Nordiska kommittén för Mänskliga rättigheters - Diskussionsforum

SocialtjĂ€nsten => TvĂ„ngsomhĂ€ndertagande och andra ingripanden => Ämnet startat av: Avos skrivet 02 december 2008, 14:39:36 PM

Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 02 december 2008, 14:39:36 PM
Nu har brottslingarna planerat nya brott mot oss. En anonym anmÀlan mot vÄr yngste son om att han slÄss pÄ skolgÄrden. För tio dagar sedan hade min fd fru kvartssamtal med lÀrarna, och de sade att allt gÄr vÀldigt bra. Senast han var i brÄk var i april, och han Àr överhuvudtaget sÀllan i brÄk.
Jag har varnat min fd fru för att ha kvar honom pÄ denna skola, och detta var vÀntat. Hur ska vi kunna rÀdda honom frÄn brottslingarna ? Jag orkar inte med att gÄ till sociala, jag gÄr aldrig nÀrmare Àn 300 meter frÄn huset. Det kommer inte pÄ frÄga att slÀppa in dem i mitt hus heller, hellre brÀnner jag ned huset Àn slÀpper in brottslingar i mitt hem.
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 02 december 2008, 16:04:38 PM
Efter att ha funderat pĂ„ vem som kan lĂ€mna in en anonym anmĂ€lan PÅ SKOLAN, sĂ„ kommer jag fram till att det rimligen Ă€r förre utredaren pĂ„ sociala som gjort anmĂ€lan som hĂ€md för att jag har hĂ€ngt ut henne pĂ„ internet.

Om grabben hade haft problem pĂ„ skolan hade vi fĂ„tt höra nĂ„got annat Ă€n att det gĂ„r VÄLDIGT bra för honom. Om en anmĂ€lan ska gĂ„ den vanliga vĂ€gen ska det ju vara lĂ€rarsamtal =>kvartsamtal=>elevvĂ„rdskonferenser=> sociala. Det kan inte ha gĂ„tt den vĂ€gen. Det har troligen gĂ„tt den andra vĂ€gen att sociala dvs förre utredaren behöver sĂ€tta dit oss, och nu letar upp lojala medarbetare för tvetydiga vittnesmĂ„l mot min son.

Jag kommer dock inte att ta tillbaka uthÀngningen av henne. Jag fÄr inte upprÀttelse, dÄ ska hon resten av sitt liv vara uthÀngd pÄ internet. FÄr jag stÄ ut att leva utan upprÀttelse för de brott hon begick mot oss, sÄ fÄr hon ocksÄ leva med detta resten av livet.
Titel: om anmÀlan till sofia sundström pÄ sociala
Skrivet av: Avos skrivet 02 december 2008, 18:14:16 PM
BetrĂ€ffande min son, sĂ„ har jag inget att anföra helt enkelt. Jag vet inget om de brĂ„k som den anonyme anmĂ€larne pĂ„stĂ„r skulle ha Ă€gt rum, jag anser att pĂ„stĂ„endet Ă€r en ren lögn, och gjorda i trakasserisyfte. Senast jag var kontaktad gĂ€llande brĂ„k som min son varit inblandad i var i April. Senast mamman var pĂ„ kvartsamtal var för 10 dagar sedan, dĂ„ sade lĂ€rarna att det gick VÄLDIGT bra. SĂ„ skulle de inte ha sagt, om de varit underrĂ€ttade om brĂ„k.

För övrigt Ă€r gĂ„ngen den att om det handlar om brĂ„k som EXISTERAT, sĂ„ kontaktas förĂ€ldrar=> kvartsamtal=>elevvĂ„rdskonferens=> sedan sociala efter ytterligare nĂ„gra vĂ€ndor. Inte NÅGON av dessa instanser har tagit upp BRÅK! DĂ€rmed kan man med sĂ€kerhet sĂ€ga att anmĂ€lan Ă€r gjord i trakasserisyfte, dĂ„ de som borde ha kĂ€nt till saken inte har kommunicerat saken med oss eller nĂ„gon annan.

Nyligen fick vi ett utskick i form av en arbetsplan om hur just frÄgor som de hÀr ska hanteras. I lÄnga listor listades olika typer av konflikter och problem pÄ en skola, och hur de skulle behandlas, och nÀr Àrenden ska anmÀlas. Det hÀr förfaringssÀttet följer inte alls det dokumentet. AlltsÄ Àr anmÀlaren en person som inte arbetar pÄ skolan, i alla fall att döma av beteendet.

Vad gÀller vÄr son sÄ slÄss han inte. Han har inte varit indragen i sÄdant sedan i april. Trots att lÀrarna sÀger att sÄdant förekommer ganska ofta pÄ en lÄgstadieskola, Àr det noga rÀknat tre ggr pÄ ett Är han har blivit attackerad, eller möjligen sjÀlv varit skyldig dÀrtill. Inget ni ska utreda alltsÄ. Han ligger nÀstan tvÄ Är före de andra i skolan, gÄr i klass tre och rÀknar mattebok 4b. I svenska/lÀsning har han lÀst ut trilogin Sagan om Ringen, nu lÀser vi "Den lÄnga Flykten" av Richard Adams. Han lÀser vÀldigt mycket dikter, som han lÀrt sig utantill, och har lÀrt sig spela gitarr och sjunga till. Han Àr alltsÄ att rÀkna som ett underbarn, han talar ryska och vill bli astronom.Han har tvÄ bloggar pÄ internet, och ett forum, samt deltar i olika communities. HÀr Àr en av hans bloggar: http://sagorummet.egetforum.se/forum/weblog.php?w=1

Du skriver att vi erbjuds hjÀlp och stöd. Det Àr möjligen vad man kan behöva om man har tidigare blivit utsatt för sociala, men nÄgon hjÀlp finns inte att fÄ. Enligt Jill Thomelius pÄ sociala sÄ Àgnar sig inte sociala Ät att hjÀlpa familjer som har problem. Exempelvis gör de flesta socialförvaltningar inte utredningar pÄ barn till missbrukare och problemfamiljer, exempelvis socialförvaltningen i Boden. Man letar istÀllet de barn som fosterfamiljerna vill ha istÀllet, som vÄr son exempelvis. Blond , frisk, blÄögd, intelligent, och med olika talanger.De inbillar sig tydligen att barnen ska bo hos dem ett litet tag innan epidimin av sjÀlvmord bryter ut.

Vi har redan varit utsatt för myndighetsbrottslingarnas försök till slavhandel med stulna barn, dĂ„ de försökte stjĂ€la vĂ„r son tidigare för lönsamma fosterhemsersĂ€ttningar. De begick hundratals brott mot oss, men lyckades Ă€ndĂ„ inte. NĂ„gon upprĂ€ttelse kommer inte pĂ„ frĂ„ga för oss.  Eftersom jag pĂ„ goda grunder antar att det Ă€r den förre utredaren Jill Thomelius som gjort denna trakasserianmĂ€lan, av orsaken att hon försöker skrĂ€mma mig eftersom jag har hĂ€ngt ut Jill Thomelius pĂ„ internet, kan jag bara hoppas att saken dör ut i fullkomlig avsaknad av nĂ„got verkligt skĂ€l att göra en utredning. Jag kommer hela mitt liv att fĂ„ leva utan upprĂ€ttelse, och vi kommer att fĂ„ bĂ€ra detta med oss i minst tre generationer.VĂ„r son Ă€r livrĂ€dd för sociala efter de brott ni har begĂ„tt mot honom, och han ska INTE gĂ„ upp till detta fasornas hus !! Jill Thomelius ska vara uthĂ€ngd pĂ„ internet hela sitt liv, eftersom hon sjĂ€lv valt att lĂ€nka sitt öde till mig.

SjÀlv gÄr jag aldrig nÀrmare sociala Àn 300 meter. Jag skulle aldrig klara av att besöka denna brottens boning en gÄng till, dÄ jag har haft 8 mindre infarkter. Det Àr risk att jag inte skulle överleva denna kontakt med den ultimata ondskan och brottsligheten en gÄng till.
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: mamma1 skrivet 03 december 2008, 10:13:46 AM
Ja, Avos, du har sĂ„ rĂ€tt! Sociala Ă€r bara ute efter vĂ„ra VÄLMÅENDE OCH GLADA BARN!

Familjehemsmamman blev sÄ sur dÄ vi skulle fÄ hÀmta hem vÄr son! Hon pÄstod att hon trott det skulle vara en uppvÀxtplacering! Vi flyttade direkt dÄ vi fÄtt hem sonen och det kanske Àr en bra lösning för dig och din son ocksÄ?

Sociala dit vi flyttade kontaktades för en second opinion och vi blev helt klart godkÀnda som förÀldrar och vÄr son var glad och pigg! DÄ först lade soc. i VÀnnÀs ner den nya utredningen!
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: mamma1 skrivet 03 december 2008, 10:20:12 AM
Sambon har haft efter denna sociala terror flera smÄ blodproppar. Sonen tycks ha klarat sig oskadd, han Àr nu SUPER trotsig men Àven SUPER gosig!

Vi vet inte om han skulle blivit sÄ hÀr mycket trotsig om han inte blivit stulen ifrÄn oss! Han Àr SUPER mammig ocksÄ nu. Det var han dÄ vi fick hem honom ocksÄ. Jag kunde inte ens gÄ pÄ toaletten utan honom för dÄ blev han hysterisk, skrek "mamma" och storgrÀt! Detta gick över efter nÄgra mÄnader.

Nu har han alltsÄ börjat trotsa oss, nÄgot som finns inspelat pÄ band att soc. tanten sÀger "det kommer ni aldrig att klara av". Men det gör vi, lika bra som andra förÀldrar!
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 03 december 2008, 13:35:54 PM
Citat frćn: "mamma1"
Ja, Avos, du har sĂ„ rĂ€tt! Sociala Ă€r bara ute efter vĂ„ra VÄLMÅENDE OCH GLADA BARN!

Familjehemsmamman blev sÄ sur dÄ vi skulle fÄ hÀmta hem vÄr son! Hon pÄstod att hon trott det skulle vara en uppvÀxtplacering! Vi flyttade direkt dÄ vi fÄtt hem sonen och det kanske Àr en bra lösning för dig och din son ocksÄ?

Sociala dit vi flyttade kontaktades för en second opinion och vi blev helt klart godkÀnda som förÀldrar och vÄr son var glad och pigg! DÄ först lade soc. i VÀnnÀs ner den nya utredningen!


Tack i alla fall mamma1 ! Det handlar som vanligt om ett brott.Bara med utgĂ„ngspunkten att sociala Ă€r de som i första hand ska ha hand om frĂ„gor betrĂ€ffande barnets uppfostran och problem, inte förĂ€ldrarna kan vi rimligen  i efterhand kallas till samtal för att meddelas om vad som Ă€r vĂ„ra uppgifter som förĂ€ldrar. Eftersom nĂ„gra problem inte verkar finnas, Ă€r det bara vĂ„rt godkĂ€nnande av denna ordning saken handlar om. "Ni verkar ju sjĂ€lva ha insett det allvarliga i detta, dĂ„ ni ju infunnit er".

Vi kommer inte att infinna oss till bedömnings-samtal, dÄ de verkar sakna anklagelse. Beviset och anklagelsen mÄste nu konstrueras i efterhand, genom att de kontaktar lÀrarna som Àr angivare, som dÄ kommer att avge yttranden som kan tolkas hur som helst, samtidigt som de kan mena att de ingenting har sagt, och inte har nÄgot ansvar för hur deras yttranden har anvÀnts typ " Ja, jag tror att jag har sett nÄgot", "Nog har det varit besvÀrligt ibland, jag kommer i hÄg för tvÄ Är sen dÄ..", Det Àr klart att han HAR problem"."Vi har haft problem till och frÄn".

En sak Àr sÀker: NU har han problem ! Han Àr livrÀdd för myndighetsbrottslingarna !
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Stockholm skrivet 03 december 2008, 15:46:41 PM
"mamma1"

"Sambon har haft efter denna sociala terror flera smÄ blodproppar."

Jag sjÀlv hade sannolikt, vid 60+ Ärs Älder, dött i antingen hjÀrt-eller hjÀrn-infarkt, om jag inte fÄtt "Enalapril" (blodtryck) resp. "Simvastatin" (kolesterol) av min huslÀkare.

Sedan brukar jag ta en Alvedon ibland för att kunna somna.

Utöver detta har den ekonomiska negativa och lÄngvariga stressen givit mig en ogiftig struma (höger sköldkörtel) + diabetes typ 2.
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Stockholm skrivet 03 december 2008, 23:59:16 PM
TillÀgg "mamma1"

NÄgot som ALLA utsatta och drabbade bör tÀnka pÄ att negativ stress pÄverkar hela immunförsvaret som försvagas, med olika infektioner och inflammationer som en konsekvens, och ofta dÄ dÀr var och en har sina fysiska "svaga punkter", t ex öron nÀsa hals, tÀnder, tarmar, etc etc.

En tidigare huslÀkare som jag haft berÀttade att en kvinna som kÀmpade för sin son, i vilket avseende hon kÀmpade minns jag inte, fick ont i magen, och nÀr lÀkarna öppnade buken var den full med cancer.

SÄ ett gott rÄd Àr att ta pauser under kampen för att ÄterhÀmta sig.
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 04 december 2008, 05:30:15 AM
Citat frćn: "Stockholm"
TillÀgg "mamma1"

NÄgot som ALLA utsatta och drabbade bör tÀnka pÄ att negativ stress pÄverkar hela immunförsvaret som försvagas, med olika infektioner och inflammationer som en konsekvens, och ofta dÄ dÀr var och en har sina fysiska "svaga punkter", t ex öron nÀsa hals, tÀnder, tarmar, etc etc.

En tidigare huslÀkare som jag haft berÀttade att en kvinna som kÀmpade för sin son, i vilket avseende hon kÀmpade minns jag inte, fick ont i magen, och nÀr lÀkarna öppnade buken var den full med cancer.

SÄ ett gott rÄd Àr att ta pauser under kampen för att ÄterhÀmta sig.

Det stÀmmer, vi har fÄtt vÄr hÀlsa försÀmrad. Men det Àr svÄrt för den som ligger i sjön att ta vilopauser. VÄra liv blir förstörda om vi inte satsar allt.
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Jan-Olof Larson skrivet 04 december 2008, 11:59:37 AM
Citat frćn: "Stockholm"
TillÀgg "mamma1"

NÄgot som ALLA utsatta och drabbade bör tÀnka pÄ att negativ stress pÄverkar hela immunförsvaret som försvagas, med olika infektioner och inflammationer som en konsekvens, och ofta dÄ dÀr var och en har sina fysiska "svaga punkter", t ex öron nÀsa hals, tÀnder, tarmar, etc etc.

En tidigare huslÀkare som jag haft berÀttade att en kvinna som kÀmpade för sin son, i vilket avseende hon kÀmpade minns jag inte, fick ont i magen, och nÀr lÀkarna öppnade buken var den full med cancer.

SÄ ett gott rÄd Àr att ta pauser under kampen för att ÄterhÀmta sig.


Precis sÄ hÀr Àr det ! Detta har jag tidigare haft uppe hÀr pÄ forumet.. Tycker detta skall belysas mer, hur socialen skapar sjukdomar och för tidig död och sjÀlvmord.

Detta kan inte vara i linje med en demokrati att eliminera redan utsatta mÀnniskor .
Titel: Re: SÄ Àr det . . .
Skrivet av: Unions Medborgare skrivet 04 december 2008, 12:22:29 PM
INCITAMENT till framtida förÀndring Àr det allmÀnnas skadestÄndsansvar mot EN drabbad enskild medborgare, som vill, kan och vÄgar vÀrdera, vÀrdesÀkra och kostnadsfritt klaga till EU-kommissionen, om anstÀlld Human Resurs vid svensk statlig eller kommunal tillsynsmyndighet producerat "verifierbar" sÀkerhetsbrist som Àr fördragsbrott.

Kunskap kan inte köpas bara utvecklas lokalt i varje enskild mental fyrarummare, som vill, vÄgar och kan SKYDDA familjens rÀttigheter i de nordiska lÀnderna, lokalt pÄ den inre gemensamma marknaden

LÀs och lÀr i regeringens egen SOU 1997:194 - den Àr helt gratis.

PS. Verifierbar Ă€r inte vad Du kĂ€nner eller tycker utan t.ex. ett brev frĂ„n handlĂ€ggare dĂ€r det framgĂ„r att mottagaren Ă€r EN enskild person och att avsĂ€ndaren av brevet Ă€r en svensk tillsynsmyndighet, som juridisk person, inte NÅGONTING som inte Ă€r ett rĂ€ttssubjekt lokalt i EÖS/EU.
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Stockholm skrivet 04 december 2008, 14:08:19 PM
Ang. de fysiska och Àven mentala sjukdomar (beroende pÄ personens individuella svaga och sÄrbara punkter), som kan följa i spÄren av soc. Àrenden, sÄ borde de inlÀggen hÀr i forumet lÀggas i en sÀrskild trÄd, för att öka medvetenheten hos bÄde part och motparter.

TrÄdskaparen kanske kan byta rubrik i ett allmÀn-mÀnskligt avseende.

TyvÀrr kan Àven motsatsen intrÀffa, d.v.s. nÀr de drabbade distanserar sig och slappnar av sÄ upptÀder en sjukdom, d.v.s. precis samma sak som kan hÀnda nÀr en hÄrt arbetande tar ut semester.

Mitt motto Àr att det finns inga svaga grupper utan endast maktlösa situationer.

Och utan rÀttssÀkerhet inom tjÀnstemannadiktaturen pÄ soc sÄ blir samtliga invÄnare maktlösa.

Problemet Àr inte enbart svenskt, flera soc.arbetare i England har nyligen avskedats.

Och dĂ„ undrar man, beror det pĂ„ en utbildning av lĂ„g kvalitet, eller ska dessa lĂ€mplighetstestas före utbildningen. Detta senare finns nu pĂ„ förslag för t ex  lĂ€rare i Sverige.
Titel: Re: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Unions Medborgare skrivet 05 december 2008, 12:25:43 PM
Citat frćn: "Stockholm"


Mitt motto Àr att det finns inga svaga grupper utan endast maktlösa situationer.

Och utan rÀttssÀkerhet inom tjÀnstemannadiktaturen pÄ soc sÄ blir samtliga invÄnare maktlösa.

Problemet Àr inte enbart svenskt, flera soc.arbetare i England har nyligen avskedats.

Och dĂ„ undrar man, beror det pĂ„ en utbildning av lĂ„g kvalitet, eller ska dessa lĂ€mplighetstestas före utbildningen. Detta senare finns nu pĂ„ förslag för t ex  lĂ€rare i Sverige.


Kan Du förklara begreppet lÄg kvalitet?

Alla kollektiva grupper av VADÅ har bara rĂ€ttigheter eller skyldigheter enligt den svenska modellen att tillgĂ„ och dĂ„ gĂ€ller begreppet CULPA.

I England kan Humana Resurser som arbetar som lagstiftare, i domstolar och exekutiva organ, SKYDDA enskild person, husdjur och egendom, samt enskilda familjemedlemmars hÀlsa, miljö, sÀkerhet och ekonomiska intressen, i total harmoni med EU-rÀtt och EG-domstolens rÀttspraxis.
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 05 december 2008, 18:34:13 PM
Min fd fru har talat med lÀraren. Det Àr TRE barn anmÀlda i klassen som kallats till samtal. Det hela blir totalt osannolikt, att lÀrarna inte sett nÄgot av detta under rasterna. Min son berÀttade att samtidigt med att de blivit anmÀlda, har tre som tidigare anmÀlts av lÀraren kommit tillbaka frÄn fosterhemmen just nu i dagarna. En hÀndelse som ser ut som en tanke...

Jag blir pressad av illamÄende över att min son gÄr kvar i denna mycket farliga skola, och att mamman inte tar ett beslut.
Titel: ytterligare försök att kontakta soc
Skrivet av: Avos skrivet 06 december 2008, 08:04:38 AM
Det har nu gĂ„tt en vecka sedan jag fick brevet om den anonyma anmĂ€lan. Jag har talat in tre meddelanden pĂ„ din telefonsvarare och bett dig kontakta mig,vilket du Ă€ndĂ„  inte gjort,  samt skrivit tre brev.

Resultatet av allt detta Ă€r att du skriftligen svarat att du noterat att jag inte vill delta i samtalen. Fortfarande Ă€nnu en vecka efter anmĂ€lan sĂ„ har ni vĂ€grat att kommunicera frĂ„gan till oss, ”orsaken” till att ni kontaktade oss.

Detta tolkar jag sÄ att uppgifter har framkommit att anmÀlan brister i saklighet, och att det dÀrför inte gÄr att gÄ vidare i den hÀr saken.

ELLER att detta Àr ert gÀngse tillvÀgagÄngssÀtt att inte överlÀmna Àrendet till förÀldrarna, utan istÀllet inrikta er pÄ att erövra kontrollen över barnet och förÀldrarna, genom att krÀva att det Àr en byrÄkrat pÄ socialförvaltningen som nu ska ta över kontrollen över barnets uppfostran och familjen innan vi har kommunicerats om detta.

Detta Àr stor skada att ni stÀller oss i den situationen, för om barnet har gjort nÄgot sÄ fÄr han moraliskt övertag gentemot oss, och lockas att ljuga, genom att han ser att vi hÄlls ovetande av er om vad som har hÀnt. Hittills sÄ Àr alla delar i den hÀr historien av mycket lÄg trovÀrdighet. Anonym anmÀlan av tre barn i samma klass, som pÄstÄs ha över tid slagit nÄgon pÄ skolgÄrden i nÀrheten av ansvariga vuxna som inget sett, eller meddelat oss om detta, och fortfarande ingen information lÀmnar över till oss om detta.
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 06 december 2008, 09:38:34 AM
Jag lutar fortfarande Ät att detta Àr en intrig frÄn sociala. Jag tror att de försöker starta anmÀlningskrig. LÀrarinnan sade igÄr att anmÀlan inte kom frÄn skolan, hÀndelsen hade Àgt rum nÄgon annanstans. Men i den anonyma anmÀlan stod det att det hade hÀnt rum upprepade gÄnger pÄ skolan.

Det blir dÄ meningen att detta ska tolkas som att anmÀlaren har röjt sig, för bara ett barn kan lÀmna sÄ felaktiga uppgifter att han pÄstÄr sig veta vilka som slagits, men inte var detta har Àgt rum. Dvs anmÀlaren Àr en korkad förÀlder som inte förstÄr att han röjer sin identitet nÀr han ringer in sÄdana Àndringar i efterhand.

Det Àr bara ett fel pÄ den historien: anmÀlan kom in för en mÄnad sedan, uppgiften att hÀndelsen Àgt rum pÄ skolan stod i anmÀlan som kom i tisdags.
I fredags sade lÀraren att hÀndelsen Àgt rum nÄgon annanstans. Det tyder snarare pÄ att det Àr lÀraren som försöker dolja anmÀlarens identitet, med en antydan som syftar till en inbjudan om anmÀlningskrig.
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Nesse skrivet 12 december 2008, 02:11:39 AM
[quote="Jan-Olof Larson"ma1"[/b]

>Precis sÄ hÀr Àr det ! Detta har jag tidigare haft uppe hÀr pÄ forumet..
>Tycker detta skall belysas mer, hur socialen skapar sjukdomar och för >tidig död och sjÀlvmord.

>Detta kan inte vara i linje med en demokrati att eliminera redan utsatta >mÀnniskor .[/quote]

Men det Àr ju det det Àr! I ett fascistiskt styrt samhÀlle sÄ Àr det ju sÄ!

Du kan ju inte sÀga att soc begÄr mord pÄ folk om samtidigt hÀvda
att detta land Àr demokratiskt! Det blir ett argumentations fel, en
filosofisk frivolt!

Om du t.ex blir nekad en rÀttvis och korrekt domstolsprövning dÄ kan
vÀll ÀndÄ inte ett land anses demokratiskt? Eller Àr det det som Àr
demokrati? Att bli nekad domstolsprövning? Eller fÄ en felaktig
domstolsprövning?  

I allmÀnhet sÄ tycks det vara sÄ att ordet demokrati sÀgs mest
i tid och otid för alla de möjliga pÄstÄenden och argument, ett slags
grund bevis i sig att om man bara inkluderar ordet i vilken kontext
som helst sÄ tror man sig legitimera sina argument!

T.e.x, medias politiska reportrar och diverse utrikes tjÀnstemÀn inom
staten brukar ofta sÀga att Indien Àr vÀrldens största demokrati ,den
med lite vett i skallen vet att ett sÄdant pÄstÄende Àr rent trams!

Demokrati föresten vilken Àr det som efterfrÄgas, den gamla
antika eller den mera modernare vÀsterlÀndska varianten?

Ju mer jag hör ordet demokrati och nÀr man dessutom har lite hum
om vad den gamla grekiska antika gick ut pÄ sÄ har dÄ i alla fall jag
börjat fÄ avsmak för den.

Soc har en agenda.
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Jan-Olof Larson skrivet 12 december 2008, 06:57:29 AM
Nesse Noterade:
Citera
Tycker detta skall belysas mer, hur socialen skapar sjukdomar och för >tidig död och sjÀlvmord.

>Detta kan inte vara i linje med en demokrati att eliminera redan utsatta >mÀnniskor .

Men det Àr ju det det Àr! I ett fascistiskt styrt samhÀlle sÄ Àr det ju sÄ!


Som jag skrev sÄ kan aldrig detta vara i linje med en Demokrati och knappast heller i en Demokratur med annat Àn att man gör en akademisk volter. Det Àr vÀl att ses som ett explicit tecken pÄ att en stat med sÄ mycket blod de har pÄ socialens vÀggar och inom övriga institutioner samt ÄldringsvÄrd hamnar inom en nomenklatur med accentuering pÄ fascism

Yapp, socialen inte bara "HAR" en agenda, eftersom denna har funnits bra lĂ€nge vilket vittnas om pĂ„ flera hĂ„ll. SĂ„ hur skall dessa som stĂ€llt sig bakom lagstiftningen och utan samvete anvĂ€nt sig av metoderna fĂ„ gĂ„ fria, utan att man inser att bĂ„de avledande manövrar och en ner-sövning  skett av folket, rent av med desinformationen  i ljuset av för barns bĂ€sta men med piskan och förskĂ€ran i hĂ€nderna  ???
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Stockholm skrivet 12 december 2008, 09:14:54 AM
Bra julklappstips  :!:

Sammanfattning: http://www.empron.se/index2.htm

InnehÄllsförteckning: http://www.empron.se/innehall.htm

Pris: 129 kr inkl frakt
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: cicci skrivet 13 december 2008, 01:01:27 AM
Demokrati - Àr det nÄgot mer Àn ett ord? Som jag upplever det sÄ har vi i Sverige idag nÄgot som nÀrmast kan kallas TjÀnstemannadiktatur!
Demokratin Àr helt satt ur spel.
RÀttssÀkerhet Àr ett vackert ord som saknar substans osv
Titel: Respekt underlÀttar samtal
Skrivet av: Morgan Ohlson skrivet 13 december 2008, 20:12:52 PM
.

Respekt underlÀttar samtal


Jag skulle uppskatta om fler hÀr ville förska visa lite mer hÀnsyn och respekt för personer som startat trÄdar om egna, eller andras direkta personliga Àrenden.

...eller Àr det kanske meningen att vi ska ta ut skit frpÄn myndigheter pÄ varandra hÀr i debatten? Hoppas inte det!


Önskar ni kan avhandla julklappstipps och teori-fantasier i andra trĂ„dar och lĂ„ter trĂ„dar om sĂ€rskilda fall förbli samtal om just dessa fall. Visa hĂ€nsyn!

@Avos: Jag hÄller med dig om att det i ganska hög grad lÄter som nÄgon sorts provokation. VarifrÄn kan man inte alltid veta, men om soc Àr pÄ jakt sÄ Àr det sannolikt inte deras egen idé. TyvÀrr, hoppas jag inte sÀtter allt för mycket myror i ditt huvud men tyvÀrr kommer nog ofta anmÀlningar etc just kontakt-vÀgen via andra. Ibland Àr det illa... eller som man sÀger: "SlÀkten Àr vÀrst!"

Saken Àr mellertid att man aldrig sÀkert kan veta. Det enda man kan göra Àr att varva ned och ta en stunds reflektion, gÀrna klottra lite stödord pÄ papper eller anvÀnda gratis-programmet för PC FreeMind som Àr ett mind-mapping-program.

Varva ned, ta det lugnt och försök lĂ„ta var sak ha sin tid. Ta hand om dig helt enkelt och ta pĂ„ dig rollen som ödmjuk vuxen... om det gĂ„r nĂ€r soc-vargarna jagar.  Spekulera om makten och vĂ€rlden kan man göra, fast det kanske inte Ă€r det man mest behöver ha i huvudet nĂ€r man har "soc om hörnet". DĂ„ ska man nog köra ned fötterna mer i myllan i stĂ€llet.

# Det viktigaste Àr inte att göra saker rÀtt.
# Nej, det viktigaste Àr att göra rÀtt saker.

Skillnaden Àr stor!

Ibland Àr det mest intellektuellt korrekta man kan göra att ta en lÄng promenad i snöblasket. Spana in krÄkorna och bara lÄta tankarna vila.

Ta't cool man!

.
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Stockholm skrivet 13 december 2008, 21:52:05 PM
Till "Morgan"

Mitt "julklappstips" var bl a avsett att belysa fakta om den Ofantliga sektorns utveckling via politiken under Ärens lopp d.v.s tjÀnstemannavÀldets / tjÀnstemannadiktaturens utveckling.

Av de ca 4,5 miljoner sysselsatta i Sverige tillhör 21 % kommunanstÀllda, 6 % landstingsanstÀllda och 5,5 % statligt anstÀllda.
Det Àr alla skatteavlönade med vÄra pengar.

"Avos" verkar bli anmÀld till "socialen" minst en gÄng i kvartalet, antingen av "Gunilla", eller av "Ann", eller av nÄgon lÀrare, eller av nÄgon f.d. soc sekr, eller av nÄgon annan förÀlder, etc, etc. etc.
DÄ har han nÄgot att skriva om.
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 13 december 2008, 21:59:08 PM
Citat frćn: "Stockholm"
Det Àr alla skatteavlönade med vÄra pengar.

"Avos" verkar bli anmÀld till "socialen" minst en gÄng i kvartalet, antingen av "Gunilla", eller av "Ann", eller av nÄgon lÀrare, eller av nÄgon f.d. soc sekr, eller av nÄgon annan förÀlder, etc, etc. etc.
DÄ har han nÄgot att skriva om.


Nej, dÄ det Àr bara satkÀrringar som du som sÀger sÄ. Verkligheten Àr förstÄs en helt annan.
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 17 januari 2009, 18:10:18 PM
Nu har de lagt ned utredningen om yngre sonen, men de tog upp en utredning om den Ă€ldre sonen för att undgĂ„ stĂ€ngning av utredningen. Den utredningen har de nu hĂ„llit öppen i 1Âœ mĂ„nad utan att egentligen göra nĂ„got annat Ă€n att försöka lura honom att gĂ„ pĂ„ samtal, som de sedan kommer att konstruera en bevisning mot honom för att han "söker hjĂ€lp"

http://avos.egetforum.se/forum/viewtopic.php?p=717#717
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Stockholm skrivet 22 januari 2009, 11:44:25 AM
"Avos"

Det Àr trist tycker jag, att du anvÀnder din 9-Äriga son Emil som ett redskap i din argumentering. Du verkar hjÀrntvÀtta honom.

Exempel: pÄ hur din son beskriver sitt liv:
Citat:
-" mit liv Àr en röra! jag Àr jagad av sociala! mamma lÄter mig inte Äka till Ryssland. min Àldre bror Leon sÀter skulder pÄ sig "-

-" Ring inte Barnens hjÀlptelefon eller BRIS för att det jobbar dumma mÀnniskor dÀr. Hamnar jag dÀr fÄr jag aldrig trÀffa mina förÀldrar inte fören jag Àr 18 eller 21. Om man Àr arg pÄ nÄn ska man inte ringa till BRIS eller sociala vi brukar kalla dem satkÀringar. Dom kan Àven lura folk att sÀga saker om sig sjÀlv. " -

-"jag har fÄtt veta att de har varit ett UFO utanför st Petersburg och pappa har sagt det Ät mig "-

-"Sagan om ringen Àr en film som handlar om sociala. De börjar att Frodo och Sam samt Meriadoc Periglin var i Hobsala. Gandalf sa till Frodo nÀr dem andra inte var dÀr"denna ring Àr mycket farlig! gÄ till domedagsberget och förstör den"Frodo sa "hur?" "kasta den i lÄgorna du kan inte förstöra den nÄn annanstans"de slutar med att Frodo slÀnger ringen i elden i domedagsberget i Mordor. "-

Du "Avos" har Àven uppmanat din son 9-Äriga son (medlem i detta forum) att skicka personliga meddelanden frÄn detta forum till mig.

Jag har sett pÄ webben att du "Avos" Àr bannlyst i en del forum pÄ nÀtet, dock inte i detta forum NKMR.
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 22 januari 2009, 11:56:23 AM
Citat frćn: "Stockholm"
"Avos"

Det Àr trist tycker jag, att du anvÀnder din 9-Äriga son Emil som ett redskap i din argumentering. Du verkar hjÀrntvÀtta honom.

Exempel: pÄ hur din son beskriver sitt liv:
Citat:
-" mit liv Àr en röra! jag Àr jagad av sociala! mamma lÄter mig inte Äka till Ryssland. min Àldre bror Leon sÀter skulder pÄ sig "-

-" Ring inte Barnens hjÀlptelefon eller BRIS för att det jobbar dumma mÀnniskor dÀr. Hamnar jag dÀr fÄr jag aldrig trÀffa mina förÀldrar inte fören jag Àr 18 eller 21. Om man Àr arg pÄ nÄn ska man inte ringa till BRIS eller sociala vi brukar kalla dem satkÀringar. Dom kan Àven lura folk att sÀga saker om sig sjÀlv. " -

-"jag har fÄtt veta att de har varit ett UFO utanför st Petersburg och pappa har sagt det Ät mig "-

-"Sagan om ringen Àr en film som handlar om sociala. De börjar att Frodo och Sam samt Meriadoc Periglin var i Hobsala. Gandalf sa till Frodo nÀr dem andra inte var dÀr"denna ring Àr mycket farlig! gÄ till domedagsberget och förstör den"Frodo sa "hur?" "kasta den i lÄgorna du kan inte förstöra den nÄn annanstans"de slutar med att Frodo slÀnger ringen i elden i domedagsberget i Mordor. "-

Du "Avos" har Àven uppmanat din son 9-Äriga son (medlem i detta forum) att skicka personliga meddelanden frÄn detta forum till mig.

Jag har sett pÄ webben att du "Avos" Àr bannlyst i en del forum pÄ nÀtet, dock inte i detta forum NKMR.


Eftersom den varning du fick idag, förhoppningsvis var den sista innan du blir avstÀngd, till en tredjedel handlade om dina trakasserier mot min son Emil, sÄ fÄr detta inlÀgg betraktas som ett svar till ruby pÄ den varningen. Jag ska skicka detta till ruby, dÄ jag redan i morse svarade pÄ hennes brev förutsade att du inte skulle rÀtta dig efter en varning. SÄ hÀr svarade jag pÄ Rubys brev dÀr hon till mig korspostade varningen till dig:

FrĂ„n:     Avos
Till:    Ruby Harrold-Claesson
Postat:    22 jan 2009 09:01
Rubrik:    Re: Vem Ă€r stockholm egentligen ?    Ă„ndra meddelande

Eftersom du dÄ har skrivit detta, anser jag att jag inte behöver försvara mig sjÀlv och andra mot henne. DÀrmed kan tonen kylas ned lite grand.

DĂ€remot sĂ„ bryr hon si g sĂ€kerligen inte om det hĂ€r brevet. Hon har Ă€gnat sig Ă„t detta i snart ett Ă„r. Han saknar samvete, hon ger sig GÄRNA pĂ„ "partybruden" som har förlorat flera barn, hon gottar sig Ă„t vad Coffebreak gjort JUST mot partybruden. Hon betonar sin samvetslöshet pĂ„ flera olika sĂ€tt och intygar att hon SKA gĂ„ fram med dessa metoder, sĂ„ jag tror inte att det finns nĂ„gon som hoppas lĂ€ngre pĂ„ att hon ska ta sitt förnuft tillfĂ„nga, dĂ„ hon inte ens har ett förnuft. Hur mĂ„nga varningar har hon fĂ„tt ? Är det inte tvĂ„ tidigare ?
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Stockholm skrivet 22 januari 2009, 12:03:08 PM
Det förvÄnar mig inte ett dugg "Avos" vad du Àr kapabel att kreera ihop.
Ansvariga, som inte har tid att följa sammanhang och helhet, blir dÀrför vilseledda (precis som vissa soc sekr vilseleder LÀnsrÀtter).

Undrar dock vad Ruby har att sĂ€ga om ditt "Avos" intresse för Sverigedemokraterna  :?:

http://www.ungsvensk.se/showthread.php?t=692
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 22 januari 2009, 12:18:29 PM
Citat frćn: "Stockholm"
Det förvÄnar mig inte ett dugg "Avos" vad du Àr kapabel att kreera ihop.
Ansvariga, som inte har tid att följa sammanhang och helhet, blir dÀrför vilseledda (precis som vissa soc sekr vilseleder LÀnsrÀtter).

Undrar dock vad Ruby har att sĂ€ga om ditt "Avos" intresse för Sverigedemokraterna  :?:

http://www.ungsvensk.se/showthread.php?t=692


Det hÀr forumet kommer att vara ett forum som handlar om allt annat Àn skydd av barns och familjers rÀttigheter Ànnu ett tag. Men roa dig den tid du har kvar. Mitt intresse, ditt och alla andras intresse för sverige demokraterna, saknar fullkomligt betydelse i sammanhanget. NÄgon gÄng kommer nÄgon att bli intresserad Àven av dem. Du kan Àven hitta mig pÄ en muslimsk hemsida, dÄ jag varit intresserad av deras religion. Den senaste veckan kan du dock finna mig pÄ massor av hemsidor dÀr jag försvarat Israel och intresserat mig för judendomen.

PÄ det hÀr sÀttet kommer vi att fÄ Àgna oss Ät att bemöta ovidkommande Àmnen, dÄ du behöver anvÀnda alla fula knep du kan för att nÄ dina mÄl, som du utan att skÀmmas har förklarat Àr att trakassera bort de personer som stÄr i din vÀg hÀr.
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Stockholm skrivet 22 januari 2009, 12:26:30 PM
Jag har "dubbelbokfört" viktig och vÀsentlig information inom ÀmnesomrÄdet, dels hÀr i detta forum, dels pÄ min egen sajt.

Eftersom man tydligen förstör sin image genom att skriva hÀr, genom att sanslösa personer som du "Avos" inte bannlyses, sÄ avstÄr jag gÀrna fortsÀttningsvis frÄn det dubbelarbetet.
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 22 januari 2009, 12:36:59 PM
Citat frćn: "Stockholm"
Jag har "dubbelbokfört" viktig och vÀsentlig information inom ÀmnesomrÄdet, dels hÀr i detta forum, dels pÄ min egen sajt.

Eftersom man tydligen förstör sin image genom att skriva hÀr, genom att sanslösa personer som du "Avos" inte bannlyses, sÄ avstÄr jag gÀrna fortsÀttningsvis frÄn det dubbelarbetet.


Det Àr nog flera som misstÀnkt att ditt intresse för MR bara Àr sekundÀrt, och om du inte fÄr vad du vill ha sÄ upphör det intresset. Men det Àr ju bra att du bekrÀftar att du aldrig kommit hit i det syftet.
Titel: AnmÀld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 22 januari 2009, 12:48:15 PM
Citat frćn: "Avos"
Nu har de lagt ned utredningen om yngre sonen, men de tog upp en utredning om den Ă€ldre sonen för att undgĂ„ stĂ€ngning av utredningen. Den utredningen har de nu hĂ„llit öppen i 1Âœ mĂ„nad utan att egentligen göra nĂ„got annat Ă€n att försöka lura honom att gĂ„ pĂ„ samtal, som de sedan kommer att konstruera en bevisning mot honom för att han "söker hjĂ€lp"

http://avos.egetforum.se/forum/viewtopic.php?p=717#717


Det hĂ€r Ă€r ett mycket mĂ€rkligt förfarande. Fortfarande efter snart tvĂ„ mĂ„nader har ingen kallelse gĂ„tt ut. Eftersom de hotar med att om han inte instĂ€ller sig till samtal, sĂ„ ska de betarakta honom som skyldig, Ă€r det konstigt att just SOCIALA kringgĂ„r frĂ„gan. IstĂ€llet för att skicka kallelse sĂ„ försöker de ta kontakt med honom per mobiltelefon exempelvis, de skickar meddelande till skolan att han SJÄLV ska instĂ€lla sig för kurator och psykologsamtal etc.

De har ljugit att han ska komma upp pÄ sociala för provtagning, men alla som vet lite mer, vet att endast sjukvÄrdspersonal har rÀtt att ta blodprov. Inga socialsekreterare har rÀtt att utföra sÄdana uppgifter. Allt Àr bluff !

Slutligen: Jag misstÀnker att de aldrig kommer att skicka en kallelse, de kommer istÀllet att hÄlla hotet hÀngande över honom hela tiden och vÀnta pÄ tillfÀllet att skicka kallelsen.

Eftersom provtagning mĂ„ste ske vanligen senast en vecka  efter misstĂ€nkt anvĂ€ndande, sĂ„ mĂ„ste de isf rĂ€kna med att de har tillgĂ„ng till information om NÄR de kan skicka en kallelse. Telefonavlyssning ? Jag anser att det Ă€r tĂ€nkbart i en stat som inte Ă€r en rĂ€ttstat.
Titel: Flydde ut i skogen
Skrivet av: Stockholm skrivet 23 januari 2009, 16:38:33 PM
- "Döm om min förvÄning: Min sonhustru har hÀlsningar till mig frÄn kvinnan i familjen som jag anmÀlde att hon inte Àr arg pÄ mig för min anmÀlan.

Nu har familjen lÀmnat Sörmland och bor ute i skogen dÀr ingen ser och hör dessa barn. " -

http://www.ekuriren.se/ekuriren/standard_artikel.php?id=792597
Titel: Re: Flydde ut i skogen
Skrivet av: Avos skrivet 23 januari 2009, 20:25:04 PM
Citat frćn: "Stockholm"
- "Döm om min förvÄning: Min sonhustru har hÀlsningar till mig frÄn kvinnan i familjen som jag anmÀlde att hon inte Àr arg pÄ mig för min anmÀlan.

Nu har familjen lÀmnat Sörmland och bor ute i skogen dÀr ingen ser och hör dessa barn. " -

http://www.ekuriren.se/ekuriren/standard_artikel.php?id=792597


Det ska nog bli en Ànde pÄ solskenshistorierna om sociala. NÄgon gÄng har du publicerat dem alla hÀr. Vad ska du göra sen ?