Nordiska kommittén för Mänskliga rättigheters - Diskussionsforum

Nordiska kommittén för mänskliga rättigheter => Förslag till nya diskussionsforum => Ämnet startat av: Avos skrivet 18 mars 2012, 06:54:41 AM

Titel: Gör om nkmrs forum till portal.
Skrivet av: Avos skrivet 18 mars 2012, 06:54:41 AM
Jag anser att nkmrs forum borde göras om till portal. Det är inte så ambitiöst som det låter PHPBBs bbsprogram är vanligen konfigurerat med portalfunktion. För att bli medlem i portalen kan medlemsavgiften i nkmr fungera. En portal innebär egen blogg, email, fotoalbum, och en del enklare communityfunktioner som redan finns inbyggda i PHPBB program och tillägg.

 Att forumet tappar aktivitet och medlemmar beror på att ämnet är så tungt att bära. De flesta kommer hit för att de blivit utsatta för myndighetsbrott, och de skriver här några år i samband med deras ärendes gång. Sedan tar krafterna slut. Händelser som dessa förbrukar alla resurser, och man vill leva ett liv också, i synnerhet om man verkligen lyckats rädda barnen undan myndighetsbrottslingarna. Därför vore det en bra kompromiss om dessa personer kunde stanna kvar här och länka till sina bloggar. Om portalfunktion erbjöds skulle forumet kunna bli mer likt en familjecommunity.
Titel: SV: Gör om nkmrs forum till portal.
Skrivet av: Avos skrivet 18 mars 2012, 21:02:15 PM
Jag känner mig som en urklämd kaviartub. Ändå har jag nått dit jag vill nå. Målet att varje dag säkra segern, öka avståndet på försprånget till myndighetsbrottslingarna, slösa med sin energi på detta mål. Umgänge orkar man inte med, frontlivet kräver för mycket. Någon verklig avslappning kan man glömma, rättigheter likaså. Fienden i fosterlandet bevakar oss, allt vi säger kan snappas upp av fienden. En svensk tiger. Så det här var livet? Det var inte mycket.
Titel: SV: Gör om nkmrs forum till portal.
Skrivet av: Ruby Harrold-Claesson skrivet 21 mars 2012, 09:15:27 AM
Hej Avos!

Tack för förslag på förbättring och utveckling av NKMR:s Diskussionsforum. Vår Sysadm har nyligen uppdaterat forumet, men jag förstår att det kan göras mer attraktivt.

Jag ska göra Sysadm uppmärksam på ditt förslag.

Tack än en gång

//Ruby H-C