Nordiska kommittén för Mänskliga rättigheters - Diskussionsforum

Nordiska kommittén för mänskliga rättigheter => Övriga frågor => Ämnet startat av: Avos skrivet 13 februari 2008, 18:24:20 PM

Titel: Änglar ? Finns dom ?
Skrivet av: Avos skrivet 13 februari 2008, 18:24:20 PM
Nu har Snutia slagit till.Med åklagare uppkallad från stockholm, har en mindre kommandoräd riktad mot Helles Angels lokaler utanför Luleå resulterat i hemska sanningar. Hells Angels som vi trodde bara sysslade med utpressning , mord och knarkhandel har enligt den statslojala Lokalpressen i Norrbotten nu sjunkit ända ned i helvetet: De har börjat sälja röd diesel åt  villaägare och låginkomsttagare.

Nu anklagas De Små Änglarna av myndighetsbrottslingarna för att ha sålt röd finsk diesel utan att ha betalat punktskatt, införsel av punktskattepliktig vara etc.

Inte ska man bli förvånad att de blir åtalade. Den finska dieseln blev fri för införsel för en månad sedan, sedan EU tvingat Sverige att ta bort detta handels hinder. Sverige lyckades dock behålla handelshindret genom att endast  plåt-tankar skulle vara godkända transportkärl. Så nu har dessa hakkorsprydda Änglar med nazihjälmar distribuerat röd diesel till skattetyngda villaägare, och låginkomsttagare.. med tankbil..

Propagandan mal på, de bryr sig inte om vad som förs ut, eller vem som propagandan träffar. Hälften av anklagelserna är propaganda. Myndigheterna  bryr sig inte. Det viktigaste för dem är att utmåla folk som handlar med röd diesel som värre än maffian, och att De Små Änglarna är mycket oskuldsfulla jämfört med de som petar i myndighetsbrottlingarnas pengar.
Titel: Re Änglar? Finns dom?
Skrivet av: Unions Medborgare skrivet 15 februari 2008, 14:44:33 PM
JA - svensk partipolitiker i en styrelse, utskott eller nämnd, som tillhör är en del av en svensk myndighet, företag eller förening med retroaktivt STRIKT produktansvar för säkerhetsbrist i handläggning eller beslut i brev till EN enskild medveten svensk makthavare lokalt på den inre fria gemensamma MARKNADEN - måste vara ÄRKEÄNGLAR så länge de tror sig representera det svenska folket som kollektiv i total harmoni med den svenska modellen och som utan RISK kan förneka STRIKT ansvar mot EN drabbad enskild svensk konsument lokalt på den inre FRIA gemensamma MARKNADEN.