemmet,,placerades han hastigt på Brovalvet i Svenljunga sen 1 månads tid,,där vill han inte vara,,han vill hem,,så han är på "rymmen"dagligen nu..
så mycket förlorad skoltid och bekymmer .
Innan placeringen gick min son fulla skoldagar utan det minsta från varo..nu klarar de inte att ha skola med honom alls,,han har utvecklat ett slags hat-protestbeteende och lägger all tid på att ställa till det för dem.
Men hem får han inte komma,,detta fast det inte finns något att anklaga mig för,,man säger att "mamman kan inte ställa krav!"därför han fått ad/hd tydligen,,Bup i både varberg o mölbdal säger att-han hade fått samma diagnos oavsett om jag ställer krav weller inte,,är en av asocialens repliker som de fått genom Lvu på i räten,,han sitter alltså sen 2 år frihetsbefriad åtskild från sitt hem,för att han har ad/hd!
Dessa ex,är väl en droppe i havet på hur många barn soc troligen förstör innan något händer i legförändning,,
Ser det som socialens eget fängelse för barn.Dömda av okompetenta personer utan ansvar.
Helena

6
Fosterhem och institutioner / Fosterföräldrar åtalas för vedklyvsolycka
« skrivet: 11 september 2008, 06:27:57 AM »
Ja..Det är som jag tänkte me,,såna maskiner är ej för barn alls..utan där liksom för att köra bil eller annat finns åldersgränser!Inte kroppsskada?Men då har de viss ansvarsbefriselse ändå dessa människor,,
Men vill inte soc flytta ett barn,,så är det ju tvångshållning där..eller?
Den som försökt klyva ved själv en gång med en sån stor kap,,funderar inte ens på att placera en ungdom vid en sån!
Dom är v'äldigt otäcka .
Flickan ä väl gammal nog för o bestämma om hon vill flytta från dem till annat boende?
Om de inte låter tösa prata med media el,folk..är väl olagligt,,hon har rätt o tala med vem hon vill..är väl en fri människa att ha egna åsikter..
Ja.soc har ansvaret heter det ju,,men jag har sj'älv erfarenhet i ännu färsk anmälan mot dem igen,,de ansvarsbefrias på ett eller annat sätt av länsstyrelsen oavsett hur de beter sig eller vad som händer verkar det som..man måste nog polisanmäla..Måste säga att det mesta inom rättsväsendet verkar vara svårt o få nån hjälp oavsett om barn far illa..
Ingen vill ta tag i nåt,,även om du har bevis,,sen får man en dom som man häpnar över..man undrar hur de tänker i rätten.

Verkar vara en sak gemensam,,
handlar det om placerade barn,,så är de mindre värda i rättens ögon har jag förstått..de tar för givet att om de är placerade,,så är det nåt fel på barnet eler föräldrarna,,annars vore de inte placerade,,i mitt fall är inget av detta orsaken..men min son fortsätter o far illa och jag har tillome papper på från kammarrätten att han är i större vårdbehov nu 'än när han hämtades för "vård"som har aldig ännu på 2 år fått under placeringen..däremot vanvårdats som nu är anmält av mig "igen!Men denna gång kommer jag att visa upp svaret från länstyrelsen till media..om svaret är det vanliga,,att han fått god vård!
Så som du förstår,,retar detta fallet mig till vansinne!
Jag 'r inte klar med mitt eget än..men är ju av stort intresse,,då jag själv begärt upprättelse för skada och vanvård nu och svar från länstyrelsen,,samt  att de drogat min son utan vårdnadshavarnas medgivande,,som jag givetvis avbröt själv,,har "medicinbeviset hemma,,samt skall lämna in det till polisen sen för att anmäla drogning av barn.,för mig vetligt finns ingen Ad/Hd medicin,,då detta är friska människor,,vad medicinerar man då?Samt deras koncentrationsstörning tycks vara ett oönskat beteende ..Jag vill få svar på för vem är det ett oönskat beteende,,samt medicinera ett funktionshinder som är obotligt..
Ja,,jag stoppar där,,men återkommer garanterat.
För jag ger mig heller inte innan jag får önskat svar samt att de TAR ansvar för det som hänt!
Hoppas flickan får upprättelse !Helena

7
Fosterhem och institutioner / Fosterföräldrar åtalas för vedklyvsolycka
« skrivet: 10 september 2008, 14:49:30 PM »
Ja där ser man. . att de sitter i rätten o slätar över händelsen som om det inte vore så farligt att ta ens notis om.  Ja, men då har de ju visat rätten att det e nåt fel där uppe, för de har ju visat att de inte begriper mer än så. Det tror jag rätten tar som ett negativt beteende då de inte ens har vett på o visa ånger eller verkar inte förstå vidden av kommande problem för tösen, men detta visar då att de har inte riktigt alla bollar inne

Ja, dombeslutet är vikitgt. men samtidigt finns väl ett dombeslut på att flickan placerats där så det de har ju lite fingrarna med i ansvaret där att först placera ett barn troligen genom en länrättsdom el kammarrättsdom för att sedan städa upp efter sig..hm, ja, blir svårt o formulera det domslutet. men oerhört intressant för alla oss andra samt troligen media efteråt

Socialtjänstemän skall kunna ta ansvar för sina beslut vilket vi ju vet att de inte gör eller behöver göra personligen. Vems är bollen därefter i ansvaret ... måste ju finnas lagar om sånt, men gäller de ? Följs de?? och hur lyder de?
Helena.

8
Fosterhem och institutioner / Det är synd om fosterföräldrar !
« skrivet: 30 januari 2008, 18:00:53 PM »
Ja,,pricis så här är det,,ja,,attention riks borde agera kraftigt,,det bör även tas upp i pressen el,tv.
Som jag ser det har soc,rätt att bedriva häxjakt av barn m.diagnonser m.rättens stöd.
Hur kommer det sig då att allt bygger på mamman,,om nu mamman ej kan vara den som gett barnet dess diagnons...är sjukt,,ja,,självklart mår dessa barn ännu sämre efter det de utsätts för ,,det är rent psykiskt misshandel,,som får pågå.
Visst har man lust o be dom flyga o fara,,vem skall de då skriva om,,de kan ju inget skriva då de inyte längre får träffa mamman,,eller hur,,är sjukt detta,,inte barnen,,mensamhället.
Hoppas ni står ut,,utanatt bli sjuka på kuppen,,jag är ett gränsfall snart alltså...och då finns bara drastiska åtgärder kvar,,när sanning o kunskapej når rätten,,då får fan ta vid:))

9
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / BUP kontaktstörning
« skrivet: 30 januari 2008, 17:46:47 PM »
Jag läser här era meil..ja,,soc,kan av vissa förledda få intyg,,det finns ju ingen sån diagnos,,som sagt,,så det pappret verkar märkligt,,får bup,förtydliga,,
har ni märkt också..att barnens förordnade Juruister,säger det som soc,vill,,inte vad bernet säger,,är de till för soc,,eller för barnet???
min son fick nu en ung färsk jurist,,som aldig träffat han ens,,hon kom till soc,och sa i ett möte där,,att ja,,han har utvecklats på fosterhemmen,,hahahha
jag fråga då,,har du talat m.min son,,nej,,har du träffat han??nej..hahah

Hon var alltså både jurist och synsk!!hahaha
Det skall bli ett nöje att se henne igen i rätten,,snacka om att gå soc,vägnar!

10
Fosterhem och institutioner / Det är synd om fosterföräldrar !
« skrivet: 30 januari 2008, 17:33:26 PM »
Rätten gav soc,klartecken att ta min son,,alltså bevilja ett LVU---pga hans beteende,allså,enligt bup...ad/hd..om något annat än ad/hd vore aktuellt,så har detta ännu,,efter 1,5 år ej påvisats!!ändå är det mammans fel,,alltså att pojken har ad/hd..
Antingen fortsätter man att övertyga rätten i psykologi,,eller så dukar man under och blir psykiskt sjuk själv,,vilket väljer man till slut??
Man kan alltså också välja att inte längre vara tillgänglig,,alltså  inte medverka i denna  process som jag anser vara ett hån mot alla m.detta funktionshinder,,vem står på tur till fosterhem??..
NEJ..ANTINGEN LÅTER MAN SÅNA LEKA ENSAMMA,ELLER SÅ FÅR MAN TA TILL M.ATT SLÅSS OM SITT BARN,,OCH DÅ ÄR MAN PLÖTSLIGT ÄNNU MER OFÖRMÖGEN ATT FÅ HEM HAN,,SÅ HUR MAN ÄN VÄNDER RÖVA,,SÅ SITTER DEN DÄR BAK!

11
Fosterhem och institutioner / Det är synd om fosterföräldrar !
« skrivet: 30 januari 2008, 17:22:41 PM »
Ja..så är det,,dessa barn får ej leva i vårat samh'älle som andra,utan tvångsimhändertas,,detta är lättförtjänta pengar för många inblandade..soc,utredningshem,,fosterhem,(som då bara vill ha dem tills de är 16år)mfl.
samt har man då alltid nåt om barnets beteende att skriva,,,
ja,,vi som hänger med i forskning o verkligheten,,vi står ju inte o beskyller funktionshinder o andra diagnoser på en av föräldrarna,,
jag är då den snälla mamman,,som inte ställer några krav,,,ja,,alltså borde pojken ju inte ha ad/hd enligt soc,utan bara vara ouppfostrad,,därmed kritiserar de ju överläkarens kunskaper i att ställa en riktigt diagnos..men så här blir det ju när rätten dömer utan att ha kunskapen,,man tar för givet att soc.talar sanning och att överläkaren och mamman är odugliga,,i mitt fall är det ju i praktiken så.
Soc,anses ha mer koll på detta är en legitimerad barn överläklare!
Mamman samt pojken får att så inte bo tillsamans,för att soc tror inte på överläkaren,borde ju resultatet vara,,men ändå är det mamman man pratar om,,vem har påstått att jag inte ställer några krav?ja,,det kan ingen svara på,,man låtsas helt enkelt till rätten att det är så..och då är det så:))
Det enda rätten gör då,är ju att ta ifrån dessa barn.människor deras rätt till samhället på lika villkor som alla borde ha...
men andra ord,,har du ad/hd,så ska du bo på fosterhem,,för deras diagnos,bygger v'äl på samma beteende!
Men om då överläkaren redan sagt att ad/hd är obotligt,,ska de då vara livstidsdömda????
Hur kommer det sig då att soc skall skicka hem han när han är 16år???
går inte ihop sig riktigt,,
samt hur kan soc,ta ut detta i förväg,,det trodde jag avgjordes i rätten,,inte av soc i förväg....hm,,just det..
och vad händer när mamman tröttnar på detta utnjyttjande av sin son,samt sig själv,,,om hon säger tack o hej,hör av er när det passar att köra hem pojken för gott,vad gör de då``vem skall de då skriva om,,när ingen finns tillgänglig,,
men de vet ju,,att vi inte vill göra så mot våra barn,,vad säger de då,,jo,,mamman vill inte ha med sin son att göra,,visst,,detta kan pågå i evighet,,nån måste vara den första att stoppa handeln m.åtminstånde 1 barn,,en bra början,,när alla telefonlinjer är brutna,,ingen mamma går att nå för nya skrivelser  o påhitt,,det är då soc,kommer att se,,att det är just pga av oss föräldrar,som de kan hålla på,,men situvationen blir ohållbar för dem,,när ingen finns att kasta skit på mer,,därmed kanske man väljer att stänga sin dörr snart,,för då kanske det tar ett slut,,men så länge man hänger kvar,,då pågår ju vården,,,ändå...
så varför inte pröva en ny metod,,att gå upp i rök,,,man existerar ju ändå inte,så länge man finns till hands!
sen stär de ju där själva och skall förklara för barnet ....inte att skylla på mamma mer,,för det går ju då inte,,,,,
Något drastiskt måste till,för att soc,skall upptäcka förlusten,att när koa är borta,,är båset tomt!!!!!

Många tjänar sitt uppehälle på våra omhändertagna barn!Trots detta,finns barn,som lider och svälter just nu i världen!!Får de hjälp``NEJ.

12
Fosterhem och institutioner / Trollbackens utredningshem i Kungälv!
« skrivet: 23 januari 2008, 17:24:44 PM »
Tack Ruby för svaret.Ja,,detta gör att man mår så illa när en tänker på hur min son nu kände sig denna period,,jag måste erkänna,att hade jag hamnat i samma situvation,,så hade jag nog gjort nåt galet,,,ja,,visst skulle detta räknas som misshandel om jag gjort detta själv,omgående,,skulle redan antagligen suttit inne och idiotförklaras sen..nej..fy..men som sagt,,papprena fösvinner ju inte härifrån,utan min hjälp :wink:
Vi fortsätter arbeta för att detta får ett slut,,det lilla man gör,,gör man ändå,,blir vi många,,så synd vi snart!
Helena m.Stulet barn!

13
Fosterhem och institutioner / Trollbackens utredningshem i Kungälv!
« skrivet: 23 januari 2008, 11:50:21 AM »
Ja, där ser man, jo, det jag har sett där, får nackhåren att resa sig, detta givetvis gäller ju inte alla i personalen, utan ett fåtal rötägg, såna finns på kalla arbetsplatser, men att länsstyrelsen inte besvarade en enda sak av allt som jag noterat som hänt där under 5 månader, torde ju vara märkligt, el?
Om detta skulle hända hemma, samt någon ser mig sitta på min son, betänk då att jag väger ca 80 kilo som denne person troligen gjorde, att pojken visar mig m. gråten i halsen, tittar bort i bilen när han berättar, han kände obehag av att han ens berättade det hur det kändes, med ett kvävande ljud berättar han hur det kändes som att inte få luft,  
att personal stannar bilen under färd med 2 barn, med bilen stående mitt på gatan i trafiken, går runt och skakar det ena barnet efter det andra, i ilska, tills båda grät av rädsla, är i mina ögon sjukt beteende.. Men detta är god vård, jag lämnade in denna anmälan, just för att ge länsstyrelsen en första chans att reagera, men nu har jag ju gått den rätta vägen, och har alltså allt dokumenterat, så svaret blev ju inte att hemmet förnekade, utan svaret blev att detta som jag skrev ansågs som god vård,  
som du säger, så skrev jag också, sommaren -06 var som alla vet den varmaste på mycket länge, pojken beordrades in på rummet att sova 19:30, varje dag i 5 månader, rummet låg mot solsida, gissa hur varmt det var i det rummet, han fick inte lämna rummet, utan fick han panik o grät sig till sömns, så fick han dagen efter sitta på sängkanten och redogöra vad detta gråten stod för, tror de att pojken är psykolog? Fy fan för o behöva sitta o redogöra inför en 24 åring utan barn, samt den andra ansvariga var 26 år, inga egna barn där heller, som lekte psykologer på eget initiativ, hur pojken kände och agerade, behöver ju inte tilläggas ens.. är ju ren förnedring, att gråta efter mamma och sen få tala om vad detta betyder!! Är detta normalt?
Om man inte har legitimation för att göra beteende utredningar (vilket han ju redan är utredd av proffs av) så skall man heller ej enligt mig verka som amatörpsykolog, men detta reagerades det heller ej för, det är helt ok, att unga töser sitter och gör egna analyser av barn som redan är utredda av bup, samt där fått en diagnos redan, det här är ju i mina ögon totalt olagligt, men icke då.. Detta skadar ju pojken mer än gör nytta, fa fan ska en 9 åring sitta o redogöra att han blir sängvätare av oro, samt att han gråter efter mamma, man kan drabbas av panik och ångest som aldrig går över i livet efter att sitta ensam i ett rum m.ca 40 graders värme och försöka gråta sig till sömns, detta verkar vara år 2000 talets tukthus. Gör man så hemma, hämtar de barnen omedelbart, men nu har jag då alltså papper på att detta är lagligt och god vård att göra så med barn, och då får man ju agera därefter..
Om jag lämnar in detta till polisen, så anser de att detta är misshandel, flertalet av de händelser som jag skrev ner, men hur kan då länsstyrelsen anse att det istället är god vård?
Ja, vi har ju hört talas om flickan i Falkenberg med svår Ad/hd som tog sitt liv när soc. placerade henne på ett såkallat bra behandlingshem.. detta var ett annat hem, som jag tror nu har fått stänga, men oron finns där, hur länge orkar min son med detta?
Flickan jag nämnde vore säkert i livet idag, om soc. agerat m. kunskap. De fattar inte vad de gör, de skadar ju barn för livet, samt förstör familjers liv för resten av livet. Hur kan man leva vidare och ha detta i bakfickan, med sig hela livet? Jag förstår inte varför det inte finns en enda myndighet i Sverige, som ser till att agera och få slut på detta, men troligen har de ingen kunskap utan lever lyckliga i sin okunskap om vad som händer.
Det är ju skillnad på våra och deras barn, antar jag.
Jo, alla yrkesgrupper på sin plats, kanske jag som yrkeschaufför, kan få jobb som kirurg, jag är ju van o hålla i verktyg, är ju ungefär samma sak, men det skulle också ha en förödande konsekvens på resultatet!!
Eller hur.
Helena m. Stulet barn!

14
Fosterhem och institutioner / Det är synd om fosterföräldrar !
« skrivet: 22 januari 2008, 20:01:15 PM »
Håller heöt med Avos!Jag har också lika mycket som han att leva på per månad,detta skall räcka till mat,kläder,bil,boende m mm.Ligger ocftast underskott när rakningarna är betalda,,så resten får en fixa på annat sätt,det går,men det är slitsamt.
Så stackars er familjehem,som får mer för att ha vårt barn än vad man själv har allt som allt ,till detta vill jag säga,att detta skall då även anser soc,,räcka till deras möten,de kallar bara och man skall åka miltals o betala själv,,var ska en få de pengarna från??för att ställa två frågor som inte ens rör ämnet,,rent sysselsättning för dom bara..
Min son har ad/hd,,han får inte bo hemma för mamma ställer inga kvar!ahhaha,,de tror alltså att denna diagnos uppkommer genomdetta..vill inte ens kommentera det mer själv,men har fått nog,,
i familjehemmet får han inte äta mer än 1 portion,duscha max 2 gånger per vecka mm mm,gå i skor tills foten kommer ut genom sulorna,,när pojken fanns hemma,mådde denne bra,hade muskler och var stark o frisk,nu tynar han bort och får värk i handleder om han gör minsta lilla när han väl kommer hem på korta besök..när han är hemma,har jag vårdbidrag för honom,,då har vi ca 2-3oookr över varje månad,detta skall vi två leva av och köpa kläder mm ,allt som skolan behöver,och mycket till,så stackars er fosterföräldrar!!!Ni har det tufft,ändå vill ni hålla på?????
Om ni nu inte har bernen för att öka er inkomst,varför tar nu emot dessa pengar,skänk dem till behövande i u_länder!!för soc,placerar väl inte våra barn hos fattiga??nej,,det är folk som inte får nog,de vill ha ut mer,för att sedan lägga det på dyra resor utomland och skryta för grannarna,titta,vi kan åka vart vi vill,ja,våra barn lär sig nog nåt av det,det tror jag ju..att se med egna ögon hur allt går till,mamma äter billigt och snålar,medans familjehemmet åker runt på solsemester.
Jag har redan fått höra,att denna placering vill soc,ha tills han är 16 år,varför då??är det planserat i förväg,att sen när pengarna slutar o komma,när de blir vuxna,då ska de skickas till mamma,då duger man,,fan helöler,min son ska hem snart!!Tack avos,för att du också skriver just som det är i verkligheten!

15
Fosterhem och institutioner / Trollbackens utredningshem i Kungälv!
« skrivet: 22 januari 2008, 19:40:00 PM »
Ja.. där ser man, har nu fått svar från länsstyrelsen på min anmälan om behandling min son utsattes för under 5 månader på trollbacken, svaret löd: Detta var god vård!!!

Kommer tids nog att lämna hela härlighetens svar till media. inväntar annat först!
Det är helt ok, att skaka barn tills de gråter av rädsla, det är också god vård att springa o jaga ikapp ett barn, fast jag, mamman höll undan pojken så deras aggressiva utbrott inte skulle skada pojken, ändå, fast jag håller om pojkstackaren som gråter av rädsla för personalen, som jagat denne runt huset och nu viftar med händerna för att få tag på grabben, slutar inte fast jag håller undan ock om han, detta är fullt normalt!!!

Pojken blev sängvätare efter 2 veckor på detta ställe, det fick han vackert sätta sig och förklara själv, vad detta stod för!! de fick även jämföra han med en hund, detta för att han tog EN ENDA tugga mos med munnen!! ölistan kan göras mycket lång, jag har ju studerat dem i 5 månader själv, jag har bra minne me :twisted:  :twisted:  :twisted:
Jag trodde att sånt liknades vid barnmisshandel, eller kränkning, men icke då!

Sidor: [1] 2