Nordiska kommittén för Mänskliga rättigheters - Diskussionsforum

Socialtjänsten => Tvångsomhändertagande och andra ingripanden => Ämnet startat av: Avos skrivet 02 december 2008, 14:39:36 PM

Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 02 december 2008, 14:39:36 PM
Nu har brottslingarna planerat nya brott mot oss. En anonym anmälan mot vår yngste son om att han slåss på skolgården. För tio dagar sedan hade min fd fru kvartssamtal med lärarna, och de sade att allt går väldigt bra. Senast han var i bråk var i april, och han är överhuvudtaget sällan i bråk.
Jag har varnat min fd fru för att ha kvar honom på denna skola, och detta var väntat. Hur ska vi kunna rädda honom från brottslingarna ? Jag orkar inte med att gå till sociala, jag går aldrig närmare än 300 meter från huset. Det kommer inte på fråga att släppa in dem i mitt hus heller, hellre bränner jag ned huset än släpper in brottslingar i mitt hem.
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 02 december 2008, 16:04:38 PM
Efter att ha funderat på vem som kan lämna in en anonym anmälan PÅ SKOLAN, så kommer jag fram till att det rimligen är förre utredaren på sociala som gjort anmälan som hämd för att jag har hängt ut henne på internet.

Om grabben hade haft problem på skolan hade vi fått höra något annat än att det går VÄLDIGT bra för honom. Om en anmälan ska gå den vanliga vägen ska det ju vara lärarsamtal =>kvartsamtal=>elevvårdskonferenser=> sociala. Det kan inte ha gått den vägen. Det har troligen gått den andra vägen att sociala dvs förre utredaren behöver sätta dit oss, och nu letar upp lojala medarbetare för tvetydiga vittnesmål mot min son.

Jag kommer dock inte att ta tillbaka uthängningen av henne. Jag får inte upprättelse, då ska hon resten av sitt liv vara uthängd på internet. Får jag stå ut att leva utan upprättelse för de brott hon begick mot oss, så får hon också leva med detta resten av livet.
Titel: om anmälan till sofia sundström på sociala
Skrivet av: Avos skrivet 02 december 2008, 18:14:16 PM
Beträffande min son, så har jag inget att anföra helt enkelt. Jag vet inget om de bråk som den anonyme anmälarne påstår skulle ha ägt rum, jag anser att påståendet är en ren lögn, och gjorda i trakasserisyfte. Senast jag var kontaktad gällande bråk som min son varit inblandad i var i April. Senast mamman var på kvartsamtal var för 10 dagar sedan, då sade lärarna att det gick VÄLDIGT bra. Så skulle de inte ha sagt, om de varit underrättade om bråk.

För övrigt är gången den att om det handlar om bråk som EXISTERAT, så kontaktas föräldrar=> kvartsamtal=>elevvårdskonferens=> sedan sociala efter ytterligare några vändor. Inte NÅGON av dessa instanser har tagit upp BRÅK! Därmed kan man med säkerhet säga att anmälan är gjord i trakasserisyfte, då de som borde ha känt till saken inte har kommunicerat saken med oss eller någon annan.

Nyligen fick vi ett utskick i form av en arbetsplan om hur just frågor som de här ska hanteras. I långa listor listades olika typer av konflikter och problem på en skola, och hur de skulle behandlas, och när ärenden ska anmälas. Det här förfaringssättet följer inte alls det dokumentet. Alltså är anmälaren en person som inte arbetar på skolan, i alla fall att döma av beteendet.

Vad gäller vår son så slåss han inte. Han har inte varit indragen i sådant sedan i april. Trots att lärarna säger att sådant förekommer ganska ofta på en lågstadieskola, är det noga räknat tre ggr på ett år han har blivit attackerad, eller möjligen själv varit skyldig därtill. Inget ni ska utreda alltså. Han ligger nästan två år före de andra i skolan, går i klass tre och räknar mattebok 4b. I svenska/läsning har han läst ut trilogin Sagan om Ringen, nu läser vi "Den långa Flykten" av Richard Adams. Han läser väldigt mycket dikter, som han lärt sig utantill, och har lärt sig spela gitarr och sjunga till. Han är alltså att räkna som ett underbarn, han talar ryska och vill bli astronom.Han har två bloggar på internet, och ett forum, samt deltar i olika communities. Här är en av hans bloggar: http://sagorummet.egetforum.se/forum/weblog.php?w=1

Du skriver att vi erbjuds hjälp och stöd. Det är möjligen vad man kan behöva om man har tidigare blivit utsatt för sociala, men någon hjälp finns inte att få. Enligt Jill Thomelius på sociala så ägnar sig inte sociala åt att hjälpa familjer som har problem. Exempelvis gör de flesta socialförvaltningar inte utredningar på barn till missbrukare och problemfamiljer, exempelvis socialförvaltningen i Boden. Man letar istället de barn som fosterfamiljerna vill ha istället, som vår son exempelvis. Blond , frisk, blåögd, intelligent, och med olika talanger.De inbillar sig tydligen att barnen ska bo hos dem ett litet tag innan epidimin av självmord bryter ut.

Vi har redan varit utsatt för myndighetsbrottslingarnas försök till slavhandel med stulna barn, då de försökte stjäla vår son tidigare för lönsamma fosterhemsersättningar. De begick hundratals brott mot oss, men lyckades ändå inte. Någon upprättelse kommer inte på fråga för oss.  Eftersom jag på goda grunder antar att det är den förre utredaren Jill Thomelius som gjort denna trakasserianmälan, av orsaken att hon försöker skrämma mig eftersom jag har hängt ut Jill Thomelius på internet, kan jag bara hoppas att saken dör ut i fullkomlig avsaknad av något verkligt skäl att göra en utredning. Jag kommer hela mitt liv att få leva utan upprättelse, och vi kommer att få bära detta med oss i minst tre generationer.Vår son är livrädd för sociala efter de brott ni har begått mot honom, och han ska INTE gå upp till detta fasornas hus !! Jill Thomelius ska vara uthängd på internet hela sitt liv, eftersom hon själv valt att länka sitt öde till mig.

Själv går jag aldrig närmare sociala än 300 meter. Jag skulle aldrig klara av att besöka denna brottens boning en gång till, då jag har haft 8 mindre infarkter. Det är risk att jag inte skulle överleva denna kontakt med den ultimata ondskan och brottsligheten en gång till.
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: mamma1 skrivet 03 december 2008, 10:13:46 AM
Ja, Avos, du har så rätt! Sociala är bara ute efter våra VÄLMÅENDE OCH GLADA BARN!

Familjehemsmamman blev så sur då vi skulle få hämta hem vår son! Hon påstod att hon trott det skulle vara en uppväxtplacering! Vi flyttade direkt då vi fått hem sonen och det kanske är en bra lösning för dig och din son också?

Sociala dit vi flyttade kontaktades för en second opinion och vi blev helt klart godkända som föräldrar och vår son var glad och pigg! Då först lade soc. i Vännäs ner den nya utredningen!
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: mamma1 skrivet 03 december 2008, 10:20:12 AM
Sambon har haft efter denna sociala terror flera små blodproppar. Sonen tycks ha klarat sig oskadd, han är nu SUPER trotsig men även SUPER gosig!

Vi vet inte om han skulle blivit så här mycket trotsig om han inte blivit stulen ifrån oss! Han är SUPER mammig också nu. Det var han då vi fick hem honom också. Jag kunde inte ens gå på toaletten utan honom för då blev han hysterisk, skrek "mamma" och storgrät! Detta gick över efter några månader.

Nu har han alltså börjat trotsa oss, något som finns inspelat på band att soc. tanten säger "det kommer ni aldrig att klara av". Men det gör vi, lika bra som andra föräldrar!
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 03 december 2008, 13:35:54 PM
Citat från: "mamma1"
Ja, Avos, du har så rätt! Sociala är bara ute efter våra VÄLMÅENDE OCH GLADA BARN!

Familjehemsmamman blev så sur då vi skulle få hämta hem vår son! Hon påstod att hon trott det skulle vara en uppväxtplacering! Vi flyttade direkt då vi fått hem sonen och det kanske är en bra lösning för dig och din son också?

Sociala dit vi flyttade kontaktades för en second opinion och vi blev helt klart godkända som föräldrar och vår son var glad och pigg! Då först lade soc. i Vännäs ner den nya utredningen!


Tack i alla fall mamma1 ! Det handlar som vanligt om ett brott.Bara med utgångspunkten att sociala är de som i första hand ska ha hand om frågor beträffande barnets uppfostran och problem, inte föräldrarna kan vi rimligen  i efterhand kallas till samtal för att meddelas om vad som är våra uppgifter som föräldrar. Eftersom några problem inte verkar finnas, är det bara vårt godkännande av denna ordning saken handlar om. "Ni verkar ju själva ha insett det allvarliga i detta, då ni ju infunnit er".

Vi kommer inte att infinna oss till bedömnings-samtal, då de verkar sakna anklagelse. Beviset och anklagelsen måste nu konstrueras i efterhand, genom att de kontaktar lärarna som är angivare, som då kommer att avge yttranden som kan tolkas hur som helst, samtidigt som de kan mena att de ingenting har sagt, och inte har något ansvar för hur deras yttranden har använts typ " Ja, jag tror att jag har sett något", "Nog har det varit besvärligt ibland, jag kommer i håg för två år sen då..", Det är klart att han HAR problem"."Vi har haft problem till och från".

En sak är säker: NU har han problem ! Han är livrädd för myndighetsbrottslingarna !
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Stockholm skrivet 03 december 2008, 15:46:41 PM
"mamma1"

"Sambon har haft efter denna sociala terror flera små blodproppar."

Jag själv hade sannolikt, vid 60+ års ålder, dött i antingen hjärt-eller hjärn-infarkt, om jag inte fått "Enalapril" (blodtryck) resp. "Simvastatin" (kolesterol) av min husläkare.

Sedan brukar jag ta en Alvedon ibland för att kunna somna.

Utöver detta har den ekonomiska negativa och långvariga stressen givit mig en ogiftig struma (höger sköldkörtel) + diabetes typ 2.
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Stockholm skrivet 03 december 2008, 23:59:16 PM
Tillägg "mamma1"

Något som ALLA utsatta och drabbade bör tänka på att negativ stress påverkar hela immunförsvaret som försvagas, med olika infektioner och inflammationer som en konsekvens, och ofta då där var och en har sina fysiska "svaga punkter", t ex öron näsa hals, tänder, tarmar, etc etc.

En tidigare husläkare som jag haft berättade att en kvinna som kämpade för sin son, i vilket avseende hon kämpade minns jag inte, fick ont i magen, och när läkarna öppnade buken var den full med cancer.

Så ett gott råd är att ta pauser under kampen för att återhämta sig.
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 04 december 2008, 05:30:15 AM
Citat från: "Stockholm"
Tillägg "mamma1"

Något som ALLA utsatta och drabbade bör tänka på att negativ stress påverkar hela immunförsvaret som försvagas, med olika infektioner och inflammationer som en konsekvens, och ofta då där var och en har sina fysiska "svaga punkter", t ex öron näsa hals, tänder, tarmar, etc etc.

En tidigare husläkare som jag haft berättade att en kvinna som kämpade för sin son, i vilket avseende hon kämpade minns jag inte, fick ont i magen, och när läkarna öppnade buken var den full med cancer.

Så ett gott råd är att ta pauser under kampen för att återhämta sig.

Det stämmer, vi har fått vår hälsa försämrad. Men det är svårt för den som ligger i sjön att ta vilopauser. Våra liv blir förstörda om vi inte satsar allt.
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Jan-Olof Larson skrivet 04 december 2008, 11:59:37 AM
Citat från: "Stockholm"
Tillägg "mamma1"

Något som ALLA utsatta och drabbade bör tänka på att negativ stress påverkar hela immunförsvaret som försvagas, med olika infektioner och inflammationer som en konsekvens, och ofta då där var och en har sina fysiska "svaga punkter", t ex öron näsa hals, tänder, tarmar, etc etc.

En tidigare husläkare som jag haft berättade att en kvinna som kämpade för sin son, i vilket avseende hon kämpade minns jag inte, fick ont i magen, och när läkarna öppnade buken var den full med cancer.

Så ett gott råd är att ta pauser under kampen för att återhämta sig.


Precis så här är det ! Detta har jag tidigare haft uppe här på forumet.. Tycker detta skall belysas mer, hur socialen skapar sjukdomar och för tidig död och självmord.

Detta kan inte vara i linje med en demokrati att eliminera redan utsatta människor .
Titel: Re: Så är det . . .
Skrivet av: Unions Medborgare skrivet 04 december 2008, 12:22:29 PM
INCITAMENT till framtida förändring är det allmännas skadeståndsansvar mot EN drabbad enskild medborgare, som vill, kan och vågar värdera, värdesäkra och kostnadsfritt klaga till EU-kommissionen, om anställd Human Resurs vid svensk statlig eller kommunal tillsynsmyndighet producerat "verifierbar" säkerhetsbrist som är fördragsbrott.

Kunskap kan inte köpas bara utvecklas lokalt i varje enskild mental fyrarummare, som vill, vågar och kan SKYDDA familjens rättigheter i de nordiska länderna, lokalt på den inre gemensamma marknaden

Läs och lär i regeringens egen SOU 1997:194 - den är helt gratis.

PS. Verifierbar är inte vad Du känner eller tycker utan t.ex. ett brev från handläggare där det framgår att mottagaren är EN enskild person och att avsändaren av brevet är en svensk tillsynsmyndighet, som juridisk person, inte NÅGONTING som inte är ett rättssubjekt lokalt i EÖS/EU.
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Stockholm skrivet 04 december 2008, 14:08:19 PM
Ang. de fysiska och även mentala sjukdomar (beroende på personens individuella svaga och sårbara punkter), som kan följa i spåren av soc. ärenden, så borde de inläggen här i forumet läggas i en särskild tråd, för att öka medvetenheten hos både part och motparter.

Trådskaparen kanske kan byta rubrik i ett allmän-mänskligt avseende.

Tyvärr kan även motsatsen inträffa, d.v.s. när de drabbade distanserar sig och slappnar av så upptäder en sjukdom, d.v.s. precis samma sak som kan hända när en hårt arbetande tar ut semester.

Mitt motto är att det finns inga svaga grupper utan endast maktlösa situationer.

Och utan rättssäkerhet inom tjänstemannadiktaturen på soc så blir samtliga invånare maktlösa.

Problemet är inte enbart svenskt, flera soc.arbetare i England har nyligen avskedats.

Och då undrar man, beror det på en utbildning av låg kvalitet, eller ska dessa lämplighetstestas före utbildningen. Detta senare finns nu på förslag för t ex  lärare i Sverige.
Titel: Re: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Unions Medborgare skrivet 05 december 2008, 12:25:43 PM
Citat från: "Stockholm"


Mitt motto är att det finns inga svaga grupper utan endast maktlösa situationer.

Och utan rättssäkerhet inom tjänstemannadiktaturen på soc så blir samtliga invånare maktlösa.

Problemet är inte enbart svenskt, flera soc.arbetare i England har nyligen avskedats.

Och då undrar man, beror det på en utbildning av låg kvalitet, eller ska dessa lämplighetstestas före utbildningen. Detta senare finns nu på förslag för t ex  lärare i Sverige.


Kan Du förklara begreppet låg kvalitet?

Alla kollektiva grupper av VADÅ har bara rättigheter eller skyldigheter enligt den svenska modellen att tillgå och då gäller begreppet CULPA.

I England kan Humana Resurser som arbetar som lagstiftare, i domstolar och exekutiva organ, SKYDDA enskild person, husdjur och egendom, samt enskilda familjemedlemmars hälsa, miljö, säkerhet och ekonomiska intressen, i total harmoni med EU-rätt och EG-domstolens rättspraxis.
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 05 december 2008, 18:34:13 PM
Min fd fru har talat med läraren. Det är TRE barn anmälda i klassen som kallats till samtal. Det hela blir totalt osannolikt, att lärarna inte sett något av detta under rasterna. Min son berättade att samtidigt med att de blivit anmälda, har tre som tidigare anmälts av läraren kommit tillbaka från fosterhemmen just nu i dagarna. En händelse som ser ut som en tanke...

Jag blir pressad av illamående över att min son går kvar i denna mycket farliga skola, och att mamman inte tar ett beslut.
Titel: ytterligare försök att kontakta soc
Skrivet av: Avos skrivet 06 december 2008, 08:04:38 AM
Det har nu gått en vecka sedan jag fick brevet om den anonyma anmälan. Jag har talat in tre meddelanden på din telefonsvarare och bett dig kontakta mig,vilket du ändå  inte gjort,  samt skrivit tre brev.

Resultatet av allt detta är att du skriftligen svarat att du noterat att jag inte vill delta i samtalen. Fortfarande ännu en vecka efter anmälan så har ni vägrat att kommunicera frågan till oss, ”orsaken” till att ni kontaktade oss.

Detta tolkar jag så att uppgifter har framkommit att anmälan brister i saklighet, och att det därför inte går att gå vidare i den här saken.

ELLER att detta är ert gängse tillvägagångssätt att inte överlämna ärendet till föräldrarna, utan istället inrikta er på att erövra kontrollen över barnet och föräldrarna, genom att kräva att det är en byråkrat på socialförvaltningen som nu ska ta över kontrollen över barnets uppfostran och familjen innan vi har kommunicerats om detta.

Detta är stor skada att ni ställer oss i den situationen, för om barnet har gjort något så får han moraliskt övertag gentemot oss, och lockas att ljuga, genom att han ser att vi hålls ovetande av er om vad som har hänt. Hittills så är alla delar i den här historien av mycket låg trovärdighet. Anonym anmälan av tre barn i samma klass, som påstås ha över tid slagit någon på skolgården i närheten av ansvariga vuxna som inget sett, eller meddelat oss om detta, och fortfarande ingen information lämnar över till oss om detta.
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 06 december 2008, 09:38:34 AM
Jag lutar fortfarande åt att detta är en intrig från sociala. Jag tror att de försöker starta anmälningskrig. Lärarinnan sade igår att anmälan inte kom från skolan, händelsen hade ägt rum någon annanstans. Men i den anonyma anmälan stod det att det hade hänt rum upprepade gånger på skolan.

Det blir då meningen att detta ska tolkas som att anmälaren har röjt sig, för bara ett barn kan lämna så felaktiga uppgifter att han påstår sig veta vilka som slagits, men inte var detta har ägt rum. Dvs anmälaren är en korkad förälder som inte förstår att han röjer sin identitet när han ringer in sådana ändringar i efterhand.

Det är bara ett fel på den historien: anmälan kom in för en månad sedan, uppgiften att händelsen ägt rum på skolan stod i anmälan som kom i tisdags.
I fredags sade läraren att händelsen ägt rum någon annanstans. Det tyder snarare på att det är läraren som försöker dolja anmälarens identitet, med en antydan som syftar till en inbjudan om anmälningskrig.
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Nesse skrivet 12 december 2008, 02:11:39 AM
[quote="Jan-Olof Larson"ma1"[/b]

>Precis så här är det ! Detta har jag tidigare haft uppe här på forumet..
>Tycker detta skall belysas mer, hur socialen skapar sjukdomar och för >tidig död och självmord.

>Detta kan inte vara i linje med en demokrati att eliminera redan utsatta >människor .[/quote]

Men det är ju det det är! I ett fascistiskt styrt samhälle så är det ju så!

Du kan ju inte säga att soc begår mord på folk om samtidigt hävda
att detta land är demokratiskt! Det blir ett argumentations fel, en
filosofisk frivolt!

Om du t.ex blir nekad en rättvis och korrekt domstolsprövning då kan
väll ändå inte ett land anses demokratiskt? Eller är det det som är
demokrati? Att bli nekad domstolsprövning? Eller få en felaktig
domstolsprövning?  

I allmänhet så tycks det vara så att ordet demokrati sägs mest
i tid och otid för alla de möjliga påståenden och argument, ett slags
grund bevis i sig att om man bara inkluderar ordet i vilken kontext
som helst så tror man sig legitimera sina argument!

T.e.x, medias politiska reportrar och diverse utrikes tjänstemän inom
staten brukar ofta säga att Indien är världens största demokrati ,den
med lite vett i skallen vet att ett sådant påstående är rent trams!

Demokrati föresten vilken är det som efterfrågas, den gamla
antika eller den mera modernare västerländska varianten?

Ju mer jag hör ordet demokrati och när man dessutom har lite hum
om vad den gamla grekiska antika gick ut på så har då i alla fall jag
börjat få avsmak för den.

Soc har en agenda.
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Jan-Olof Larson skrivet 12 december 2008, 06:57:29 AM
Nesse Noterade:
Citera
Tycker detta skall belysas mer, hur socialen skapar sjukdomar och för >tidig död och självmord.

>Detta kan inte vara i linje med en demokrati att eliminera redan utsatta >människor .

Men det är ju det det är! I ett fascistiskt styrt samhälle så är det ju så!


Som jag skrev så kan aldrig detta vara i linje med en Demokrati och knappast heller i en Demokratur med annat än att man gör en akademisk volter. Det är väl att ses som ett explicit tecken på att en stat med så mycket blod de har på socialens väggar och inom övriga institutioner samt åldringsvård hamnar inom en nomenklatur med accentuering på fascism

Yapp, socialen inte bara "HAR" en agenda, eftersom denna har funnits bra länge vilket vittnas om på flera håll. Så hur skall dessa som ställt sig bakom lagstiftningen och utan samvete använt sig av metoderna få gå fria, utan att man inser att både avledande manövrar och en ner-sövning  skett av folket, rent av med desinformationen  i ljuset av för barns bästa men med piskan och förskäran i händerna  ???
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Stockholm skrivet 12 december 2008, 09:14:54 AM
Bra julklappstips  :!:

Sammanfattning: http://www.empron.se/index2.htm

Innehållsförteckning: http://www.empron.se/innehall.htm

Pris: 129 kr inkl frakt
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: cicci skrivet 13 december 2008, 01:01:27 AM
Demokrati - är det något mer än ett ord? Som jag upplever det så har vi i Sverige idag något som närmast kan kallas Tjänstemannadiktatur!
Demokratin är helt satt ur spel.
Rättssäkerhet är ett vackert ord som saknar substans osv
Titel: Respekt underlättar samtal
Skrivet av: Morgan Ohlson skrivet 13 december 2008, 20:12:52 PM
.

Respekt underlättar samtal


Jag skulle uppskatta om fler här ville förska visa lite mer hänsyn och respekt för personer som startat trådar om egna, eller andras direkta personliga ärenden.

...eller är det kanske meningen att vi ska ta ut skit frpån myndigheter på varandra här i debatten? Hoppas inte det!


Önskar ni kan avhandla julklappstipps och teori-fantasier i andra trådar och låter trådar om särskilda fall förbli samtal om just dessa fall. Visa hänsyn!

@Avos: Jag håller med dig om att det i ganska hög grad låter som någon sorts provokation. Varifrån kan man inte alltid veta, men om soc är på jakt så är det sannolikt inte deras egen idé. Tyvärr, hoppas jag inte sätter allt för mycket myror i ditt huvud men tyvärr kommer nog ofta anmälningar etc just kontakt-vägen via andra. Ibland är det illa... eller som man säger: "Släkten är värst!"

Saken är mellertid att man aldrig säkert kan veta. Det enda man kan göra är att varva ned och ta en stunds reflektion, gärna klottra lite stödord på papper eller använda gratis-programmet för PC FreeMind som är ett mind-mapping-program.

Varva ned, ta det lugnt och försök låta var sak ha sin tid. Ta hand om dig helt enkelt och ta på dig rollen som ödmjuk vuxen... om det går när soc-vargarna jagar.  Spekulera om makten och världen kan man göra, fast det kanske inte är det man mest behöver ha i huvudet när man har "soc om hörnet". Då ska man nog köra ned fötterna mer i myllan i stället.

# Det viktigaste är inte att göra saker rätt.
# Nej, det viktigaste är att göra rätt saker.

Skillnaden är stor!

Ibland är det mest intellektuellt korrekta man kan göra att ta en lång promenad i snöblasket. Spana in kråkorna och bara låta tankarna vila.

Ta't cool man!

.
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Stockholm skrivet 13 december 2008, 21:52:05 PM
Till "Morgan"

Mitt "julklappstips" var bl a avsett att belysa fakta om den Ofantliga sektorns utveckling via politiken under årens lopp d.v.s tjänstemannaväldets / tjänstemannadiktaturens utveckling.

Av de ca 4,5 miljoner sysselsatta i Sverige tillhör 21 % kommunanställda, 6 % landstingsanställda och 5,5 % statligt anställda.
Det är alla skatteavlönade med våra pengar.

"Avos" verkar bli anmäld till "socialen" minst en gång i kvartalet, antingen av "Gunilla", eller av "Ann", eller av någon lärare, eller av någon f.d. soc sekr, eller av någon annan förälder, etc, etc. etc.
Då har han något att skriva om.
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 13 december 2008, 21:59:08 PM
Citat från: "Stockholm"
Det är alla skatteavlönade med våra pengar.

"Avos" verkar bli anmäld till "socialen" minst en gång i kvartalet, antingen av "Gunilla", eller av "Ann", eller av någon lärare, eller av någon f.d. soc sekr, eller av någon annan förälder, etc, etc. etc.
Då har han något att skriva om.


Nej, då det är bara satkärringar som du som säger så. Verkligheten är förstås en helt annan.
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 17 januari 2009, 18:10:18 PM
Nu har de lagt ned utredningen om yngre sonen, men de tog upp en utredning om den äldre sonen för att undgå stängning av utredningen. Den utredningen har de nu hållit öppen i 1½ månad utan att egentligen göra något annat än att försöka lura honom att gå på samtal, som de sedan kommer att konstruera en bevisning mot honom för att han "söker hjälp"

http://avos.egetforum.se/forum/viewtopic.php?p=717#717
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Stockholm skrivet 22 januari 2009, 11:44:25 AM
"Avos"

Det är trist tycker jag, att du använder din 9-åriga son Emil som ett redskap i din argumentering. Du verkar hjärntvätta honom.

Exempel: på hur din son beskriver sitt liv:
Citat:
-" mit liv är en röra! jag är jagad av sociala! mamma låter mig inte åka till Ryssland. min äldre bror Leon säter skulder på sig "-

-" Ring inte Barnens hjälptelefon eller BRIS för att det jobbar dumma människor där. Hamnar jag där får jag aldrig träffa mina föräldrar inte fören jag är 18 eller 21. Om man är arg på nån ska man inte ringa till BRIS eller sociala vi brukar kalla dem satkäringar. Dom kan även lura folk att säga saker om sig själv. " -

-"jag har fått veta att de har varit ett UFO utanför st Petersburg och pappa har sagt det åt mig "-

-"Sagan om ringen är en film som handlar om sociala. De börjar att Frodo och Sam samt Meriadoc Periglin var i Hobsala. Gandalf sa till Frodo när dem andra inte var där"denna ring är mycket farlig! gå till domedagsberget och förstör den"Frodo sa "hur?" "kasta den i lågorna du kan inte förstöra den nån annanstans"de slutar med att Frodo slänger ringen i elden i domedagsberget i Mordor. "-

Du "Avos" har även uppmanat din son 9-åriga son (medlem i detta forum) att skicka personliga meddelanden från detta forum till mig.

Jag har sett på webben att du "Avos" är bannlyst i en del forum på nätet, dock inte i detta forum NKMR.
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 22 januari 2009, 11:56:23 AM
Citat från: "Stockholm"
"Avos"

Det är trist tycker jag, att du använder din 9-åriga son Emil som ett redskap i din argumentering. Du verkar hjärntvätta honom.

Exempel: på hur din son beskriver sitt liv:
Citat:
-" mit liv är en röra! jag är jagad av sociala! mamma låter mig inte åka till Ryssland. min äldre bror Leon säter skulder på sig "-

-" Ring inte Barnens hjälptelefon eller BRIS för att det jobbar dumma människor där. Hamnar jag där får jag aldrig träffa mina föräldrar inte fören jag är 18 eller 21. Om man är arg på nån ska man inte ringa till BRIS eller sociala vi brukar kalla dem satkäringar. Dom kan även lura folk att säga saker om sig själv. " -

-"jag har fått veta att de har varit ett UFO utanför st Petersburg och pappa har sagt det åt mig "-

-"Sagan om ringen är en film som handlar om sociala. De börjar att Frodo och Sam samt Meriadoc Periglin var i Hobsala. Gandalf sa till Frodo när dem andra inte var där"denna ring är mycket farlig! gå till domedagsberget och förstör den"Frodo sa "hur?" "kasta den i lågorna du kan inte förstöra den nån annanstans"de slutar med att Frodo slänger ringen i elden i domedagsberget i Mordor. "-

Du "Avos" har även uppmanat din son 9-åriga son (medlem i detta forum) att skicka personliga meddelanden från detta forum till mig.

Jag har sett på webben att du "Avos" är bannlyst i en del forum på nätet, dock inte i detta forum NKMR.


Eftersom den varning du fick idag, förhoppningsvis var den sista innan du blir avstängd, till en tredjedel handlade om dina trakasserier mot min son Emil, så får detta inlägg betraktas som ett svar till ruby på den varningen. Jag ska skicka detta till ruby, då jag redan i morse svarade på hennes brev förutsade att du inte skulle rätta dig efter en varning. Så här svarade jag på Rubys brev där hon till mig korspostade varningen till dig:

Från:     Avos
Till:    Ruby Harrold-Claesson
Postat:    22 jan 2009 09:01
Rubrik:    Re: Vem är stockholm egentligen ?    Ändra meddelande

Eftersom du då har skrivit detta, anser jag att jag inte behöver försvara mig själv och andra mot henne. Därmed kan tonen kylas ned lite grand.

Däremot så bryr hon si g säkerligen inte om det här brevet. Hon har ägnat sig åt detta i snart ett år. Han saknar samvete, hon ger sig GÄRNA på "partybruden" som har förlorat flera barn, hon gottar sig åt vad Coffebreak gjort JUST mot partybruden. Hon betonar sin samvetslöshet på flera olika sätt och intygar att hon SKA gå fram med dessa metoder, så jag tror inte att det finns någon som hoppas längre på att hon ska ta sitt förnuft tillfånga, då hon inte ens har ett förnuft. Hur många varningar har hon fått ? Är det inte två tidigare ?
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Stockholm skrivet 22 januari 2009, 12:03:08 PM
Det förvånar mig inte ett dugg "Avos" vad du är kapabel att kreera ihop.
Ansvariga, som inte har tid att följa sammanhang och helhet, blir därför vilseledda (precis som vissa soc sekr vilseleder Länsrätter).

Undrar dock vad Ruby har att säga om ditt "Avos" intresse för Sverigedemokraterna  :?:

http://www.ungsvensk.se/showthread.php?t=692
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 22 januari 2009, 12:18:29 PM
Citat från: "Stockholm"
Det förvånar mig inte ett dugg "Avos" vad du är kapabel att kreera ihop.
Ansvariga, som inte har tid att följa sammanhang och helhet, blir därför vilseledda (precis som vissa soc sekr vilseleder Länsrätter).

Undrar dock vad Ruby har att säga om ditt "Avos" intresse för Sverigedemokraterna  :?:

http://www.ungsvensk.se/showthread.php?t=692


Det här forumet kommer att vara ett forum som handlar om allt annat än skydd av barns och familjers rättigheter ännu ett tag. Men roa dig den tid du har kvar. Mitt intresse, ditt och alla andras intresse för sverige demokraterna, saknar fullkomligt betydelse i sammanhanget. Någon gång kommer någon att bli intresserad även av dem. Du kan även hitta mig på en muslimsk hemsida, då jag varit intresserad av deras religion. Den senaste veckan kan du dock finna mig på massor av hemsidor där jag försvarat Israel och intresserat mig för judendomen.

På det här sättet kommer vi att få ägna oss åt att bemöta ovidkommande ämnen, då du behöver använda alla fula knep du kan för att nå dina mål, som du utan att skämmas har förklarat är att trakassera bort de personer som står i din väg här.
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Stockholm skrivet 22 januari 2009, 12:26:30 PM
Jag har "dubbelbokfört" viktig och väsentlig information inom ämnesområdet, dels här i detta forum, dels på min egen sajt.

Eftersom man tydligen förstör sin image genom att skriva här, genom att sanslösa personer som du "Avos" inte bannlyses, så avstår jag gärna fortsättningsvis från det dubbelarbetet.
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 22 januari 2009, 12:36:59 PM
Citat från: "Stockholm"
Jag har "dubbelbokfört" viktig och väsentlig information inom ämnesområdet, dels här i detta forum, dels på min egen sajt.

Eftersom man tydligen förstör sin image genom att skriva här, genom att sanslösa personer som du "Avos" inte bannlyses, så avstår jag gärna fortsättningsvis från det dubbelarbetet.


Det är nog flera som misstänkt att ditt intresse för MR bara är sekundärt, och om du inte får vad du vill ha så upphör det intresset. Men det är ju bra att du bekräftar att du aldrig kommit hit i det syftet.
Titel: Anmäld igen till sociala
Skrivet av: Avos skrivet 22 januari 2009, 12:48:15 PM
Citat från: "Avos"
Nu har de lagt ned utredningen om yngre sonen, men de tog upp en utredning om den äldre sonen för att undgå stängning av utredningen. Den utredningen har de nu hållit öppen i 1½ månad utan att egentligen göra något annat än att försöka lura honom att gå på samtal, som de sedan kommer att konstruera en bevisning mot honom för att han "söker hjälp"

http://avos.egetforum.se/forum/viewtopic.php?p=717#717


Det här är ett mycket märkligt förfarande. Fortfarande efter snart två månader har ingen kallelse gått ut. Eftersom de hotar med att om han inte inställer sig till samtal, så ska de betarakta honom som skyldig, är det konstigt att just SOCIALA kringgår frågan. Istället för att skicka kallelse så försöker de ta kontakt med honom per mobiltelefon exempelvis, de skickar meddelande till skolan att han SJÄLV ska inställa sig för kurator och psykologsamtal etc.

De har ljugit att han ska komma upp på sociala för provtagning, men alla som vet lite mer, vet att endast sjukvårdspersonal har rätt att ta blodprov. Inga socialsekreterare har rätt att utföra sådana uppgifter. Allt är bluff !

Slutligen: Jag misstänker att de aldrig kommer att skicka en kallelse, de kommer istället att hålla hotet hängande över honom hela tiden och vänta på tillfället att skicka kallelsen.

Eftersom provtagning måste ske vanligen senast en vecka  efter misstänkt användande, så måste de isf räkna med att de har tillgång till information om NÄR de kan skicka en kallelse. Telefonavlyssning ? Jag anser att det är tänkbart i en stat som inte är en rättstat.
Titel: Flydde ut i skogen
Skrivet av: Stockholm skrivet 23 januari 2009, 16:38:33 PM
- "Döm om min förvåning: Min sonhustru har hälsningar till mig från kvinnan i familjen som jag anmälde att hon inte är arg på mig för min anmälan.

Nu har familjen lämnat Sörmland och bor ute i skogen där ingen ser och hör dessa barn. " -

http://www.ekuriren.se/ekuriren/standard_artikel.php?id=792597
Titel: Re: Flydde ut i skogen
Skrivet av: Avos skrivet 23 januari 2009, 20:25:04 PM
Citat från: "Stockholm"
- "Döm om min förvåning: Min sonhustru har hälsningar till mig från kvinnan i familjen som jag anmälde att hon inte är arg på mig för min anmälan.

Nu har familjen lämnat Sörmland och bor ute i skogen där ingen ser och hör dessa barn. " -

http://www.ekuriren.se/ekuriren/standard_artikel.php?id=792597


Det ska nog bli en ände på solskenshistorierna om sociala. Någon gång har du publicerat dem alla här. Vad ska du göra sen ?