Nordiska kommittén för Mänskliga rättigheters - Diskussionsforum

RĂ€ttsvĂ€sendet, Polismyndighet m.m. => Domstolsbeslut m.m. => Ämnet startat av: Lillamy skrivet 07 januari 2006, 19:07:13 PM

Titel: HallÄ!!!!
Skrivet av: Lillamy skrivet 07 januari 2006, 19:07:13 PM
Vem & vilken myndighet/ myndigheter tar ansvar för sina fel & brister.
Har inte sett en enda trots att det finns bevis hÀr skall man ta & följa lagen men sÄ Àr det inte utan att det Àr att rÀdda varandra och utmÄla den som har rÄkat illa ut för det hela för att rÀdda sitt egna skinn.

Sedan finns det advokater som inte kan ta ansvar för att de har tagit Ät sig ett Àrende och sedan inte ta ansvar & slutföra det. Det Àr för bedrövligt...

Att man kan rÄka illa ut och sedan fÄtt dubbelotur Àr skit det Àr bara att se & göra det bÀsta av situationen..
Titel: HallÄ!!!!
Skrivet av: lillan04 skrivet 04 mars 2007, 23:33:27 PM
de tar inget ansvar,sÄ enkelt Àr det, jag har kÀmpat för att fÄ hem mina barn sedan maj 03, och dt kÀnns hopplöst emellanÄt, det enda som hÄller mig uppe dÄ Àr de barnen jag har hemma.
vÀntar pÄ dom frÄn kammarrÀtten, var uppe den 14 februari och under dessa Är har de alltid fattat sitt beslut pÄ nÄgra dagar.

men glöm att de tar ansvar för sina handlingar, Àven om de gör fel.
du mÄste bevisa att de gör fel

stÄ pÄ dig

kram
Titel: OmhÀndertagandet Àr godtyckligt!
Skrivet av: Ruby Harrold-Claesson skrivet 06 mars 2007, 19:36:25 PM
Detta Àr helt absurt och visar att omhÀndertagandet Àr godtyckligt!

Du anses lÀmplig att ta hand om dina tre hemmavarande barn, men inte dina tvÄ döttrar. Rent logiskt - om nu logik vore deras starka sida i stÀllet för prestige och maktfullkomlighet - borde de antingen Äterförena dina döttrar med dig eller tvÄngsomhÀnderta dina tre hemmavarande barn.

Det ska bli intressant att fÄ veta kammarrÀttens dom.
Titel: HallÄ!!!!
Skrivet av: lillan04 skrivet 07 mars 2007, 07:08:21 AM
jaha, har tre barn hemma, men tror ni jag fick hem mina andra tvÄ, nejdÄ, trots en massa vittnen pÄ att jag sköter mig, tar inte ens ett glas vin som andra,inte ute och festar inget sÄdant utan Àr bara hemma och tar hand om de barn som Àr hemma, dÄ man kÀnner pressen pÄ sig att jag mÄste vara perfekt.
sÄ stÄr det i domen att det fortfarande finns pÄtaglig risk.detta trots att den socialförvaltning jag har kontakt med i dag vittnade, jag ringde dem och bad dem komma till mig en gÄng i veckan och förklarade varför, sen vittnade de om att det inte finns nÄgot att anÀrka pÄ, trots detta sÄ fÄr jag inte hem barnen.
4 Är den 5 maj och jag har börjat frÄga mig sjÀlv hur mycket man som ensam mamma ska klara. hur mÄnga fler vÀndor i rÀtten orkar jag, tÀnker pÄ min lilla och de lite större barnen, hur de mÄr i denna situationen. vill bara att det ska ta slut sÄ vi kan bli en hel familj igen, men det kÀnns som en hopplös dröm.