Nordiska kommittén för Mänskliga rättigheters - Diskussionsforum

SocialtjĂ€nsten => Fosterhem och institutioner => Ämnet startat av: Lillamy skrivet 21 januari 2005, 16:19:51 PM

Titel: Fosterhem familjehem inte alltid det bÀsta!!!
Skrivet av: Lillamy skrivet 21 januari 2005, 16:19:51 PM
Barns bÀsta stÄr det i lagtexten!!!

Är det barns bĂ€sta att fĂ„ höra av familjehemmet eller fosterfamiljen att deras mamma eller pappa Ă€r pösykiskt sjuk.
Att barnet Àr barn till en hora,knarkare,????

Är det barnets bĂ€sta att familjehem förtalar och förhindrar biofamiljen och att barnet skall ha nĂ„gon kontakt med sina bioslĂ€ktingar dĂ€r inget Ă€r hot mot barnets bĂ€sta?

Har kontakt med nÄgra och Àven sjÀlv blivit förtalad fast jag inte Àr varkensig sinnessjuk eller förstÄndshandikappad inte kriminell inte hora inte knarkare rökare eller dÄlig mamma!!

Endel kan inte skilja pÄ att dom Àr fosterförÀldrar och familjehem och att barnet kan en dag flytta hem!
Det förekommer!!!
Men nÀr dom sjuger för familjen för att fÄ ut mer pengar och för att behÄlla barnen som dom har blivit fÀst vid och sociala inte ser detta sÄ Àr det allvarligt men det Àr sanningen detta förekommer!!!

Hur fÄr man regering och myndigheter att vakna???

ledsen förtalad mamma!
Titel: Fosterh.....
Skrivet av: Jeanette skrivet 14 februari 2005, 00:24:20 AM
Det gÀller att fÄ tag pÄ en journalist!

Det gÀller att fÄ tag pÄ alla familjer. De som Àr drabbade, de som har varit drabbade, de som Àr pÄ gÄng att bli det.

Vilken tidning?

Hur skall vi samlas?

SĂ€g tid och plats jag kommer!
 
Helena Lufuma lÄg pÄ Sergels Torg i nio mÄnader pÄ en madrass under bar himmel dygnet runt, 1998-1999. Sociala hade tagit hennes fyra barn.
Folk skrev bara pÄ namnlistor ingenting mer Àn sÄ gjorde de.
De trodde att hon hade semester pÄ Sergels torg.
Jag lÄg dÀr i en vecka brevid henne pÄ en madrass som jag sjÀlv slÀpade dit. Jag stod bara ut en vecka.

Skall man sÀga att man gillar kvinnomisshandel?

Hur skall vi göra för att fÄ folk att förstÄ? NÀr tv och tidningar nonchalerar oss?
                                                           Jeanette
Titel: Re: Fosterh.....
Skrivet av: Lillamy skrivet 14 februari 2005, 11:22:57 AM
Citat frćn: "Jeanette"


Hur skall vi göra för att fÄ folk att förstÄ? NÀr tv och tidningar nonchalerar oss?

Svar:
Vi skall inte lÄta oss tystas jag hÄller pÄ förfullt att söka efter en journalist som vÄgar skriva om oss.
En sĂ„ lĂ€nge sĂ„ har ingen vĂ„gat skriva om oss för vi Ă€r tabubelagda enligt regeringen och myndigheter blir vi utmĂ„lade som vi skulle vara kriminella massmördare  knarkare och barnmisshandlare som Ă€r livsfara mot vĂ„ra barn den synen har dom pĂ„ oss... Jag ser sverige nu som en stat som har tagit över dĂ€r hitler slutade.HĂ€r bryter man mot fn,barnkonventionen ,Europadomstolen och mot tom mĂ€nnskliga rĂ€ttigheterna!!!

Ni som vill förÀndra och komma till tals hör av er till mig maila sÄ samhÀllet vaknar ju fler vi Àr som kÀmpar tillsist mÄste dom lyssna vi har blivit en hackkyckling som dom kan hoppa pÄ tills vi sÀger stopp!!!

JAG VÄGRAR att bli UTMÅLAD som massmördare kriminell misshandlare eller missbrukare för det Ă€r ja inte...Föddes med dyselexi samt spring i benen Ă„ jag har friskintyg men Ă€r endĂ„ inget vĂ€rt enl myndigheterna.

Vem i detta land sÀtter lagar som mobbar sÀtter stÀmplar och kör över brottsoffren.... detta Àr sjukt!!!....

Jag tÀnker inte ta detta iallafall...
Jag tÀnker protistera om det sÄ blir sjÀlv!!!
Är sĂ„ trött pĂ„ detta nu!!

Sedan att familjehem stÄr och ljuger ner förÀldrarna detta Àr vansinne...
tycker synd om mina barn....
Dom kÀmpar och vill hem en sÄ har dom inte hjÀrntvÀttat barnen...
Men att dom försöker med allt ,
har ja köpt nĂ„tt sĂ„ har dom köpt samma sak fast dyrare och slĂ€ngt det  ja har köpt .SlĂ€ngt fotton pĂ„ mig...mmmm..Allt Ă€r skit vad ja Ă€n sĂ€ger eller gör eller köper...SĂ„ funkar dom!!...

Detta gör mig vÀldigt arg....
har mer info för den som vill angagera sig...

hör av er om ni vill resa er frÄn mÀngden...
Titel: Jag kan
Skrivet av: Bensmamma skrivet 14 februari 2005, 12:47:02 PM
skriva om er! Har pratat med olika tidningar och frĂ„gat om de skulle vara intresserade av ett repotage dĂ€r jag vill ha fokus pĂ„ eftervĂ„rden av förĂ€ldrarna undertiden barnet Ă€r placerat, och de har visat sig finnas ett visst intresse.  Med fokus pĂ„ eftervĂ„rden menar jag alltsĂ„ den vĂ„rd och det stöd förĂ€ldrarna fĂ„r efter att barnet blivit omhĂ€ndertagen. Jag menar att det Ă€r av stor vikt att man belyser detta eftersom det Ă€r de som avgör hur och nĂ€r man ska fĂ„ tillbaka sitt barn.

bensmamma
Titel: hitta en journalist? VaddÄ eftervÄrd?
Skrivet av: Jeanette skrivet 14 februari 2005, 23:47:24 PM
De kunde inte ge mig nÄgon vÄrd för nÄgonting efter det att de tog min son. De ljög och hittade pÄ att jag skulle ha varit paranoid och psykotisk. De hade inga lÀkarintyg. De sÄg mig bara nÄgra minuter. Jag gÄr ju inte med pÄ att bli vÄrdad för nÄgot jag inte har behov av att bli vÄrdad för. SÄ eftersom att de sjÀlva inte vet varför de har tagit mitt barn vet de ju inte heller hur de skulle ha lÀmnat tillbaks honom. Nu Àr det försent. De har bra metoder. Ta barnet, gömma det och tiga, i nio Är. Det blev min vÄrd. Hade jag haft nÄgot av dessa skador sÄ skulle jag inte ha blivit botad av sociala. Jag vill fÄ tag pÄ en journalist som skriver sanningen, rakt av.
Sektionschefen och utredarna kanske behöver vĂ„rd efter det att de har fĂ„tt sparken. Men det spelar ingen roll för dem. De har fĂ„tt sĂ„ bra lön i sĂ„ mĂ„nga Ă„r. Kanske fĂ„r de lite dĂ„ligt samvete nĂ€r de sjĂ€lva inser vad de har gjort mot mig och mitt barn, och mot andra. Kommer de nĂ„gonsin att inse det. Borde de inte ha nĂ„got för att de hittar pĂ„ att vi Ă€r psykisk sjuka och förstör vĂ„ra liv totalt?                                                              
                                                                 
                                                                                 Jeanette
Titel: De ljuger och kallar oss för vad som helst!
Skrivet av: Jeanette skrivet 17 februari 2005, 18:45:20 PM
LÄt dem fÄ fortsÀtta att sova Regering och myndighet. De har stulit tillrÀckligt mÄnga barn sÄ de kan gÄ hem och drömma sött.

Myndighet= En samling dumma helkorkade kÀrringar. Vilka tror sig vara barnens beskyddare. De kallar normala mÀnniskor det som de sjÀlva Àr.
Kan inte förstÄ hur de blir godkÀnda efter socialhögskolan som socionomer. Socialutredare, vilket skÀmt!

Rektorn pÄ socialhögskolan borde fundera pÄ att byta yrke.
StÀng socialhögskolan, sÄ har vi inga socionomer och dÄ har vi ingen socialbyrÄ och dÄ slipper vi dom.

Barn som verkligen har sjuka förÀldrar att det Àr problem hemma sÄ att de inte kan bo dÀr, kan fÄ hjÀlp utav andra kompetenta, kloka, visa, intelligenta mÀnniskor. Personer som har sÄdan erfarenhet och kunskap, att de kan ta familjen pÄ rÀtt sÀtt. Som inte har den instÀllningen att ta barnen ifrÄn förÀldrarna utan att satsa 100% pÄ att se till sÄ att problemen blir lösta pÄ bÀsta sÀtt. DÀr man inte utgÄr efter vilken förÀlder som har högst inkomst. Ser till att barnen har bÀgge förÀldrarna kvar.

Som det Àr idag gör de inte nÄgra seriösa utredningar.

Utredarna dömer förÀldern efter dennes bemötande gentemot dem.
Är man inte som de anser att man skall vara, eller att de inte tycker om ens utseende dĂ„ kan de göra som de vill och ljuga. Det Ă€r löjligt vi fĂ„r inte se vĂ„ra barn och barnen fĂ„r inte se oss pĂ„ flera Ă„r pĂ„  grund av att det Ă€r tokiga kĂ€rringar som Ă€r anstĂ€llda pĂ„ sociala.

StadsdelsnÀmnd, LÀnsrÀtt, KammarrÀtt.... Àr enbart ett stort trÄkigt skÀmt!

Det Àr gulligt att ljuga och ge bort vÄra barn till frÀmmande mÀnniskor. Vilka sedan tror att de gör en viktig insats för detta samhÀlle, att de rÀddar vÄra barn frÄn oss. I sjÀlva verket tar de hand om kidnappade barn i flera Är.

I nio Är har de hÄllt min son borta. De gjorde ingen utredning, bara tog honom nÀr han var sju Är. De har aldrig ringt mig eller sett min son. Jag fick se honom 1 timme för 5 Är sedan, 3 timmar 1997, det Àr allt.
Ingen brev eller telefonkontakt. Jag överklagade och gjorde allt. NÀr jag mÀrkte att de dömde mig utan att det fanns lÀkarintyg eller bevis slutade jag att överklaga. Det stÄr ingenstans varför de tog min son. Vad jag skulle ha gjort. Ingen av dem vet varför de tog min son.

                                                             Jeanette