Visa inlägg

Denna sektion lćter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i omrćden som du har tillgćng till.


Meddelanden - sanna

Sidor: [1] 2
1
Vad bra!  :D De vann tydligen :D . Och man kan ju faktiskt göra det över socialen. Men det Ă€r ett energitjuveri av vĂ€rsta sorten, som de utsĂ€tter folk för.
Ska lÀsa om fallet nu.

2
Förslag till nya diskussionsforum / Moskva Syndromet
« skrivet: 09 december 2007, 23:34:50 PM »
Citat frćn: "Avos"
Citat frćn: "sanna"
Man kan inte lĂ€nge kĂ€nna sig trygg i vĂ„rt land. Har man en egen Ă„sikt om Ă€n bara sĂ„ liten, sĂ„ utsĂ€tts man för personförföljelser och en terror utan dess like frĂ„n den dĂ€r helt onödiga myndigheten socialen med början av  ett a.

Och det dĂ€r skitsnacket om att de NU ska börja med telefonavlyssning, buggninng och videofilma  mm, pĂ„ misstĂ€nkta svenskar, vilka de egenmĂ€ktigt plockar ut som oftast ensast har egna Ă„sikter och vĂ€grar stöpas i samma form.Det Ă€r ju bullshit. För sĂ„dant har de sysslat med i lönndom utan domstolsbeslut pĂ„, i decennier redan i detta land.


kika pÄ https://forum.nkmr.org/viewtopic.php?t=673 en av 12 trÄdar i Àmnet.Ska kika in pÄ de filer du lagt ut snart. TÀnkte bara skriva att dom kan ju börja med att avlyssna, bugga och filma socialarna, DYGNET RUNT.
Lika rÀtt för alla var det vÀl frÄn början tÀnkt, i en demokrati. Men det har "de dÀr" glömt pÄ flit, sedan lÀnge tilbaks, de dÀr #%)=&&€%€%€%€"#%€#+++)=(&#€&"(?(%€+++

3
InstÀmmer J-O med fru Gudrun

Ja, det Àr dags att filtrera ut rödstrumpornas idiotideer och ta in friska mÀnniskor i styrande myndighet som visst kallas nÄt med
€++#+-social-+#++€, men som inte Àr ett dugg social, om man inte skriver ett a innan det ordet, för dÄ kommer man nÀrmare sanningen om vad sverige har för social myndighet sedan decennier tillbaka.

Rödstrumporna och de andra korkade kĂ€rringarna frĂ„n 70-talet med tanten Geijer o Co i spetsen, de sĂ„g till att förstöra vĂ„rt land. Och snart Ă€r det bara ruiner kvar av klokheten i detta land. Men mĂ„tte denna tynande klokhet  ta över makten i sin helhet snart, sĂ„ landet kan bli en demokrati till slut. Jag ber till universums starkaste makt,  i ljusets krafter  om detta.


Önskar dig Gisela verkligen lycka till i ditt liv nu.

4
Bemötandet ifrÄn myndigheten / Debbat & Förslag
« skrivet: 09 december 2007, 23:15:30 PM »
Citat frćn: "partybrud"
Nej fosterhemen Àr inte kollade ev socialnÀmden nejnej


Detta Àr ju skrattretande om det inte handlade om fullstÀndigt allvar.

Det mÄste till granskare över socialnÀmnden, som Àr totalt opolitiska, sÄ inte deras jÀv framstÄr Ànnu mer. SÄdant drar endast Ànnu mer ett löjes skimmer över makthavare.
För det Ă€r jĂ€v och korruption i hela detta land, bland myndighetspersoner. Men de fĂ„r snart passa sig, nya drabbade, i yngre generationer kommer att ta dom :twisted: . Rakt av. Vet inte hur, men nĂ„t kommer att hĂ€nda, och dĂ„ vill dĂ„ rakt inte jag sitta i ngn maktposition i alla fall.  8)

5
Myndigheternas metodik / Angivarna - barnens lÀrare !
« skrivet: 09 december 2007, 23:09:09 PM »
Vore pÄ sin plats att lÀrarna sköter det dom ska istÀllet för att vara angivare till socialen. LÀrare ska undervisa elever. Men det ser man ju hur de misslyckas med sina Äligganden. De Àr ju bara ute efter att ge soc "jobb".
Dom kanske Àr hotade dom med, som halva befolkningen ochsÄ. Men sÄdant ska dÄ inte lÀrare befatta sig med. Att ge efter för vare sig hot eller annan dumhet frÄn ondskans lakejer. De ska undervisa elever. Punkt slut.

Sedan Àr det ju bara förstÄndshandikappade och socialare som Àr ansvarsbefriade. Mao sÄ mÄste socialare ochsÄ vara förstÄndshandikappade. Ja, nog Àr de det allt. :twisted:

6
Citat frćn: "Jan-Olof Larsson"
Javisst Cicci, det Àr kanske Ànnu vÀrre idag pÄ vissa omrÄden eftersom metoderna har blivet mer subtila utstuderade och ett rÀttsystem som Àr i förfall eftersom de som har makten tror sig kunna göra som dom vill... Det verkar tydligt som att nÄgra vakna medborgare vill man inte ha utan istÀllet önskar man en foglig analfabetisk massa som inte skall ifrÄgasÀtta vad som sker inom maktens boningar.

För att en riktig upprÀttelse skall kunna ske hÀr i dessa komplexa frÄgor behövs yttre hjÀlp. Staten kommer aldrig kunna reda upp detta utan att JÀv och korruption sker.

Situationen Àr sÄ allvarlig att hÀr behövs internationell fokus pÄ den rÄdande situationen

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1427376.ab

http://www.varldenidag.se/ArticlePages/200703/18/20070318184846_543/20070318184846_543.dbp.asp

MÄ Gud HjÀlpa SverigeInstÀmmer till fullo. MÄ Gud hjÀlpa hela Sverige.
För medborgarna Àr mÄnga av dom rent psykiskt paralyserade av skrÀck, inför dessa stollar som suttit i decennier och som vissa sitter kvar i maktpositioner i hela landet fortfarande. Man fÄr vÀl "bÀra ut dom", om de inte försvinner ut frÄn maktens boningar sjÀlvmant. :twisted:

7
Man överlever deras terror. Men de djupa sÄren i ens inre lÀker aldrig helt. De har skadat en för djupt, de dÀr bastaderna.


Det du Gisela berÀttat hÀr, har en av mina systrar gÄtt igenom ochsÄ sÄ jag fattar dig precis. Hoppas du har det bra nu.

8
Myndigheternas metodik / Re: PĂ„ tal om modeller

« skrivet: 08 december 2007, 00:31:39 AM »
Citat frćn: "valens"
Citat frćn: "Morgan Ohlson"

Vi vet att... sĂ„ VARFÖR och HUR?


Först mĂ„ste jag be om ursĂ€kt att jag vĂ„gade trĂ€nga mig in pĂ„ nĂ„gon annans revir


Sedan, VARFÖR
?
Trista sanningen om den snĂ€lle granne som faktiskt kan vara den vĂ€rste fiende och att det finns personer som glatt pratar med andra om allt möjligt och sedan gĂ„r hem och ringer nĂ„gon bekant-bekant som jobbar pĂ„ ett eller ett annat kontor eller sitter i vet jag inte vilken nĂ€mnd, det har jag en alldeles för lĂ„ngt erfarenhet (jag har verkligen upplevt Orvells 1984, under nĂ„gra decenier, faktiskt).  Den som skvallrar kan t.o.m vara t.ex egen syskon.
SÄ djÀvligt var/Àr pÄ mÄnga andra stÀllen ocksÄ.

Sist men inte minst, HUR
?
Att man skvallrar eller avslöjar skumma, brottsliga fakta bör man se positivt pÄ, anser jag.
Men att ljuga, att förfalska dokument samt uppmana andra att ljuga och förfalska dokument kan jag inte förstÄ alls, inte acceptera överhuvudtaget!
Och vÀrre Àn allt vad man kan tÀnka sig: nÀr allt Àr avslöjat med bevis, dÄ anvÀnds alla ÄskÄdare plötsligt av strutstaktiken.

Ja, VARFÖR?


NÀr jag lÀser hÀrinne i detta forum sÄ kÀnner jag mig fullstÀndigt bekrÀftad. HÀr stÄr det innehÄll, som jag sjÀlv kommit fram till sedan lÄngt tillbaks, men som inte alla mÀnniskor ute i samhÀllet begriper sig pÄ dessvÀrre. FörrÀns de sjÀlva drabbas av orÀttvisor och det vÀrsta av allt, om de sjÀlva drabbas av den sociala myndighetens alla kriminella metoder.

SÄ tack för ett mycket givande forum, som jag Àr mycket tacksam att jag gick med i.

9
Myndigheternas metodik / Re: Enskild har MAKT lokalt i EU
« skrivet: 08 december 2007, 00:27:44 AM »
Citat frćn: "Unions Medborgare"
Enskild drabbad medveten fysisk person har rÀtt till skadestÄnd av det allmÀnna om RESURSER som Àr lagstiftare, domstol eller exekutivt organ lokalt pÄ den inre marknaden producerat sÀkerhetsbrist i handlÀggning eller beslut till EN drabbad enskild fysisk person som Àr fördragsbrott!

Fördragsbrott lokalt i en medlemsstat pÄ den inre fria marknaden Àr en aktiv eller inaktiv reflektion, vÀrdering, konstruktion och genomförande av RESURSER, som Àr lagstiftare, domstol eller exekutivt organ i strid med EU-rÀtt eller EG-domstolen överhöghet och rÀttspraxis i EES/EU.

Varför inte starta lÀr-centrum för enskildas rÀttigheter och möjligheter lokalt pÄ den inre FRIA gemensamma marknaden hÀr i NKMR-forumet?


Vore mycket bra med sÄdan undervisning och lÀrdom för den enskildes rÀttigheter och möjligheter i detta forum. SÄ man tackar pÄ förhand om ngn vill stÀlla upp pÄ detta.

10
Myndigheternas metodik / Re: PĂ„ tal om modeller

« skrivet: 08 december 2007, 00:14:02 AM »
Citat frćn: "Avos"
Citat frćn: "valens"
DÄ socialmyndigheten uppmanar en förÀlder att ljuga genom att anklaga den andre förÀldern för sexuellt övergrepp över barnet;
DÄ socialmyndigheten falsifierar dokument för att falsk anklaga den andre förÀldern för sexuellt övergrepp över barnet;
DÄ polis och Äklagarmyndigheterna passiv ÄskÄdar det hela

DĂ„ samhĂ€llet anser att det hela â€Ă€r horribel” men saknar civilkurage för att ingripa trotts mer Ă€n gott om bevis att myndigheterna genom nĂ„gra besatta tjĂ€nstemĂ€n har definitivt felat pĂ„ det grövsta sĂ€ttet


DÄ undrar man om man lever i Sverige eller i Orwells vÀrld?


Jag kan bara göra ett tillÀgg dÀr. Det Àr Àven pÄ smÄsaker man kan se stora fel.


Om inte barnen fÄr ta del och vara med nÀr de vuxna-förÀldrarna talar om deras situation mm. SÄ kommer de barnen aldrig att sjÀlva kunna bli vuxna och ta ett eget personlkigt ansvar i sitt vuxna liv sedan. Och det Àr nog det de sociala vill. För de vill ju stöpa om alla till sina smÄ marionetter, som de sedan kan styra hej vilt, till total galenskap för sitt politiska syfte. Det ser man ju bara man mÀrker att de vÀnt ett barn mot sin-a normale-a förÀlder-rar..
Gunnar StrÀng sa en gÄng att -:- socialdemokratin blir svÄr att genomföra, men det kommer att gÄ, med tiden, om vi gör just sÄ hÀr, som ni sÄ tydligt beskriver hÀr i forumet. Taktik, strategi och lönndomsmobbning mm Àr metoderna för att skapa ett totalitÀrt sociademokratiskt samhÀlle.
Problemet Àr endast dÄ att nÀr man beter sig sÄ dÀr, dÄ har men sedan lÄngt tillbaks glömt bort vad en social demokrati verkligen Àr. För detta Àr inget annat Àn ren diktatur, som idag inte lÀngre Àr dold. Alltfler inser vad som skett och sker i landet och vill fÄ slut pÄ elÀndet. Men ingen vet Ànnu riktigt hur.
Röka ut socialarna och deras hantlangare ur sina hÄlor kanske. Ja, i krig och kÀrlek Àr ju allting tillÄtet. Det har ju socialdemokraterna sjÀlva visat oss. Vilka lÀrare vad!!!
Vad mÄnne deras elever, de tvÄngsomhÀndertagna barnen bemöta dem sjÀlva med i framtiden???
DÄrar pÄ ren svenska, Àr vad de Àr, de dÀr............. :twisted:
FörlÄt, jag sÄg att mitt inlÀgg kom in i mitten av ditt, det var ju knappast min mening. Men jag kan inte Àndra pÄ detta. Kanske admin kan det förhoppningsvis. Tack pÄ förhand. sanna


 
Jag fick ett telefonsamtal frÄn lillgrabbens lÀrarinna. Hon hade hört lillgrabben beklaga sig över att vi varit oense om hans umgÀnge, som varit mindre med mig sista mÄnaden. Hon ringde oss bÄda och sade att vi inte fÄr tala sÄ barnen hör om vÄra privata problem. Dvs grabben skulle hÄllas ovetande om att hans umgÀnge med mig Àndrades...

Socialas "Kuvös"-synsĂ€tt  utgĂ„r ifrĂ„n att barnen antingen har överbeskyddats för lite, eller för mycket. UtgĂ„ngspunkten Ă€r att det Ă€r förĂ€lderns SKULD, inte förĂ€lderns ANSVAR att se till att barnen har det helt problemfritt, snarare Ă€n sĂ„ bra som möjligt. Ansvaret har ju samhĂ€llet för mina barn, enligt socialas version.. Gissa vem som har skulden ?Minsta bakterie, eller traumatisering i livet, innebĂ€r dĂ„ förĂ€lderns SKULD , inte ANSVAR ( Kuvösen har stĂ„tt öppen pĂ„ glĂ€nt lite grand).

RĂ€ttegĂ„ngen kan dĂ„ börja, med allmĂ€nt hĂ„llna anklagelser som utan precisering pĂ„visar att barnet har levt utan kuvös. "NI" har lĂ„tit barnet fĂ„ veta.. etc. Vanligaste förtalsmetoden Ă€r att om nĂ„gon enskild beskylls för nĂ„got, sĂ„ sĂ€ger de "ni". DĂ„ blir det "rĂ€ttvist". Vanligen uppfattar ju oskyldiga mĂ€nniskor rĂ€ttvisan sĂ„ att man genom ett rĂ€ttsförfarande förklaras oskyldig och frias, men hĂ€r Ă€r det tvĂ€rt om. HĂ€r innebĂ€r rĂ€ttvisan förtal.  SĂ„ gĂ„r det till nĂ€r andra ska döma i familjers privatliv. Alla vet hur man förtalar och förstör, INGEN vet hur man gör nĂ€r man stĂ€ller till rĂ€tta. SĂ„dant har de ingen utbildning i.

11
Citat frćn: "Avos"
Citat frćn: "partybrud"
http://www.regeringen.se/sb/d/9903/a/93810
Det va inga bra förslag
LVU-lagen ska ju helt bort


De tÀnker bygga ut LVU. Nu blir det utredning UTAN förÀldrar. Utredningen ska ske i hemlighet.

"- Behöver reglerna om utredningar av barns förhÄllanden kompletteras, till exempel genom tydligare regler om hur bedömningen av innehÄllet i en anmÀlan ska göras och genom att införa en möjlighet att pÄbörja en utredning om ett barns förhÄllanden utan att förÀldrarna blir informerade?"

"- Behöver reglerna om insatser Àndras till exempel genom att det införs bestÀmmelser om sÄ kallad mellantvÄng* nÀr hemförhÄllandena brister och förÀldrarna tackar nej till föreslagna insatser?"


* SocialnÀmnden kan enligt 22 § LVU besluta om förebyggande insatser ­ det s.k. mellantvÄnget. DÀrigenom ges möjlighet att besluta om insatser trots att den unge, om denne fyllt 15 Är, och vÄrdnadshavaren inte samtycker. Endast den unges eget beteende, inte förhÄllandena i hemmet, kan ligga till grund för ett beslut om mellantvÄng.En totalitÀr polisstat mao. Neeej, nu mÄste folket resa sig mot denna galna maktapparat.
SĂ„g ni vad den dĂ€r unga tjejen Fidaie sa i Insider igĂ„r. Att fortsĂ€tter det sĂ„ hĂ€r illa mot barnen och deras förĂ€ldrar i landet nu, dĂ„ kommer folket att ta lagen i egna hĂ€nder. Och jag befarar att det till sist mĂ„ste bli sĂ„. För hur fĂ„r man annars stopp pĂ„ de styrande, som styrt  i 30 Ă„r för lĂ€nge och nu pĂ„ övertid. De sitter ju de flesta av dem fortfarande kvar i sina positioner, trots valnederlaget. Dom Ă€r juj museieföremĂ„l, som Anitra Sten kan damma av emellanĂ„t. Det kan fĂ„ bli hennes jobb och inkomst framöver tycker jag.

12
Citat frćn: "Ruby Harrold-Claesson"
Insider TV3 2007-11-15, kl. 22:00 handlar om socialförvaltningen i Katrineholm.

TV3:s presentation av reportaget Àr följande:
http://www.tv3.se/index.php?option=com_content&task=view&id=745586&ttid=67184
 
En kontakt med socialförvaltningen i Katrineholm blev inledningen pĂ„ en mardröm för Janet. Socialen hotade att ta hennes barn om hon inte underkastade sig terapi. Det visade sig dock att terapeuten anvĂ€nde ockulta metoder och pĂ„stod sig kunna tala med Janets döda farmor. Janet hade en tillfĂ€llig kontakt med socialförvaltningen i Katrineholm. Hon ville ha stöd i samband med en separation, men istĂ€llet stĂ€llde socialkontoret lĂ„ngtgĂ„ende krav. Janet tolkade villkoren som att socialen hotade att omhĂ€nderta hennes barn om hon inte gjorde som de sade. Hon undertecknade ett vĂ„rdavtal, men skrev under namnteckningen att den tillkommit mot hennes vilja. Janet skickades till en terapeut som inledde en ”behandling”, men metoderna var minst sagt förvĂ„nande. - Terapeuten pĂ„stod att hon hade kontakt med min döda farmor, sĂ€ger Janet. Och mĂ€rkligt nog pĂ„stods farmodern stĂ„ bakom det som terapeuten sade till Janet. Terapeuten föreslog ytterligare behandling hos mediet Jörgen Gustavsson i SödertĂ€lje, kĂ€nd frĂ„n Kanal 5s ”Förnimmelse av mord”. Insider har kartlagt de mĂ€rkliga metoderna som anvĂ€nds av socialförvaltningen i Katrineholm med dold kamera, och kan visa nĂ€r terapeuten har kontakt med det som hon sĂ€ger Ă€r ”den andra sidan”.

Vad ska de hitta pÄ hÀrnÀst?

Ruby H-CTur att Aschberg tog upp detta i Insider direkt dÄ. Den dÀr kvinnan var ju inte vid sina sinnens fulla bruk. Hon borde Äka dit och tvingas betala skadestÄnd till denna mamma. LikasÄ socialen som drog henne dit.
Stollan hade nog fÄtt bra betalt av soc för att sÀga och bete sig sÄ dÀr sjukt. Och tÀnk om den drabbade kvinnan varit av kÀnsligare virke, hon kunde ju ha tatt livet av sig efter detta för tusingen. Sverige har blivit ett dÄrarnas paradis. Funderar pÄ att utvandra.

13
Bemötandet ifrÄn myndigheten / Re: Debbat & Förslag
« skrivet: 07 december 2007, 23:09:04 PM »
Citat frćn: "partybrud"
http://www.riksdagen.se/templates/R_HtmlCallPage____14169.aspx

Kanske börjar hÀnda nÄgot nÀsta Är


Jag trodde att förhÄllandena i ett fosterhem mfl redan var uppkollade av socialnÀmnden. Ja se dÄ ser man ju ytterligare ett bevis pÄ att inget fungerar som det ska nÀr s-myndigheten Àr framme och kastar in handgranater i normala familjer i vÄrt land.
I de onormala familjerna, dit in vÄgar de sig inte. Huvudsaken för den myndigheten Àr ju att de fÄr ha sin egen sysselsÀttning och inkomst betryggad. Sedan ger dom ju blanka F:N i barnen. Detta Àr ju inget nytt under solen, men nu Àr det dj:r NOG med vansinnet.

14
Citat frćn: "Ruby Harrold-Claesson"
I Sverige har den sk intellektuella eliten och landets ledning haft en mycket fördragsam hĂ„llning till sexuella övergrepp pĂ„  barn. Lennart Geijers förslag till reform av sexbrottslagstiftningen frĂ„n 1976 har i vissa delar infriats av senare regeringar och riksdagar. Förslaget frĂ„n justitiedepartementet 1976 var följande:
 
– SĂ€nk Ă„ldersgrĂ€nsen för sexuellt umgĂ€nge med barn frĂ„n 15 till 14 Ă„r.
– För barn i vuxen vĂ„rd ska Ă„ldersgrĂ€nsen för sexuellt umgĂ€nge med vĂ„rdnadshavare vara 18 Ă„r (som tidigare). Men för annan beroendestallning Ă€n vĂ„rd (lĂ€rare etc) ska Ă„ldersgrĂ€nsen sĂ€nkas till 14 Ă„r.
– Begreppet "grovt koppleri" tas bort. Eventuellt kan det vara aktuellt för hallickar som hĂ„ller flickstall.
– Incestbegreppet slopas helt och hĂ„llet. AlltsĂ„ ska sexuella förbindelser mellan familjemedlemmar inte lĂ€ngre vara straffbara.
– För sexuellt inriktade beröringar, som inte kan anses vara sexuellt umgĂ€nge, föreslas Ă„ldersgrĂ€nsen tio Ă„r mot nuvarande 15 Ă„r.
– VĂ„ldtĂ€ktsbegreppet ska behĂ„llas men reserveras för de fall dĂ„ gĂ€rningsmannen visat synnerlig hĂ€nsynslöshet eller rĂ„het.
– De "vanligaste" sexuella övergreppen ska betecknas "sexuellt tvĂ„ng" och fĂ„ en betydligt lindrigare straffskala.
– Orden tukt, otukt och sedlighet tas bort ur lagtexten.
– All sĂ€rbehandling av homosexuella tas bort.

HÀr följer ett citat frÄn artikeln Hans forskning var övergrepp. Hur kan svenska intellektuella hylla Kinsey?
"För den sÄ kallade intellektuella eliten i Sverige har Kinsey varit en kelgris. De mörka sidorna i hans forskning och karaktÀr har man genomgÄende försökt förtrÀnga och förtiga - eller har man varit sÄ naiv, att man inte sett det uppenbara?
Bror Rexed, medicinprofessor som senare skapade dagens Socialstyrelse, skrev ett entusiastiskt förord till den svenska upplagan av Kinsey-rapporten. Andra Kinsey-profeter var ”sociallĂ€kare” som John Takman, Gunnar Inghe och Gustav Jonsson, ”SkĂ„-Gustav”. (Lena Lennerhed, Frihet att njuta. Sexualdebatten i Sverige pĂ„ 1960-talet, 1994, s. 57 ff.)
Att dessa lÀkare inte insÄg, eller ville se, att stora delar av Kinseys forskning var baserad pÄ övergrepp som dokumenterats av pedofilerna sjÀlva Àr förbluffande.
Kinseys mest ökĂ€nde uppgiftslĂ€mnare, ”Mr X” Ă€r en man nĂ€stan i Mengele-klass. Men hĂ€r handlar det inte om att göra medicinska experiment pĂ„ judar utan om att begĂ„ sexuella övergrepp pĂ„ pojkar och flickor, vissa av dem nĂ€stan nyfödda!"

Geijer var absolut inte ensam i sin perversitet utan hade mÄnga och mÀktiga sjÀlsfrÀnder med tanke pÄ alla de stora namnen som hyllade den store "forskaren" Kinsey.Vad i H................ :twisted:
Detta mÄste ut överallt, i hela landet. Gubben.na var ju skvatt galen ju.

Stort tack för denna info, ska genast visa den för mitt barn och alla jag kÀnner. Inte underligt att landet spÄrat ur totalt, med sÄdana dÀr Id-r i maktposition.
Minns att Leif GW Persson sa pÄ TV för en liten tid sedan om att ngn Gudomlig rÀttvisa hade skipats nÀr en viss statsminister pÄ ett, hm lustigt vis, gick ur tiden. :roll:

15
Adoptioner / TvÄngsomhÀndertagande och tvÄngsadoption
« skrivet: 07 december 2007, 22:50:41 PM »
ABSOLUT NEJJJJJJJJJJ!

SÀger som partybruden, kan de inte sköta dagens placeringar och hantera sanningen, hur skulle det dÄ bli om det blev tvÄngsadoptioner. Jo total kaos. :twisted:

Sidor: [1] 2