Nordiska kommittén för Mänskliga rättigheters - Diskussionsforum

Socialtjänsten => Incest och andra sexuella övergrepp => Ämnet startat av: Ola Eriksson skrivet 09 juli 2006, 12:49:42 PM

Titel: Psycho ! Norman Bates dubbelidentitet.
Skrivet av: Ola Eriksson skrivet 09 juli 2006, 12:49:42 PM
Citat från: "reine"
Alla kan inte leva ut sin sexualitet! En del har svårt att skapa kontakt, är inte tillräckligt attraktiva etc. Andra har diverse handikapp som gör dem oförmögna att leva ut sin sexualitet - varför skulle man inte kunna se pedofiler som en del av den gruppen - de som har en sexualitet, men inte kan leva ut den av olika anledningar?


Det mest kända exemplet på sexuell störning med draget åt incest eller pedofili är filmen Psycho av Alfred Hitchkock. Det handlar om hotellägaren Norman Bates som bor med sin gamla mamma. Två hotelgäster tar in på motorhotellet. Norman Bates blir förälskad i kvinnan. På kvällen hör kvinnan Norman gräla med sin mamma i huset. På kvällen blir kvinnan mördad, av som polisen tror, Normans svartsjuka mamma.

Det visar sig att Norman hade en sjuk realation till sin mamma, och trodde att han var mamman, det hade gått så långt att han talade med mammans röst och sin egen. "Mamman" hade bett honom att mörda kvinnan av svartsjuka. Norman i egenskap av mamman går då och mördar kvinnan.

Det här handlar i grunden om personligheter åt det incestuösa hållet. Jag har träffat pedofiliförespråkare många gånger på internet och fidonet.
De liknar historierevisionister vad det gäller förmågan att ihärdigt hålla sig fast vid sin egen oförvitlighet när de förnekar  sanningen.

Paraphilia säger att han är pedofil, men att pedofili inte är olaglig. "Tyvärr" så "råkar" ibland barn komma till skada. Men, förklarar nu Paraphilia, det beror INTE på pedofilerna, för pedofilerna är "barnälskare". Det utläser han ur den "korrekta terminologin", där "Pedofili=barnälskare". De som förgriper sig på barn förklarar Paraphili är de heterosexuella. Vilka annars ? Det är ju inte Pedofilerna, har han ju förklarat.  Paraphilias förhållande till barn är "ren Platonsk kärlek" förklarar han. Precis som moder Theresa  står han i sitt svarta nunnedok, och fotsida rock, och betraktar småbarnen som leker i sandlådan. Men under rocken avslöjar sig sanningen. NÄr han avslöjas som Pedofilia under Moder Theresas rock, så både förnekar han sin perversitet, och försvarar läggningen.

Kampen inom Paraphilia och andra pedofiler, beskrivs i Norman Bates konflikt. Paraphilia förnekar och erkänner, och kastas mellan två omöjliga positioner. Norman Bates försöker befria sig från sin mammam som han antagligen haft ett incestuöst förhållande med. Men det går inte, han är alltför starkt bunden. Kampen resulterar i en Klyvning, mellan Norman Bates friska jag, som vill bli kär i en kvinna, och hans incestuösa jag som binder honom kvar.