Nordiska kommittén för Mänskliga rättigheters - Diskussionsforum

Socialtjänsten => Tvångsomhändertagande och andra ingripanden => Ämnet startat av: mamma1 skrivet 14 mars 2009, 07:24:55 AM

Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: mamma1 skrivet 14 mars 2009, 07:24:55 AM
Ni kan väl själva göra en sådant här upprop?

http://upprop.nu/4548

Hoppas hon blir medlem här! Jag har tipsat henne.
Titel: Länsrätterna
Skrivet av: Stockholm skrivet 14 mars 2009, 13:35:26 PM
Vilket år och vilket datum kommer länsrätter, och deras handläggare inkl. handledare och icke lagkunniga politiska nämndemän, inom olika rotlar, att inse att soc sekr styr sina ärenden och mål dels via rena lögner dels genom att undanhålla mycken väsentlig information, dels via sin titel  :?:

Tills dess kommer alla drabbade i Sverige, i olika mål, att betrakta länsrätter som ett stort skämt, inkapabla att bl a göra egna utredningar enligt FpL (förvaltningsprocesslagen).
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: mamma1 skrivet 14 mars 2009, 13:58:39 PM
Jag har blivit sjuk av socialens hantering av oss :(  Har posttraumatiskt stressyndrom, antagligen eftersom ingen diagnos är klarlagd, på gång.

Hur som helst, vår handläggare LJÖG om att vi misshandlat vår son :(  Eftersom han saknade märken av den våldsamhet som soc fick andra att tro på så blev det inget LVU :!:

Därför är vår son hemma, för att vi med LÄNSSTYRELSENS hjälp kunde avbryta den "frivilliga" placeringen :!:

Upprörande att ingen stoppar detta vansinne för gott :!:
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Stockholm skrivet 14 mars 2009, 14:44:18 PM
Det finns förhoppningsvis en del vägar:

Att målen går till Tingsrätterna, det existerar en viss nyttig konkurrens mellan Länsrätter och Tingsrätter.

Eller, att mål ständigt går till Europadomstolen.

Att politiker på en central nivå uppmärksammar problemen med kommunernas socialtjänst, och kommunernas så kallade "självstyre".

Att utbildningen inom Socialhögskolorna granskas.

Att konkreta krav ställs på soc sekr dokumentation, med bevis och förhör.

Vidareutbildning av länsrätternas handläggare.

Om länsrätter handlägger mål på ett felaktigt sätt kan en anmälan göras till JK eller JO.

Att en legitimation införs för dessa soc sekr, som kan dras vid felaktig myndighetsutövning.

Att möjligheten till "frivillighet" och "samtycken" tas bort från lagstiftningen.
Bara till ett bra dagis lämnar vanliga normala vuxna föräldrar bort sina barn frivilligt, och till släktingar vid tillfälligt behov, men inte annars.

Att medborgare konsekvent undviker att kliva innanför soc. dörrar, och att även bojkotta kommunalvalen tills en märkbar förändring sker.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Avos skrivet 14 mars 2009, 20:45:38 PM
Det bästa är att folk helt enkelt slutar anlita sociala för att lösa sina problem. Om vi börjar lära varandra metoder att lösa problem och konflikter, så är det mer värt.  Nästan alla som har varit med om stora problem har fått dem av sociala, inte av sig själva eller varandra. Se bara mamma1, eller hur det gick för mig. När sociala försökte göra LVU mot oss, så hade de först konstaterat i LVU ansökan till länsrätten att vi båda föreföll älska våra barn. I vårdnadsutredningen ansågs det att vi båda vara fullgoda föräldrar. Sedan gör de LVU efter att ha intrigerat fram en konflikt, så att de fick tillfälle att försöka stjäla vår yngste son.
Titel: Tydligen var det rätt i detta fall
Skrivet av: mamma1 skrivet 17 mars 2009, 09:37:02 AM
...eller så har hon gett upp:

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.3530054

Hon inser tydligen att omhändertagandet är rätt men att sonen borde placeras hos hennes släktingar istället. Hon ska tydligen ha BITIT sin son! Har även låtit farliga saker ligga framme...................................
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Stockholm skrivet 17 mars 2009, 13:27:43 PM
Att lämna bort sina barn till helt okända människor innebär alltid en risk.
Blodsband / släktingar är alltid säkrare.

Jag kommer aldrig att glömma det dagis som drog mitt barn fram och tillbaka i dagisets vagnrum för att barnet skulle somna på vilan, och barnet då skadade sina ben på framförvarande vagn och fick randiga blåmärken på underbenen.

När jag anmälde dagiset till kommundelen så kallades jag för en överbeskyddande "kycklingmamma".
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Mikael skrivet 17 mars 2009, 18:27:20 PM
Jag blir så förbannad över hur de behandlar folk och för hur de behandlat oss. Måste man attackera nazisterna innan det sker en förändring? Är nästan beredd att offra mig. Är ändå ensam efter att de berövat mig min familj så jag kunde lika gärna ta ett fängelsestraff. Då får jag åtminstone sällskap.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Stockholm skrivet 17 mars 2009, 18:47:28 PM
Mikael

När barnskötaren på dagiset inte drog vagnen fram och tillbaka i vagnrummet så hade hon stängt in barnet i ett minimalt dockrum utan fönster. Allt för att själv kunna få gå och fika, med ett tyst barn som inte väckte de andra barnen under dagisvilan.

2 st kollegor runt denna barnskötare reagerade på olika sätt, den ena slutade på dagiset ett tag därefter, och den andra kallade tjänsemännen inom förvaltningen för "maffia".

"Maffian" föreslog när jag anmält händelsen att barnet skulle ha en dagmamma istället för ett dagis, vilket  jag självklart tackade nej till. Ännu mindre insyn hos en dagmamma.
Fick sedan vänta över 1 år på ett nytt dagis, då personalen spritt rykte om mig till andra dagis att jag var typ överbeskyddande.

Samma dagis är i blåsväder nu igen, fast nu i privat regi, så det tycks vila en mörk hand över det.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Mikael skrivet 17 mars 2009, 22:30:53 PM
Som de behandlar folk så kommer de till slut inte att våga röra sig ute utan livvakter för det sprider sig fort på Internet vad de pysslar med. De kommer garanterat att bli attackerade precis som polisen blir som man sett på TV. För människor tål inte hur mycket som helst. Det slår tillbaks på dem själva. Att de inte begriper det trots att de är socionomer och har läst psykologi. Ja, det får ju skylla sig själva. Nazisterna.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Avos skrivet 18 mars 2009, 09:08:44 AM
Citat från: "Mikael"
Som de behandlar folk så kommer de till slut inte att våga röra sig ute utan livvakter för det sprider sig fort på Internet vad de pysslar med. De kommer garanterat att bli attackerade precis som polisen blir som man sett på TV. För människor tål inte hur mycket som helst. Det slår tillbaks på dem själva. Att de inte begriper det trots att de är socionomer och har läst psykologi. Ja, det får ju skylla sig själva. Nazisterna.


Man har ju själv haft funderingar på att straffa nazisterna, och sitta och skratta i ett fängelse sedan. Men jag har ju allt kvar, de försökte förstöra allt för mig, men lyckades inte. Däremot kan jag knappast känna tacksamhet mot dem för att de misslyckades. Jag hoppas verkligen att det ska komma någon som inte har något att förlora, och straffar dem. Men inte jag, inte du heller; du är för skadlig..
Du har redan gjort mycket nytta med bloggande och effektiv opinionsbildning.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Avos skrivet 18 mars 2009, 09:14:18 AM
Om sociala försvinner, exempelvis genom att de åker tillbaka till den planet de kom ifrån; vilka ska de då ersättas med? Vilka kan då ta över uppdraget att begå brott mot familjer och barn? Vilka finns det som är bättre än dem ? Några förslag:

1) Nazisterna inriktade sig inte primärt på att döda barn, de riktade sig i första hand mot vuxna.

2) Hells Angels begår mord och utpressning,samt knarkhandel. Slavhandel med stulna barn har de dock aldrig sysslat med.

Detta är väl de två mest närstående grupper som skulle kunna kandidera till socialsekreterar uppdraget ( PS det krävs faktiskt ingen ubildning för att jobba på socialkontor) Jag tror att de är mer mänskliga om de inte utbildat sig och blivit bra på ondska mot barn.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Mikael skrivet 18 mars 2009, 17:56:24 PM
Trots att jag inte har läst psykologi så säger mig mitt förnuft instinktivt att det inte kan vara hälsosamt att beröva barn ifrån sina biologiska föräldrar hur som helst eller tvinga in dem på dagis för tidigt eftersom de då förlorar en viktig bit av sitt liv. Den nära kärleksfulla kontakten till föräldrarna som gör dem till trygga människor i senare ålder. Det märks ju tydligt hur våldet ökar i samhället när man fostrar barn kollektivt på dagis. De blir ytliga och känslokallare och driver sedan äldre vidare kollektivt i gäng i städer och ägnar sig åt kriminalitet och våld. Att de inte förstår det. Men jag har ju sett nu hur korkade de är. De tror på allt skit de fått inprogrammerat i sin utbildning av korkade djävulska politiker som vill att barnen ska in tidigt på dagis så båda föräldrarna kan jobba och försörja dem och övriga övre skiktet med fantasi löner och bonusar.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: cicci skrivet 21 mars 2009, 15:24:52 PM
Skulle socialsekreterarna följa lagen skulle allt se helt annorlunda ut! Som det är nu bryter det mot samtliga lagar som de är satta till att följa och Länsrätten godkänner det, varje gång!
Enligt lagen ska alla frivilliga åtgärder ha visat sig inte fungerande innan de ens ska överväga Lvu. Hur många kan säga att soc verkligen försökt hitta vägar att hjälpa?????
Enligt lagen ska en utredning vara saklig och objektiv, inte full av lögner och subjektiva åsikter....
Listan kan göras hur lång som helst.
Eftersom domstolarna ser socionomer som "experter på barn" och ALDRIG ifrågasätter deras utredningar så råder total anarki. Som tjänstemän är de fria från allt ansvar och kan göra precis som de själva vill!
Jämför man så med kraven för LVM så blir det väldigt tydligt vilket maktmissbruk det rör sig om. För att tvångsomhänderta en vuxen missbrukare krävs klara bevis för att det är absolut nödvändigt för att den människan inte ska dö. Det ska vara läkarintyg och en klar redogörelse för HUR soc försökt hjälpa missbrukaren på frivillig väg för att Länsrätten ska döma till tvångsvård.
Jag kan inte förstå varför kraven avseende LVU ska vara lägre. Enligt rättsstatens principer ska man anses oskyldig tills man bevisats skyldig, när det gäller LVU gäller det motsatta. Föräldrarna anses skyldiga om de inte själva kan bevisa att de är oskyldiga - en mestadels omöjlig uppgift.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: valens skrivet 21 mars 2009, 18:15:44 PM
Citat från: "Jan-Olof Larsson"

(...)
Snarare kommer de att kräva att vi måste tacka för deras Förnedring och förnekelse
(...)


Märkligt att du inte har insett detta tidigare!
Betalar du inte skatt, min vän?
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Stockholm skrivet 22 mars 2009, 14:55:12 PM
"Cicci"

Att inte Länsrätterna skäms  :!:  
Har dessa ingen stolthet kvar  :?:

Drabbade medborgare har tappat respekten för Länsrätterna, dessa pappersdomstolar, och vissa soc-.sekr.-flickor = vissa "sickor" manipulerar och styr Länsrätterna helt via sina halvsanningar och lögner i dokumentationen.

Detta gäller även t ex ek. bistånds-ärenden.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Stockholm skrivet 23 mars 2009, 16:07:24 PM
Man slutar aldrig att förvåna sig . . . .

Först kränks man i en kommunal persondatabas.
Sedan kränks man i en statlig persondatabas.

Sedan får man kränkande domslut från länsrätten i de kommunala målen.
Och nu, en kränkande dom från en föredragande jurist i länsrätten som är politiskt aktiv med motsatta politiska åsikter enligt uppgifter på Facebook och nätet.
Detta senare mål rör min egen registrerade politiska åsikt i den statliga persondatabasen, d.v.s. högst förbjudet.

Brott mot minst 4 artiklar i EKMR + svensk grundlag.

Egentligen borde jag gå till Expressen direkt.
Ska sova på saken
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: valens skrivet 23 mars 2009, 18:02:37 PM
Citat från: "Stockholm"
Man slutar aldrig att förvåna sig . . . .
(...)
Ska sova på saken


Sov gott!
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Stockholm skrivet 23 mars 2009, 18:33:36 PM
Tack "Valens"

Politisk åsiktregistrering ger upp till 70.000 euro i skadestånd + skadestånd för annat, så jag sover gott, trots allt.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: valens skrivet 23 mars 2009, 18:58:18 PM
Efter kommande liknande svar  bör du kanske gå till Le Figaro direkt...
Sen ska du fortsätta sova på saken...

Vakna nu Annelie! ;)
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Stockholm skrivet 23 mars 2009, 19:11:43 PM
Tack för tipset, men min skolfranska har bleknat bort  :lol:
Vem är Annelie  :?:
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: valens skrivet 23 mars 2009, 19:22:58 PM
Citat från: "Stockholm"
Tack för tipset, men min skolfranska har bleknat bort  :lol:
Vem är Annelie  :?:


Magnus Johanssons tjej...
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Stockholm skrivet 23 mars 2009, 19:32:39 PM
OCH  :?:

Vad har han och/eller hon med sakfrågan att göra :?:

Du talar i gåtor "Valens". Med vilket syfte  :?:
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: valens skrivet 23 mars 2009, 20:13:03 PM
Här har du rätt, det finns alltid ett syfte i allt vad vi gör...
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Avos skrivet 24 mars 2009, 06:35:16 AM
Citat från: "Stockholm"
Tack "Valens"

Politisk åsiktregistrering ger upp till 70.000 euro i skadestånd + skadestånd för annat, så jag sover gott, trots allt.


Du, det ger inte ens fri begravning.Jag har varit registrerad sedan 1974, sjukpensinerad av dessa orsaker sedan 1994.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Stockholm skrivet 24 mars 2009, 15:51:21 PM
Beror på i vilket sammanhang, och vilka advokater du anlitar.
Och vad åsiktsregistreringen har fått för konsekvenser.

T.o.m. jurister på förvaltningsdomstolarna är politiskt aktiva, och de lämnar t.o.m. spår av detta i domslut.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Avos skrivet 24 mars 2009, 19:33:45 PM
Citat från: "Stockholm"
Beror på i vilket sammanhang, och vilka advokater du anlitar.
Och vad åsiktsregistreringen har fått för konsekvenser.

T.o.m. jurister på förvaltningsdomstolarna är politiskt aktiva, och de lämnar t.o.m. spår av detta i domslut.


Jag har vägrats fasta anställningar sedan 1975, sjukbidrag i perioder sedan 1982, sjukpension1994, 6 kg dokumentation, ärendet tagit upp i riksdagen AO 624, men avslogs av samtliga partier utom miljö och vänsterpartiet: handlade om inrättandet av en författningsdomstol där dessa ärenden kunde prövas. Det har valsat runt i pressen en del också.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Stockholm skrivet 24 mars 2009, 22:29:02 PM
Sådant handlar inte mina ärenden om.

De består av fel och försummelser, i en salig blandning, av politiska åsikter, prestige, illvilja, inkompetens, kränkningar, and you name it.
Med personuppgifter registrerade i "vanliga" myndighetsregister.

Som alla vet, så styr vissa, både statliga och kommunala, handläggare ärenden via sin dokumentation.
De målar upp en bild av en person som de ogillar, av samma och olika skäl, uppgifter som de också registrerar i personregister, vissa uppgifter i strid med bl a PuL, och som de sedan sprider runt till sin närmaste omgivning / andra myndigheter och förvaltningsdomstolar för att "få rätt".
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Avos skrivet 25 mars 2009, 05:56:37 AM
Citat från: "Stockholm"
Sådant handlar inte mina ärenden om.

De består av fel och försummelser, i en salig blandning, av politiska åsikter, prestige, illvilja, inkompetens, kränkningar, and you name it.
Med personuppgifter registrerade i "vanliga" myndighetsregister.

Som alla vet, så styr vissa, både statliga och kommunala, handläggare ärenden via sin dokumentation.
De målar upp en bild av en person som de ogillar, av samma och olika skäl, uppgifter som de också registrerar i personregister, vissa uppgifter i strid med bl a PuL, och som de sedan sprider runt till sin närmaste omgivning / andra myndigheter och förvaltningsdomstolar för att "få rätt".


Mitt synsätt är pga av min bakgrund naturligtvis annorlunda:Exempelvis står det mig nära att fundera över varför det på NKMR finns så många intellektuella människor, som verkar bra att tala för sig. LVU kanman tänka sig riktas mot människor av låg sociala och intellektuell status, problematiker etc. Sådant folk finns inte här. Jag fundrera alltså på om sociala är regeringens terror-organ.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Stockholm skrivet 25 mars 2009, 11:45:05 AM
Spelar ingen roll VEM du är. Har någon person av ekonomiska eller andra skäl klivit innanför soc dörrar, så blir du med automatik stigmatiserad.

Soc sekr anser att de är i "vårdbranschen", och detta är särskilt riskfyllt för vanliga arbetslösa, en målgrupp som gör att bidragshandläggare kan kliva upp ett par steg på karriärstegen, och slippa det rutinbetonade blankettgranskningsarbetet.

Om du har en högre eller en likvärdig utbildning blir du dessutom ett hot för dem.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Mikael skrivet 30 mars 2009, 09:54:35 AM
Det kanske är dags att skaffa vapen så man åtminstone kan försvara sin familj mot övergrepp eftersom man inte får hjälp av staten som man egentligen har rätt till enligt mänskliga rättigheter och det tycks bara bli värre och värre. Det verkar som nazismen är på väg tillbaks och ingen vill väl vara försvarslös. Inte jag i alla fall.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Avos skrivet 30 mars 2009, 10:25:32 AM
Citat från: "Stockholm"
Spelar ingen roll VEM du är. Har någon person av ekonomiska eller andra skäl klivit innanför soc dörrar, så blir du med automatik stigmatiserad.

Soc sekr anser att de är i "vårdbranschen", och detta är särskilt riskfyllt för vanliga arbetslösa, en målgrupp som gör att bidragshandläggare kan kliva upp ett par steg på karriärstegen, och slippa det rutinbetonade blankettgranskningsarbetet.

Om du har en högre eller en likvärdig utbildning blir du dessutom ett hot för dem.


Iofs har jag sett att de verkar slå mot allt och alla. HEP här på forumet är ganska välbeställd vad jag har förstått. Men ändå undrar jag varför intellektuella och srtidbara människor i SYNNERHET verkar drabbas. Eller kanske det bara ser ut så ? Vore intressant att se statitisk på vilka de tar barnen ifrån. Låt säga: jag tror INTE att det är utslagna ! Isf är det redan då märkligt !
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Avos skrivet 30 mars 2009, 10:30:15 AM
Citat från: "Mikael"
Det kanske är dags att skaffa vapen så man åtminstone kan försvara sin familj mot övergrepp eftersom man inte får hjälp av staten som man egentligen har rätt till enligt mänskliga rättigheter och det tycks bara bli värre och värre. Det verkar som nazismen är på väg tillbaks och ingen vill väl vara försvarslös. Inte jag i alla fall.


De har ett mycket effektivt terrormedel: när ens egna barn ligger på tortyrbänken, så ger även de mest stridbara efter. Men jag är övertygad om att de ansvariga bör inse att de borde betala priset för denna brottslighet. Först och främst genom att förhoppningsvis allt fler önskar dödstraffet för grov myndighetsbrottslighet tillbaka. Sedan att myndigheterna roll som opartisk skiljedomare, avslöjas som -  terroriserande ockupationsmakt
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Stockholm skrivet 30 mars 2009, 11:19:36 AM
Det finns egentligen enbart 2 st motmedel mot vissa "sickor" inom kommunerna, och det är:

- En eller flera kända och skickliga advokater (om du har pengar eller får rättshjälp).
- Ett svidande reportage i en riksomfattande tidning.

Själv har jag suttit "häktad" i hemmet i stort sett utan pengar under 20 månader, och med litet pengar under flera år, p.g.a falska och vilseledande uppgifter från "sickor" till Länsrätten, till Länsstyrelsen, till JO, etc., som naturligtvis går på det.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Mikael skrivet 30 mars 2009, 12:39:57 PM
"Sickot" här i Smedjebacken som hade vårat ärende var gammal och störd och gick strax efter i pension. Har en dotter som är ett nervvrak och som har suttit fängslad och isolerad för att ha attackerat socialsekreterare och också blivit dömd för narkotikabrott har jag fått veta. Hon sa till mig att det hette "kindergarten" på hennes tid när vi ifrågasatte att lämna vår son på dagis och att alla måste jobba. Jag är övertygad att hon är nazist och störd. Hur kan såna få jobba på soc?
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Avos skrivet 30 mars 2009, 12:55:39 PM
Citat från: "Stockholm"
Det finns egentligen enbart 2 st motmedel mot vissa "sickor" inom kommunerna, och det är:

- En eller flera kända och skickliga advokater (om du har pengar eller får rättshjälp).
- Ett svidande reportage i en riksomfattande tidning.

Själv har jag suttit "häktad" i hemmet i stort sett utan pengar under 20 månader, och med litet pengar under flera år, p.g.a falska och vilseledande uppgifter från "sickor" till Länsrätten, till Länsstyrelsen, till JO, etc., som naturligtvis går på det.


Du tror inte på att en opinion eller folkets flertal skulle kunna ändra på någonting ?
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Avos skrivet 30 mars 2009, 12:56:18 PM
Citat från: "Mikael"
"Sickot" här i Smedjebacken som hade vårat ärende var gammal och störd och gick strax efter i pension. Har en dotter som är ett nervvrak och har suttit fängslad och isolerad för att ha attackerat socialsekreterare och också blivit dömd för narkotikabrott har jag fått veta. Hon sa till mig att det hette "kindergarten" på hennes tid när vi ifrågasatte att lämna vår son på dagis och att alla måste jobba. Jag är övertygad att hon är nazist och störd. Hur kan såna få jobba på soc?


 Vilka får jobba på soc ?Det är frågan.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Mikael skrivet 30 mars 2009, 13:03:13 PM
Om det rådde undantagstillstånd och inga lagar och regler gällde så jag inte riskerade straff så skulle jag söka upp och avrätta dem.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Stockholm skrivet 30 mars 2009, 13:44:36 PM
OPINION skapas via media, via internet, via bojkott av komunalvalen, via domar i Tingsrätter och i Europadomstolen, mot tjänstemannaväldet inom kommunerna i Sverige.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Avos skrivet 30 mars 2009, 14:01:17 PM
Citat från: "Mikael"
Om det rådde undantagstillstånd och inga lagar och regler gällde så jag inte riskerade straff så skulle jag söka upp och avrätta dem.


De ska nog inte bjuda på detta. Men en öppen diskussion om ämnet är nog inte hälsosam. Annars så brukar man ju säga att farliga hunder inte skäller innan de går till angrepp.

Sociala sprider ganska många lögner om sin verksamhet:exempelvis att de är överbelastade. Snarare tvärt om: de måste ju tvinga folk numer att bli "klienter" där eftersom sociala numer är hatade överallt i samhället. Bara 17% av svenska folket har förtroende för sociala. Inte strömmar precis folk dit för att be dem om råd och hjälp..

Tillförordnade socialchefen i Luleå klagade ju över att folk inte vågar ta kontakt med dem, och att de därför har alltför få påbörjade ärenden. Den versionen tror jag mer på. När de kan sprida ut att de håller på att jobba ihjäl sig, tycker folk synd om dem, för att de har så mycket arbete med att begå brott, så att de nästan dör. Att ett och annat misstag då kan begås ses då som förklarligt.. I själva verket sitter de nog med tomma skrivbord, och väntar som marulkar på botten på att ett offer ska droppa in..

Socialsekreterare oroar sig också mycket på jobbet: "oroar sig för att de inte gör ett tillräckligt bra jobb" är den friserade versionen. Knappast sitter de och oroar sig över chefer och tillsynsenheter, JO etc. Sådant skrattar de åt. Jag tror att de oroar sig för att någon av deras gamla "klienter" ska dyka upp med en flaska bensin och en cigaretttändare.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Avos skrivet 30 mars 2009, 16:43:47 PM
Jag tror inte att det blir undantagstillstånd på grund av vad en enskild person gör. Vi är verkligen rättslösa, och jag säger rent ut att vi alla tjänar på att någon gick upp och gav dessa mördare vad de så länge och väl har förtjänat. Låt var att den hjälte som gör så ska straffas hårt, men det vet vi redan är deras svar mot alla hederliga människor.

Vi skulle tjäna på att detta skedde, då det skulle bli slut på att socialsekreterare skrattar och skryter för varandra i personalrummet om vilka brott de har begått mot familjer och barn. De  brott de begår ger dem inget annat än mera livslust och glädje.

När de ser att de själva utsätter sig för fara, och att en handling kan tjäna som föredöme och exempel, för än fler, som tryckts ned, så kommer många av dem att känna att de inte är säkra längre. Tyvärr har de i decennier kunnat känna det på det sättet.

Men jag tror att det idag är av större vikt att samla människor som vill ha en annan färdriktning än främst just enskilda bestraffningsaktioner. Aktioner som inte leder till något annat än ett stort straff är det tveksamt om de tjänar som ett varnande exempel för myndighetsbrottslingarna. Å andra sidan ju mer kommunikation, ju större risk för misslyckande..
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Avos skrivet 30 mars 2009, 16:54:52 PM
Citat från: "Stockholm"
OPINION skapas via media, via internet, via bojkott av komunalvalen, via domar i Tingsrätter och i Europadomstolen, mot tjänstemannaväldet inom kommunerna i Sverige.


Problemet är att aktioner mot myndigheterna sällan lyckas om det krävs myndighetspersoner som leder aktionen mot myndigheterna. Dvs enligt myndigheternas myter kan enskilda medborgare påverka livet i samhället genom myndigheternas medier och tjänstemän, som tänks få samvetsbetänkligheter om de inte lyssnar.

Massmedia är i varje land i världen ett redskap för myndigheterna. Det är massmedia SJÄLVA som sprider ut myten om "den tredje statsmakten", men i varje land så värnar myndigheterna om att behålla kontrollen över massmedia. Massmedia KAN påverkas, de vill inte bli avslitna masken de tagit på sig som "oberoende". Men så länge det inte finns en motståndare till myndigheterna som inte är starkare,ska massmedia motarbeta var och en som är emot myndigheterna. Massmediafolk har förövrigt nyckelpositioner i myndigheternas psykologiska försvar, och de har täta band med underrättelsetjänsten. Knappast uppgifter myndigheterna överlåter åt "oberoende" personer.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Mikael skrivet 30 mars 2009, 18:28:15 PM
De förstår nog inte allvaret med att stjäla barn från familjer så som de gör. Innan de själva börjar mista sina egna liv. Jag personligen tycker det är det värsta brottet efter mord och det dröjer nog inte länge innan vi i Sverige också kommer att uppleva sprängningar och då blir det sannolikt först och främst mot socialkontor. De riskerar sina liv så som de behandlar folk. Jag hoppas fortfarande på att få hem min son så jag gör inget därför men någon kommer säkert snart att gå till motangrepp mot dem som inte har något att förlora. Det finns folk som tycker om att sitta i Svenska fängelser. Speciellt fattiga från öst. De tycker det är lyx.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Avos skrivet 30 mars 2009, 20:31:46 PM
Citat från: "Jan-Olof Larsson"
Det största hotet mot oss alla är att rädslan ökar på båda sidor om ”skottlinjen” Rädslan är kopplad till flykt eller strid som betyder agresivitet. Exempel på detta såg ni på länkarna jag infogade tidigare....

Andra exempel

# När rädslan blir så stor hos makteliten och hos dom som skall skydda makten så kan vem som helst bli misshandlad eller ihjälskjuten då nerverna sitter på utsidan t.ex. hos polisen

#När nu stora och olika  grupper människor inser och känner utav att de har blivet fråntagna allt och lurade har de inget att förlora så kan ingen säga vad det slutar med

Jag anser att många myndigheter arbetar med gränsöverskridande metoder som nu skapat  ett farligt kritiskt tillstånd och riskerar människors liv helt i onödan.
Många människor mår dåligt i vårt samhälle och DÅLIGT mår SOCIALEN tillsammans med ANDRA MYNDIGHETER
Med så många splittrade familjer där man omhändertaget barn och skadat deras sociala nätverk kan man tvivla på hur detta skall kunna bevara samhällsfreden.
Vad som är viktigt att komma ihåg är vilka myndigheter som skapade krisen som kanske  leder till det otänkbara ... Det ingen egentligen vill ha !

Jag tycker också man skall fråga sig hur många bonusar och fallskärmar finns det inom den sociala sektorn som omhändertar barn...


Men är det verkligen fred vi vill ha: fred till varje pris ? Jag säger det GÄRNA och HELT ÖPPET: Jag tjänar på en sammanstötning ! Hoppas det dör VÄLDIGT många på socialkontoren ! Då var det sagt.

För det är ju så att våldet är det SISTA medlet. Ingen har väl seriöst trott att våld ALDRIG NÅGONSIN ska vara ett medel ? Samhället använder våld som sista medel; våldet finns med överallt: men bland alla civilicerade människor är det det SISTA medlet.

 Våra rättigheter har definierats så att vi kan klaga till länstyrelsens tillsynsenhet, vilken bara synar om pappren har vänts i rätt ordning, inte om det har begåtts brott mot barn eller familjer. Precis som att skriva till JO, fast sämre, då tillsynsenheten är jävig och består av socialas eget folk. Därmed så FINNS ingen sista utväg att slippa använda det sista medlet ! Låt därför det ske, som måste ske: och låt det hellre ske snarare än senare: vi tjänar ju på det !  Hoppas att det inte blir någon som jag känner som blir hjälte. Det är meningslöst att hoppas att den personen inte  blir gripen och får livet förstört. Men jag ska gärna skåla i champagne ändå ! För det blir slutet på mörkret, när väntan på våra rättigheter slutligen tagit en ände! När det inte längre ska vara ett skämt att ostraffat begå brott mot barn och familjer.

Våld är inte bra därför att det är det sista medlet. Men när inga medel gives, så är våldet jättebra! Då är jag ingalunda våldsideolog, utan råkar bara befinna mig där inga andra medel bjudes.Vad bjuder de ? Jag vill inte för mina barn lyckades de inte stjäla, och använda till affärer i fosterbarnsindustrin, men någon av oss drabbade kommer till slut att göra det, då inga andra medel bjudes.  Hämden blir hård:det såg man hur de gjorde mot honom som viftat med ett gevär på socialen i Gävle. 4 års fängelse och en halv miljon i skadestånd. Hade han fått mer om han verkligen skjutit någon ? Tror knappast det. Slutledning ?
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Avos skrivet 30 mars 2009, 20:41:02 PM
Citat från: "Mikael"
De förstår nog inte allvaret med att stjäla barn från familjer så som de gör. Innan de själva börjar mista sina egna liv. Jag personligen tycker det är det värsta brottet efter mord och det dröjer nog inte länge innan vi i Sverige också kommer att uppleva sprängningar och då blir det sannolikt först och främst mot socialkontor. De riskerar sina liv så som de behandlar folk. Jag hoppas fortfarande på att få hem min son så jag gör inget därför men någon kommer säkert snart att gå till motangrepp mot dem som inte har något att förlora. Det finns folk som tycker om att sitta i Svenska fängelser. Speciellt fattiga från öst. De tycker det är lyx.


Det finns många med starka familjeband: araber exempelvis. En vacker dag så har en SS på sociala begått ett brott för mycket, och får vad hon förtjänar. Vi kommer verkligen att tjäna på detta; kvinnor är lättskrämda för våld. De är rädda för att bli sönderbrända eller knivskurna i ansiktet. Ännu har ingen blivit utsatt för det, eftersom SS nästan bara angriper fredliga ansvarsfulla människor, och därtill håller deras barn som gisslan som skydd. Men när det brister så kan inte babblandet vara den sköld som skyddar dem. De har inget annat att skydda sig med annat än babbel.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Stockholm skrivet 31 mars 2009, 01:37:38 AM
Personalen eskorteras av väktare till sina bilar efter arbetsdagens slut.

Södertälje och Malmö har den högsta andelen invandrare, och av tradition med mycket starka familjeband.

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1359183/socialkontor-stangs-efter-hot
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Avos skrivet 31 mars 2009, 12:30:30 PM
Citat från: "Stockholm"
Personalen eskorteras av väktare till sina bilar efter arbetsdagens slut.

Södertälje och Malmö har den högsta andelen invandrare, och av tradition med mycket starka familjeband.

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1359183/socialkontor-stangs-efter-hot


Hur länge kommer myndigheterna att stå ut ? De är i praktiken belägrade. Socialas eget folk får utreda sina egna brott på tillsynsenheten. Hur ska de då  kunna nedfula de som misshandlat och kanske dödat socialsekreterare ?
Hur ska de kunnna hindra att föräldrar som dödar eller svårt skadar de som begått brott mot deras barn kommer att börja anses som omdömesgilla människor? Rent av föredömen. Hur ska myndigheterna kunna hindra att sådana värderingar sprids ?

Jag kan tänka mig att man kan föra ett adekvat samtal om våldets användning i praktiken, och att man så småningom kan rensa bort alla våldsideologier ur detta resonemang.  Att det inte handlar om att uppmana till våld, och vill myndigheterna angripa sådant handlar det om att döma folk för tankebrott.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Stockholm skrivet 31 mars 2009, 13:36:19 PM
Total vanmakt är inte sällan en grund i våldbrott i olika relationer.
Att tänka eller att utföra är dock en skillnad, som beror på ålder, social bakgrund, familjetraditioner, och kön.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Avos skrivet 31 mars 2009, 14:24:09 PM
Citat från: "Stockholm"
Total vanmakt är inte sällan en grund i våldbrott i olika relationer.
Att tänka eller att utföra är dock en skillnad, som beror på ålder, social bakgrund, familjetraditioner, och kön.

Jag kan se politiska undertoner i domen mot mannen som terroriserade sociala i Gävle. Vad jag förstått var det första gången han bröt mot lagen, och han skadade faktiskt ingen fysiskt. Han fick ett straff motsvarande att han dödat någon.

En annan uppmärksammad dom var när mamman och den tonåriga dottern mördade familjefadern som var psykopat och hade våldtagit och terroriserat dem nästan dagligen. De hade tillsammans dödat honom och begravt honom i köksträdgården. 7 eller 9 år för mamman, och några år för dottern. Orimliga domar, som dömer folk som i allmänhetens ögon är hederliga människor.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Avos skrivet 01 april 2009, 07:31:12 AM
Citat från: "Jan-Olof Larsson"
Man måste ju ändå inse att Socialen med fosterhem och behandlingshem i spetsen haft  förfärliga metoder med skador som en följd av deras behandlingar. Så ur rättvise-synpunkt borde givetvis de som vållat skadorna  genom tjänstemäns perception-handikapp-underlåtenhet att skydda barnen ställas inför en absolut opartisk domstol. I Sverige förekommer inga dödsstraff genom domslut, men däremot har man ihjäl barn genom socialens "för barns bästa"


Misdsförhållandent har sitt upphov i MAKT, men om man granskar den andra sidan av problemet, så har missförhållandet sitt upphov i motsvarande svaghet. Denna svaghet har politiska rötter: den socialistiska ideologins försvagning av individen och familjen. En storbrors-stat har etablerats för att "hjälpa" oss med sådant vi klarar själva: att uppfostra våra barn, och ta vara på oss själva. Om vi invänder mot detta, så invänder de att det finns BÄTTRE sätt att uppfostra sina barn och ta vara på sig själv.

Således så ville de SS från sociala som var på hembesök här för några år sedan veta om jag var bra på att laga SÅSER åt barnen ! Det är alltså exempelvis möjligt att Thore Wretman skulle kunna klara en utredning i hemmet vad gäller såserna, men han skulle kunna bli fälld på annat !

Det handlar alltså inte om att ha TILLRÄCKLIGA kunskaper utan att ha DE BÄSTA (barnens bästa) kunskaperna. Allt blir då en tävling i bästa föräldraskap, där första pris är att man får behålla barnen.

När myndigheterna tagit på sig rollen av primär förälder, och allmänheten slappt och passivt som åskådare låtit detta ske, krävs antagligen våld för att återerövra makten. Kanske inte allmänt våld, men stängda socialkontor, ett stort antal döda socialsekreterare, och allmänt krigstillstånd mellan myndigheter och allmänhet.

När myndigheterna får klart för sig att de måste välja mellan att betraktas som en utländsk ockupationsmakt eller retirera, kan det bli förändring.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Avos skrivet 01 april 2009, 09:06:14 AM
Citat från: "Stockholm"
Personalen eskorteras av väktare till sina bilar efter arbetsdagens slut.

Södertälje och Malmö har den högsta andelen invandrare, och av tradition med mycket starka familjeband.

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1359183/socialkontor-stangs-efter-hot


I länken sägs att hembesök inte längre ska tillåtas. Det innebär att sociala får svårare att konstruera bevisning genom att komma hem till folk och "upptäcka misär" ! Våldet har alltså lönat sig i form av färre olagliga omhändertaganden och färre brott mot familjer och barn.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Nesse skrivet 02 april 2009, 01:17:10 AM
Exludering av människor i ett samhällssystem oavsett vilken typ
leder till våld. Detta är lika gammalt som människan på jorden.
Den som skapar exluderingen är systemet och inte den enskilda
individen, omvänt förhållande är anmärkningsvärt få.

Problemet är att Svensken är så jävla lam, i stället för att ge sig
på det brutala SYSTEMET knyter de näven i fickan och ger sig på
varandra. EXAKT det systemet vill att individen ska göra,
en söndra och härska variant!
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Avos skrivet 02 april 2009, 08:00:43 AM
Citat från: "Nesse"
Exludering av människor i ett samhällssystem oavsett vilken typ
leder till våld. Detta är lika gammalt som människan på jorden.
Den som skapar exluderingen är systemet och inte den enskilda
individen, omvänt förhållande är anmärkningsvärt få.

Problemet är att Svensken är så jävla lam, i stället för att ge sig
på det brutala SYSTEMET knyter de näven i fickan och ger sig på
varandra. EXAKT det systemet vill att individen ska göra,
en söndra och härska variant!


Men invandrarfamiljerna i söderort verkar ju ha funnit en lösning på problemet! De tänker inte tro på att socialas eget folk på tillsynsenheterna ska ge dem rättvisa, då socialas folk har begått brott mot dem. De har medvetet valt att terrorisera bort den brottsliga socialförvaltningen. Vore intressant att veta vilka metoder som använts. I princip kan telefonhot vara en liten risk med stor verkan. Det är samtidigt avslöjande att befolkningen i en stadsdel terroriserar bort socialkontoret, då detta avslöjar hu mycket "nytta" befolkningen egentligen kan tänkas ha av  socialas eget folks utredningar på tillsynsenheten...

Detta kan vara den utväg som söks, då inga andra utvägar finnes. En SS som fällts i en polisutredning har ännu ingen hört talas om. Tillsynsenheten fäller bara det antal ärenden tillsynsenheten själv behöver för att påstå att de GÖR någonting överhuvudtaget: därtill så ges aldrig upprättelse för offren, naturligtvis eftersom socials eget folk på tillsynsenheten inte ska sätta sina kollegor i den svåra sitsen.

Kanske om våldsamma demonstrationer utanför socialförvaltningen arrangerades, så skulle det ge moraliskt stöd åt de som terroriserar bort socialkontoren, och stoppa försök till svartmålning och isolering av de agerande ? Fredliga demonstrationer är nog INTE att rekommendera, eftersom det är välkänt att en skällande hund bits inte. Sådant bara ler de åt, och det ökar deras självsäkerhet att stå i trygghet bakom pansarglaset och höra skallet mot dem.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Avos skrivet 02 april 2009, 14:24:03 PM
Det här är värre än vad jag trodde. Jag trodde att om jag började samla länkar om aktioner mot socialförvaltningarna så skulle jag få tag i några stycken allt eftersom. Men nu har jag 10 länkar. Minst lika många till kräver mer sökning.
http://avos.egetforum.se/forum/viewforum.php?f=27
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Mikael skrivet 15 april 2009, 11:00:52 AM
Jag börjar nästan bli övertygad att vi lever i en typ diktatur eller naziststat för jag har läst hur folk t.ex blir berövade sina barn i det tysta och att myndigheterna inte gör något. Att det pågår en systematisk barnhandel. Jag tror även politikerna styr SVT och håller oss i okunskap och väljer vad vi ska och inte ska veta för jag har sett så många bevis på YouTube där man kan se klipp från USA och Japan och andra länder om att det finns bilar som går på gratis energi. Hydrogen (vatten) och magnetmotorer som man även kan installera i sina hem och mycket annan möljövänlig och gratis energi. Så det inte ens skulle behöva byggas ut kärnkraft som de pratar om. De vill styra och tjäna pengar på oss tror jag. Jag har lagt in sån teknik på min blogg från YouTube. Ni kan titta där eller på YouTube själva så ni inte tror jag är tokig.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Stockholm skrivet 15 april 2009, 13:32:46 PM
Sverige är ett litet land, och då blir det med automatik en politisk styrning av allt.
Styrningen kommer direkt och indirekt från olika departement, och gäller även rättsväsendet, media, etc.
En och samma politiska makt har suttit väldigt länge på stolarna, som t ex ordf. i styrelser, etc.
Friheten för den enskilde krymper, särskilt 1-2 år före val.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Avos skrivet 15 april 2009, 15:19:11 PM
Citat från: "Mikael"
Jag börjar nästan bli övertygad att vi lever i en typ diktatur eller naziststat för jag har läst hur folk t.ex blir berövade sina barn i det tysta och att myndigheterna inte gör något. Att det pågår en systematisk barnhandel. Jag tror även politikerna styr SVT och håller oss i okunskap och väljer vad vi ska och inte ska veta för jag har sett så många bevis på YouTube där man kan se klipp från USA och Japan och andra länder om att det finns bilar som går på gratis energi. Hydrogen (vatten) och magnetmotorer som man även kan installera i sina hem och mycket annan möljövänlig och gratis energi. Så det inte ens skulle behöva byggas ut kärnkraft som de pratar om. De vill styra och tjäna pengar på oss tror jag. Jag har lagt in sån teknik på min blogg från YouTube. Ni kan titta där eller på YouTube själva så ni inte tror jag är tokig.

vätgasbilar=Hydrogen har ju funnits ett slag. men det är problem med hur de ska förvara sitt bränsle. Men i sak har du rätt: Folk utnyttjas på alla sätt, och makten stärker sitt grepp.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: Mikael skrivet 15 april 2009, 16:41:37 PM
Jag tror inte det är några problem att förvara hydrogen. Det är en gas som kan förvarar i tankar. Det finns även bilar som man häller vatten direkt i och gasen tillverkas i det inbyggda systemet på de modernaste bilarna som t.ex BMW:s nya 7 serie. Det är bara att hälla i vatten eller trycka i en snöboll så går bilen lika bra som med bensin. En japansk bilmodell går en hel timme på bara en liter vatten och de är helt miljövänliga. Och magnetgeneratorna som man kan försörja hus med el är som evighetsmotorer som går bara av magnetismen. Man knycker bara till den så fortsätter de att gå så länge som materialet i dem håller. Man kan ha dem även i bilar. På TV säger de att det inte finns batterier till bilar än som är tillräckliga för att det ska kunna gå att ersätta bensinbilar. Det är bara för att förhala så de kan tjäna pengar på bensin. Det är mycket pengar de förlorar om sån teknik kommer fram till folks kännedom. Det är främst oljeindustrin som inte vill sånt ska komma fram. Även politiker är aktieägare i såna bolag. Det finns även bilar som går på cannabinol. En olja som kan tillverkas av industrihampa och som är helt miljövänlig. De vill även bygga ut kärnkraft och bygga vindkraft för att kunna ta betalt för elen trots att det finns bättre teknik.
Titel: Skriv under för denna mor!
Skrivet av: valens skrivet 15 april 2009, 18:05:02 PM
Jajamän!
Folk utnyttjas på alla sätt....
Inte minst på alla möjliga forum...
Trist men sant!