Visa inlägg

Denna sektion lćter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i omrćden som du har tillgćng till.


Meddelanden - Unions Medborgare

Sidor: [1] 2 3 ... 7
1
Förvaltningsdomstolarna / SV: Inför etiska riktlinjer för domare!
« skrivet: 17 november 2009, 16:19:48 PM »
Tack för dialog om sÀkerhetsbrist i svenska domstolar och exekutiva organ.

EG-domstolen Ă€r i min vÄrklighet EN dynamisk och funktionell författningsdomstol, för svensk medborgare sedan 1994.

Information om nĂ€r, var, hur och varför EU-rĂ€ttens företrĂ€de och EG-domstolens rĂ€ttspraxis, kan hjĂ€lpa EN svensk familj att hĂ€vda familjemedlemmars enskilda rĂ€ttigheter och skyldigheter i EU, Ă€r EN mental utvecklingsprocess frĂ„n kunskap att lyda nĂ„gonting till kunskap att förstĂ„ nĂ€r, var, hur och varför. NĂ€r, var och hur redovisar mĂ€tbara, statiska, logiska och empiriska kĂ€llor till nĂ„gonting men frĂ„gan VARFÖR redovisar dynamisk och funktionell enskild kunskap att i tid och rum vĂ€rdera, vĂ€rdesĂ€kra och vĂ€lja nĂ„gonting med vÄrkligt VÄRDE, som framtida folkvald svensk lagstiftare och kontrollmakt, lokalt nĂ„gonstans pĂ„ den inre gemensamma svenska marknaden.

Om familjen XYZ bestÄr av svenska medborgare mÄste humana resurser i en svensk domstol handlÀgga och faststÀlla beslut, som humana resurser inte förstÄr att vÀrdera sÄ lÀnge svenska humana resurser bara vill, kan och vÄgar utveckla kunskap Àr att LYDA nÄgonting trovÀrdigt i svensk doktrin, praxis eller förarbeten, som berör EU-rÀttens företrÀde eller EG-domstolens rÀttspraxis lokalt i en av alla medlemsstater, lokalt pÄ den inre gemensamma marknaden.

Om familjen XZY bestĂ„r av EN medborgare som lagligt bor eller arbetar nĂ„gonstans i EU eller EES  behöver inte en svensk domstol handlĂ€gga Ă€rendet det rĂ€cker med att kostnadsfritt kontakta aktuellt Solvit Center för att inom tre veckor erhĂ„lla beslut om ekonomisk och kulturell uppgörelse, som kan överklagas till EU-ombudsmannen om den inte i tid och rum förvaltar EU-rĂ€ttens företrĂ€de eller EG-domstolens monopol pĂ„ att tolka EU-rĂ€tt och faststĂ€lld rĂ€ttspraxis, lokalt nĂ„gonstans pĂ„ den inre gemensamma marknaden.

Resurser att lĂ€ra enskild familjemedlem med kunskap att LYDA nĂ„gonting till att övervinna Jante, Luther och Ågren (de svĂ„ra mentala motstĂ„nd som förnekande och förvirring producerar i miljön), Ă€r en mycket stor mental utmaning i tid och rum för humana resurser som vill, kan och vĂ„gar lĂ€ra  och förĂ€ndra kunskap att FÖRSTÅ nĂ€r, var, hur och varför, det allmĂ€nna har skadestĂ„nds-ansvar mot EN drabbad enskild svensk unionsmedborgare som i tid och rum vĂ€rderar, vĂ€rdesĂ€krar och vĂ€ljer, producerat resultat av resurser som har retroaktivt STRIKT produktansvar för sĂ€kerhetsbrist i producerat resultat i brev till EN enskild medveten individ, lokalt pĂ„ den inre gemensamma svenska delen av den 500 miljoner stora marknaden av human resurser med utvecklad kunskap att lyda eller förstĂ„ nĂ„gonting med eller utan VÄRDE för enskildas mĂ€nskliga rĂ€ttigheter och skyldigheter.

ResurssnÄla humana resurser producerar möjligheter inte framtida problem för det allmÀnna lokalt i en medlemsstat i EU.
Försök förstÄ nÀr, var, hur och varför, vÀrdefattig svensk jurist inte vill, kan eller vÄgar förstÄ nÄgonting i SOU 1997:194
Anna Skarhed kan som ny JK inte trovÀrdigt förneka eller förvirras av det allmÀnnas skadestÄndsansvar mot EN drabbad.

2
Förvaltningsdomstolarna / SV: Inför etiska riktlinjer för domare!
« skrivet: 10 november 2009, 17:06:27 PM »

Tack Rudy för dialog om möjlighet att lÀra humana resurser i svenska domstolar utveckla etik!


Jag TROR att etik Àr en genetiskt nedÀrvd dynamiskt förmÄga som triggar individens reptila delar av hjÀrnan att i nutid processa resultat som intuitivt SKYDDAR - person, husdjur och egendom, samt individens hÀlsa, miljö, sÀkerhet och ekonomiska intressen, lokalt nÄgonstans i tid och rum.

Kunskap Ă€r statisk eller dynamisk och en i hemmet, skolan och pĂ„ jobbet IN-övad mental förmĂ„ga att LYDA nĂ„gonting, med hjĂ€lp av Jante-lagen, Lutherska-lĂ€ror och Ågrens mentala produktion av mentala motstĂ„nd som förnekar och förvirrar individen eller att FÖRSTÅ nĂ€r, var, hur och varför.

Att omprogramera felprogrammerad human resurs (kunskap) i svenska domstolar förutsĂ€tter ett EN-tydligt incitament och att ett nytt ledarskap utvecklas som vĂ€rderar, vĂ€rdesĂ€krar och vĂ€ljer, humana resurser till DomstolsvÄrkets lönelista, med dynamisk kunskap att FÖRSTÅ nĂ€r, var, hur och varför EN styrelseledamot i en Ă€kta svensk myndighet, företag eller förening har solidariskt betalningsanvar för böter och skadestĂ„nd som kan drabba en nĂ€rnigverksamhet som producerat sĂ€kerhetsbrist i handlĂ€ggning eller beslut i brev till EN drabbad enskild svensk medborgare. som vĂ€rdesĂ€krat domstolverkets resurser.

Mitt Stopp, TÀnk och Göra i Fred och Frihet redovisas som resultat under resp. punkt.

1. Citat - ”vi jurister mĂ„ste Ă„beropa relevanta lagar och paragrafer.”

Resultat A - ” vi jurister” – Ă€r det kollektivet jurister eller EN enskild jurist som mĂ„ste Ă„beropa relevanta lagar och paragrafer i svenska domstolar eller övriga exekutiva svenska organ?

Resultat B – ”relevanta lagar och paragrafer” – vilka lagar och paragrafer Ă€r relevanta för EN drabbad enskild svensk unionsmedborgare, som vill, kan och vĂ„gar vĂ€rdera, vĂ€rdesĂ€kra och vĂ€lja  producerat resultat av resurser med retroaktivt strikt produktansvar för sĂ€kerhetsbrist i lösa saker, elektricitet eller handlĂ€ggning eller beslut i brev frĂ„n nĂ„gonting som Ă€r en del av en Ă€kta svensk myndighet, företag eller förening, till EN drabbad enskild svensk medborgare som lagligt arbetar eller bor lokalt nĂ„gonstans pĂ„ den inre gemensamma svenska delen av marknaden i EU?


Citat – ”Det som jag förvĂ€ntar mig av ett införande av etiska riktlinjer för domarna Ă€r att det ocksĂ„ skall upprĂ€ttas ett oberoende granskningsorgan dit de som har drabbats av domarnas brott, maktmissbruk och korruption ska kunna klaga.”

Resultat C – ”ett oberoende granskningsorgan” – bra tĂ€nkt men det Ă€r en utopi sĂ„ lĂ€nge svensk lagstiftare och kontrollmakt, saknar enskild kunskap att FÖRSTÅ nĂ€r, var, hur och varför, det allmĂ€nna lokalt i en medlemsstat har skadestĂ„ndsansvar mot EN drabbad enskild medborgare, som  trovĂ€rdigt kan verifiera sĂ€kerhetsbrist, som transformerats till fördragsbrott av svensk lagstiftare, domstol eller exekutivt organ, lokalt pĂ„ den inre svenska delen av gemensamma marknaden i EU.


2. Citat – ”Det finns en rik flora av prejudikat frĂ„n Europadomstolen, men svenska domare vill inte veta av den eller kanske inte klarar av den. Det Ă€r möjligt att de inte behĂ€rskar engelska och franska, men regeringen borde tillse att översĂ€tta domarna som avkunnas mot Sverige, sĂ„ att de kan ta del av dem.”

Resultat D - ”svenska domare vill inte” Jag tror att humana resurser i svenska domstolar inte vill, kan eller vĂ„gar vĂ€rdera, vĂ€rdesĂ€kra och förstĂ„ EU-rĂ€ttens företrĂ€de och EG-domstolens praxis. Enskild kunskap att vĂ€rdera, vĂ€rdesĂ€kra och vĂ€lja nĂ„gonting kan bara utvecklas med böter och skadestĂ„nd, som INTE kan avtalas bort eller betecknas med nĂ„gonting som Ă€r INGENTING!


Citat - ”NĂ„got mer som skulle rĂ„da bot pĂ„ detta problem vore om enskilda rĂ€tts-sökande fĂ„r rĂ€tten att vĂ€cka talan i EG-domstolen, i likhet med Europadomstolen för de mĂ€nskliga rĂ€ttigheterna i Strasbourg. Nu Ă€r det bara Högsta Domstolen, Regerings-rĂ€tten och/eller regeringen som kan hĂ€nskjuta eller vĂ€cka mĂ„l till EG-domstolen.”

Resultat E ”NĂ„got mer som skulle rĂ„da bot pĂ„ detta problem ” – om prof. Bo Rothstein har rĂ€tt sĂ„ hjĂ€lper det inte att insistera pĂ„ EN förĂ€ndring, om inte svensk lagstiftare och kontrollmakt, vill, kan och vĂ„gar förĂ€ndra den svenska modellen att lĂ€ra jurister och ekonomer lyda nĂ„gonting!

ResurssnÄla humana resurser producerar möjligheter i tid och rum. Svensk lagstiftare, domstol och exekutiva organ producerar problem, för det allmÀnnas skadestÄndsansvar mot EN drabbad enskild, som kostnadsfritt och trovÀrdigt vill, kan och vÄgar klaga till EU-kommissionen pÄ att svensk tillsynsmyndighet i brev producerat sÀkerhetsbrist som Àr fördragsbrott pÄ den inre gemensamma svenska marknaden i EU.


3. Citat Ӏntligen ett JA-svar! I artikeln "SkĂ€rp ansvarskraven!" publicerad i Dagens Nyheter den 10 oktober 1989 försvarade enmansutredaren Bengt Harding Olson sitt lagförslag. Men, vĂ„ra lagstiftare Ă€r inte positiva till de enskildas skadestĂ„ndskrav pĂ„ felaktig myndighetsutövning”.

Resultat F ” vĂ„ra lagstiftare Ă€r inte positiva till de enskildas skadestĂ„ndskrav pĂ„ felaktig myndighetsutövning” – uppstĂ„r spontant frĂ„n VARFÖR Ă€r svensk lagstiftare och kontrollmakt INTE positiva till EN drabbad enskild medborgares rĂ€ttigheter och skyldigheter, enligt EU-rĂ€tt, EG-domstolens praxis, EuroparĂ€tten om mĂ€nskliga rĂ€ttigheter och praxis, eller svensk grundlag, som prof. Bo Rothsein EN-tydligt redovisat i tidningen Advokaten 2007:4?

StĂ€ll frĂ„gan vem blir i vÄrkligheten folkvald som svensk lagstiftare pĂ„ EN svensk valsedel?
Om det Ă€r EN Ă€kta eller oĂ€kta nĂ„gonting VARFÖR redovisar INTE Valmyndigheten detta?
Sverige Àr enligt proffessor Dennis Töllborg en svensk hegemonisk FEODAL demokrati!
Svensk lagstiftare vill, kan eller vĂ„gar inte förstĂ„ Bengt H Olsons ”SkĂ€rp ansvarskraven”


4. Citat ”AlltsĂ„, för egen del anser jag att domare mot vilken det görs en jĂ€vsin-vĂ€ndning  sjĂ€lvmant frĂ„nsĂ€ga sig mĂ„let. Annars torde lagmannen ta det "svĂ„ra beslutet" att ta mĂ„let frĂ„n sin underordnade”

Resultat G ” att ta mĂ„let frĂ„n sin underordnade” – Jag tror inte EN lagman eller kvinna vill, kan eller vĂ„gar ta MAKT ifrĂ„n jĂ€vig svensk domare som utvecklat MAKT att LYDA nĂ„gonting.

JÀv i svenska domstolar Àr den kultur av vanor och ovanor som partipolitiker i styrelse, utskott och nÀmnd, för nÄgonting Àkta eller oÀkta förvaltar, med utvecklad kunskap att lyda nÄgonting, som inte Àr folkvald som svensk lagstiftare och kontrollmakt, pÄ den inre gemensamma svenska marknaden.


5. Citat ”Ytterligare ett positivt svar. Det nuvarande systemet Ă€r inte acceptabelt i ett s k civiliserat, demokratiskt samhĂ€lle.
Jag Ă€r dĂ€rför glad Ă„t prof Claes Sandgrens debattinitiativ - som jag hoppas ska bli ett lagförslag - att det ska införas etiska riktlinjer för domare!”

Resultat H ” civiliserat, demokratiskt samhĂ€lle”  - det svenska samhĂ€llet Ă€r i TRO, tal och skrift EN representativ demokrati, men vÄrkligheten Ă€r 180 grader upp och ner för EN medborgare som utvecklat KUNSKAP att förstĂ„ nĂ€r, var, hur och VARFÖR, det svenska samhĂ€llet med hjĂ€lp av den svenska modellen, utvecklats till en feodal demokrati för svenska medborgare som kan lyda.

Varför Du Ă€r glad för en svensk lag om etiska riktlinjer för domare, som inte vill, kan eller vĂ„gar förstĂ„ nĂ„gonting och som idag inte bryr sig om den svenska grundlagen eller Europadomstolens praxis, för de mĂ€nskliga rĂ€ttigheterna, eller EU-rĂ€ttens företrĂ€de och EG-domstolens rĂ€ttspraxis – det förstĂ„r Jag inte efter att i tid och rum de senaste 20 Ă„ren dagligen vĂ€rderat och vĂ€rdesĂ€krat, producerat resultat av resurser, med retroaktivt STRIKT produktansvar för producerat resultat.


Söker dagligen EN svensk domstol dĂ€r enskildas rĂ€ttigheter och skyldigheter förvaltas av humana resurser som vill, kan och vĂ„gar FÖRSTÅ nĂ€r, var, hur och VARFÖR det svensk maktmissbruket ökar i tid och rum, mot EN drabbad enskild svensk medborgare som vill, kan och vĂ„gar FÖRSTÅ.

Det Ă€r mycket viktigt att svenska humana resurser FÖRSTÅR nĂ€r, var, hur och VARFÖR det allmĂ€nna lokalt i en medlemsstat har skadestĂ„ndsansvar mot EN enskild svensk medborgare inte TVÅ eller flera svenska medborgare, som upptĂ€ckt sĂ€kerhetsbrist i handlĂ€ggning eller beslut i brev frĂ„n svensk lagstiftare, domstol eller exekutivt organ och som dĂ€rmed Ă€r ett FÖRDRAGSBROTT.

Enskild medborgare frĂ„n övriga medlemsstater och Norge behöver INTE vĂ€nta pĂ„ att svenska domstolar skall FÖRSTÅ nĂ„gonting – utan kan i rĂ€tt tid och rum klaga till rĂ€tt ”Solvitcenter” och förvĂ€nta sig att Ă€rendet klaras upp inom tre veckor, med förslag pĂ„ ett icke diskriminerande skattefritt skadestĂ„nd frĂ„n det allmĂ€nna i den medlemsstat som inte vill, vĂ„gar eller kan förstĂ„.
 
Kunskap att vĂ€rdera och vĂ€rdesĂ€kra (kvalitetssĂ€kra) enskild svensk medborgares mĂ€nskliga rĂ€ttigheter och skyldigheter, lokalt nĂ„gonstans pĂ„ den inre gemensamma svenska marknaden, förĂ€ndras om svenska politiker, jurister och ekonomer vill, kan eller vĂ„gar förstĂ„ nĂ€r, var, hur och VARFÖR, svensk medborgare INTE fĂ„r diskrimineras pĂ„ den inre gemensamma svenska marknaden.

Mvh

3
Förvaltningsdomstolarna / SV: Inför etiska riktlinjer för domare!
« skrivet: 26 oktober 2009, 22:12:26 PM »
Ruby hÀr Àr Unions Medborgarens skriftliga svar pÄ Dina fem viktiga frÄgor:

1. NEJ – Etiska riktlinjer för domare i svenska domstolar Ă€r lika IN-effektivt som regeringsformen i den svenska grundlagen, som inte tillĂ€mpas i svenska domstolar, enligt statsvetare prof. Bo Rothstein.

2. NEJ – Svensk domare kan, vill och vĂ„gar bara LYDA nĂ„gonting korrupt och saknar kunskap att FÖRSTÅ nĂ€r, var, hur och varför nĂ„gonting, som heter EU-rĂ€tt, EG-domstolens rĂ€ttspraxis eller EuroparĂ€ttens praxis, skall förĂ€ndra en domares vanor och ovanor att utöva MAKT i en svenska domstol.

3. JA – men det Ă€r ingen lĂ€tt uppgift sĂ„ lĂ€nge svensk domare Ă€r lĂ€rd att LYDA nĂ„gonting korrupt och INTE kan, vill eller vĂ„gar FÖRSTÅ nĂ€r, var, hur och varför det allmĂ€nna i en medlemsstat pĂ„ den inre svenska gemensamma marknaden har skadestĂ„ndsansvar mot EN drabbad enskild medborgare, som dokumenterat sĂ€kerhetsbrist i handlĂ€ggning eller beslut av lagstiftare, domstol eller exekutivt organ som EN myndighet.

4 NEJ – Det kan, vill eller vĂ„gar inte EN svensk domare med kunskap att LYDA nĂ„gonting. Det Ă€r styrelsens arbetsuppgift som arbesgivare för EN domare som saknar trovĂ€rdighet att i tid och rum SKYDDA hela och delar av DomstolsvÄrket mot framtida skadestĂ„ndskrav frĂ„n EN drabbad enskild vaken unionsmedborgare.

5. NEJ – Svensk representativ demokrati Ă€r feodal och korrupt, sĂ„ lĂ€nge svensk lagstiftare eller kontrollmakt Ă€r en eller flera OÄKTA  myndigheter, företag eller föreningar, som pĂ„ valsedel inte EN-tydligt vill, vĂ„gar eller kan redovisa VEM som i vÄrkligheten Ă€r tĂ€nkt att bli ”folkvald” svensk lagstiftare och kontrollmakt i styrelse, utskott eller nĂ€mnd för nĂ„gonting med MAKT att förvalta enskilda medborgares rĂ€ttigheter i EES eller EU.

MVH

4
Morgan O svensk medborgare Ă€r LÄRD att LYDA nĂ„gonting utan att ta reda pĂ„ VEM som i det svenska folkhemmet Ă€r folkvald svensk lagstiftare eller kontrollmakt och orsak till medborgarens eviga problem med att hĂ€vda sina enskilda rĂ€ttigheter och skyldigheter, lokalt nĂ„gonstans pĂ„ den inre gemensamma svenska delen av MARKNADEN.

Morgan O - Vem Ă€r i vÄrkligheten svensk lagstiftare och kontrollmakt? Kan Du trovĂ€rdigt redovisa FÖRDRAGSBROTT Ă€r det helt gratis att klaga till EU-kommissionen. Börja med att lĂ€sa, tĂ€nka och göra nĂ„gonting konstruktivt av SOU 1997:194! Svenska folket har EN ny JK pĂ„ gĂ„ng som INTE vill, kan eller vĂ„gar förneka nytta, ansvar och risker i SOU 1997:194!

5
Förvaltningsdomstolarna / SV: Inför etiska riktlinjer för domare!
« skrivet: 26 oktober 2009, 12:39:53 PM »
ÄNTLIGEN!!!!

Tack Ruby för att Du vill, vĂ„gar och kan stĂ€lla KÄNSLIGA frĂ„gor som berör RÄTTSSÄKERHET i det svenska folkhemmet. dĂ€r enskilda medborgare Ă€r lĂ€rda att LYDA nĂ„gonting som INTE representerar NÅGONTING av VÄRDE för EN enskild medborgare.
 
Återkommer till mitt svar pĂ„ Dina frĂ„gor om ETIK

MVH

6
HandlÀggning av Àrenden / Re: Domare inom rÀttsvÀsendet
« skrivet: 27 januari 2009, 13:56:54 PM »
VEM representerar domare i det svenska rÀttsvÀsendet:

A - En enskild fysisk person som rÀttssubjekt lokalt i EØS/EU?

B - En enskild juridisk person som rÀttsubjekt lokalt i EØS/EU?

C - Ett kollektiv u.p.a. - enligt den svenska modellen lokalt i EØS/EU?

Det Ă€r enkelt att ta reda pĂ„ om producerat resultat i brev frĂ„n domare till EN enskild fysisk person redovisar organisationsnummer och sĂ€te lokalt NÅGONSTANS, i EØS/EU!

7
Bemötandet ifrÄn myndigheten / Re: LÄt oss vara ifred.
« skrivet: 27 januari 2009, 13:46:16 PM »
Det finns inga maktlösa situationer i tid och rum lokalt pÄ den inre gemensamma marknaden, för EN medveten enskild fysisk person!

8
Bemötandet ifrÄn myndigheten / Re: Myndigheternas kvalitet
« skrivet: 27 januari 2009, 13:37:51 PM »
Att frĂ„ga partipolitiker i en styrelse, utskott eller nĂ€mnd, om NÅGONTING Ă€r helt gratis, men en risk, lokalt pĂ„ den inre gemensamma marknaden.

FĂ„r Du svaret "Jag Ă€r FOLKVALD" - kan Du kostnadsfritt fundera pĂ„ om svaret Ă€r SANT eller FALSKT och dĂ„ Ă€r det bra med ett skriftligt svar frĂ„n NÅGONTING som har retroaktivt STRIKT produktansvar för sĂ€kerhetsbrist.

Lycka till om Du vill, kan och vĂ„gar ta reda pĂ„ VEM ”svenska folket” som enskild vĂ€ljare, vĂ€rderar, vĂ€rdesĂ€krar och vĂ€ljer som lagstiftare till EU-parlamentet eller Sveriges riksdag.

9
Det finns inga maktlösa situationer i tid och rum lokalt pÄ den inre gemensamma marknaden, för EN medveten enskild fysisk person - bara svaga grupper av enskilda fysiska kollektiva personer lokalt i EØS/EU.

10
Övriga frĂ„gor / Re: Drömmar vĂ€rda champagne
« skrivet: 16 december 2008, 11:44:29 AM »
Tack MO för Tankar, Beslut och Handling (skrift) pÄ detta forum!

Lagar finns sedan 1994 som skall SKYDDA Din och alla andra svenska medborgares enskilda hÀlsa, miljö, sÀkerhet och ekonomiska intressen, lokalt pÄ den inre gemensamma marknaden.

Marknaden Àr alltid EN enskild fysisk person, med rÀtt eller fel KUNSKAP.

Kunskap som Ă€r rĂ€tt i tid och rum ger MAKT, som INTE kan köpas - bara utvecklas lokalt i varje enskild mental fyrarummare, som vill, vĂ„gar och kan övervinna sina och omgivnigens mentala MOTSTÅND mot förĂ€ndring av vanor och ovanor i tid och rum, lokalt pĂ„ den inre FRIA gemensamma MARKNADEN.

11
Bemötandet ifrÄn myndigheten / Re: Chockerande Sverige
« skrivet: 06 december 2008, 18:39:10 PM »
Citat frćn: "Avos"

Bra: nÀr ska du BEVISA det ocksÄ ? EU-domstolen tar ju bara pilotfall, om det var som du sade, skulle alla vÀnda sig dit, och slippa ha att göra med det svenska havererade rÀttsvÀsendet.


1. Vad skall bevisas?

2. Har Du lĂ€st SOU 1997:194 och vill, kan och vĂ„gar Du ta reda pĂ„ VARFÖR det allmĂ€nna har skadestĂ„ndasvar, mot EN drabbad enskild svensk medborgare, lokalt pĂ„ den inre gemensamma marknaden?

3. EU-domstolen Àr det Europa domstolen Du menar?

12
Citat frćn: "Stockholm"
TillÀgg . . . .

Jag kan berÀtta, att en gÄng skickade jag en skrivelse / en anmÀlan till EU-ombudsmannen pÄ den "inre marknaden" angÄende att arbetsförmedlingen tvingade mig till en konkurrerande konsult, d.v.s. denne hade samma affÀrsidé som jag, till att denne konkurrent skulle granska min affÀrsidé.
Det hela resulterade i att EU-ombudsmannen skickade handlingarna till svenska JO, och dÀr som vanligt och naturligtvis utan resultat.


EU-ombudsmannen tillsynsansvar Àr för humana resurser som tillhör eller Àr en del av EU-rÄdet, EU-parlamentet eller EU-kommissionen och beslut att skicka Dina handlingarna till svenska JO var helt rÀtt enligt EU-rÀtten.

Tillsyn över den svenska arbetsförmedlingen har humana resurser i den svenska regeringen och över dem humana resurser lokalt i riksdagen, som representerar NÅGONTING som lagstiftare och kontrollmakt.

1. Börja med att ta reda pÄ VEM som i tid och rum Àr svensk lagstiftare i EU-parlamentet och i riksdagens styrelse, utskott och nÀmnder, under denna mandatperiod, lokalt pÄ den inre gemensamma marknaden.

2. DÀrefter kan Du ta reda pÄ VEM som har MAKT att vÀrdera, vÀrdesÀkra och vÀlja svensk lagstiftare, lokalt i de nordiska lÀnderna.

3. Nu kan Du ta reda pĂ„ VEM som Ă€r folkvald av VEM och förstĂ„ VARFÖR svenska partipolitiker i tid och rum, vill och TROR sig vara folkvald lokalt pĂ„ den inre gemensamma marknaden, utan att Du upptĂ€ckt denna bluff!

13
Citat frćn: "Stockholm"
"Unionsmedborgaren"

Du lÄter nÀstan som en trasig LP-skiva nÀr du upprepar dina inlÀgg.

Skapa hellre en bruksanvisning till lÀsarna:

SĂ„ hĂ€r ska du göra :  . . . . . . . .

1 ....
2 ....
3 ...
etc


Varje lÀsare behöver EN individuell bruksanvisning för att kunna förstÄ (övervinna) de motstÄnd som varje mental fyrarummare utvecklar i tid och rum, nÀr det gÀller enskildas medborgares rÀttigheter och skyldigheter, lokalt i den nordiska lÀnderna.

14
Hoppas att TV4 redovisar VEM domare, Äklagare och advokater representerar, som humana resurser i tid och rum lokalt i en svensk domstol, som i beslut eller handlÀggning, inte vill, kan eller vÄgar redovisa om "verksamheten" SKYDDAR enskild person, husdjur och egendom, samt enskildas hÀlsa, miljö, sÀkerhet och ekonomiska intressen, i total harmoni med EU-rÀtt och EG-domstolens praxis, lokalt nÄgonstans i de nordiska lÀnderna, pÄ den inre gemensamma marknaden.

15
Bemötandet ifrÄn myndigheten / Re: Chockerande Sverige
« skrivet: 06 december 2008, 12:11:02 PM »
Det gĂ„r inte att FÖRÄNDRA humana resurser, som inte vill, kan eller vĂ„gar UTVECKLA mental kunskap, för SKYDD av familjers enskilda rĂ€ttigheter och skyldigheter, i de nordiska lĂ€nderna, nĂ„gonstans lokalt pĂ„ den inre gemensamma marknaden.

Vem Àr MARKNADEN - nÄgonstans lokalt i de nordiska lÀnderna?

Kunskap kan liksom SKYDD av familjers enskilda hĂ€lsa, miljö, sĂ€kerhet och ekonomiska intressen, inte köpas – utan bara utvecklas av den som vill, kan och vĂ„gar, vĂ€rdera, vĂ€rdesĂ€kra och vĂ€lja kvalitet pĂ„ resurser som producerat resultat med rĂ€tt eller fel kvalitet, till enskild person, husdjur och egendom, nĂ„gonstans lokalt i de nordiska lĂ€nderna.

EU-rÀttens företrÀde och EG-domstolens tolkning och rÀttspraxis SKYDDAR enskild person, husdjur och egendom, samt enskildas hÀlsa, miljö, sÀkerhet och ekonomiska intressen, lokalt i de nordiska lÀnderna.

Sidor: [1] 2 3 ... 7