Författare Ämne: Den Svenska modellen  (läst 59121 gćnger)

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
Den Svenska modellen
« skrivet: 11 oktober 2007, 10:39:50 AM »
.


  ***   Den Svenska modellen


VarifrĂ„n kommer alla dessa rykten om att barn anvĂ€nds mot förĂ€ldrar? Är det sant och varför skulle det vara sĂ„ i landet av honung och mjölk, Sverige?

__Vapen som dödar pÄ millimetrar
Idag Är 2007 har Sverige en a-kassa, arbetsförmedling, f-kassa och socialkontor dÀr det ibland sÀgs att mÀnniskor olyckligt kan hamna mellan stolarna. Men hur Àr det möjligt? Det lilla landet i norr som tillverkar vapensystem som kan döda pÄ millimetrar. HÀr tillverkas det pansarbrytande vapnet ett "raketgevÀr", med det smickrande namnet "Karl-Gustav" som slÄr ut stridsvagnar. Robotar ocksÄ de mot stridsvagnar och flygplanet JAS Gripen som kan flyga med överljudsfart till sitt mÄl 100 mil bort och dÀr slÀppa 100-tals kilo med sprÀngmedel avpassat för största förödelse levererad med millimeterprecision.

Med precis samma millimeterprecision har man skapat ett sÄ kallat skyddsnÀt dÀr man ska kunna skyffla ut obekvÀma mellan "spjÀlorna" för att skrÀmma dem till tystnad. En Svensk Àr endera tyst, lojal och frisk eller gapig och numer etiketterad autist (ADHD, dump eller Asperger. I vissa fall Tourettes). De som hÀnger ut mobbning som de sjÀlv utsatts för öppet, de kallas paranoida.


__Ogillad, utpekad och utslagen
I Indien kan man födas som kastlös. I Sverige föds vi lika, Ätminstone sÀgs det sÄ. Att vissa ovanliga efternamn florerar t.ex i media, politik eller vetenskap med en nÀrmast pinsamt hög frekvens, det beror enbart pÄ rÀttvis kompetens... inget annat(?). Nu nÀrmar vi oss problemets kÀrna. PÄ samma sÀtt som vissa utses tidigt i livet som pÄlÀggskalvar sÄ utstÀmplas ocksÄ andra som jobbiga, "gapiga", opÄlitliga eller obekvÀma etc. Kravet pÄ en Svensk att sitta lugn och tyst i bÄten och "hÄlla kÀft" Àr nog kanske t.o.m större Àn vi vill tro.

De som tidigt i livet utpekas för utslagning, för övrigt ett av Sveriges mest uppriktiga ord, kan drabbas av mĂ€ngder av olika former av pennalism, svartlistning etc etc. Flera av de stora social-skandalerna som   # Fallet Ulf   # Bombmannen och mĂ„nga flera har sĂ€kerligen sĂ„dan bakgrund.

Utslagningen Àr mer grym Àn man kan tro. Unga pÄlÀggskalvar skyddas, de försvaras av de Àldre för att de ska bestÄ lojala och kunniga i bl.a frimureriets oskrivna lagar. PÄlÀggskalvarna utgör pÄ sÄ sÀtt ryggraden i det tysta etablissemanget och Àven nÀr de gör dramatiska misstag sÄ försvaras de, enbart för att bevara kontinuiteten i maktnÀtverken.
--forts


----------------
Se Àven mitt Àrende under: Bemötandet ifrÄn myndigheten
----------------

.
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Avos

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 1242
 • Karma: 0
  • Visa profil
  • Ett Annat Sverige
Den Svenska modellen
« Svar #1 skrivet: 11 oktober 2007, 11:57:15 AM »
Se pÄ den hÀr lÀnken :

http://www.socialstyrelsen.se/Aktuellt/Nyheter/2007/Q3/
Remissversion+Handbok+om+kvalitet+-+synpunkter+emottages.htm

Myndigheternas uppgift Àr att hitta pÄ nya positiva ord som definierar deras verksamhet."MÄlstyrning", "Kvalitetsstyrning" etc.Detta beskriver deras verksamhet med slavhandel med stulna barn via socialförvaltnignarna. I George Orwells "1984" rÄder demokrati. Staten nÄr Ànda in i sovrummet. Familjen och individens integritet Àr utplÄnad. Mycket familjÀrt !
Denna person har av myndigheterna berövats sina rÀttigheter, och skriver dÀrför mot sin vilja anonymt.Att skriva anonymt skadar de mÀnskliga rÀttigheterna och skyddar de som angriper rÀttigheterna

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
Den Svenska modellen 2
« Svar #2 skrivet: 16 oktober 2007, 10:21:39 AM »
.


Den Svenska modellen 2Varför skyddar man dÄ pÄlÀggskalvarna? Saken Àr ju den att alla mÀnniskor Àr felbara. Just detta faktum Àr det riktigt farliga, och sjÀlva tekniken bakom utslagningen.

----
Frimureriet bakom jantelagen hotar demokratin #1
http://groups.google.se/group/swnet.politik/browse_frm/thread/098a3e316a9e1e5c/1a2b1b32b6c894e8?hl=sv#1a2b1b32b6c894e8
----__Utpekade slÄs ut
MĂ€nniskans felbarhet betyder samtidigt att det tysta etablissemanget i princip alltid kan slĂ„ ut de personer som de vill. Övervakar och bevakar man en person som man vill desavoera hittar man förr eller senare alltid en dumhet t.ex pĂ„ jobbet eller i telefon hur laglydig och snĂ€ll personen Ă€n Ă€r. Är personen i stĂ€llet oĂ€ndligt ko-lugn, ja dĂ„ kan man i stĂ€llet anklaga personen för att vara sjukligt timid.

----
Olaglig telefonövervakning (och fler förklaringar), en viktig del i anstiftarnas datainsamling och mobbning (~7 inlÀgg):
http://groups.google.se/group/swnet.politik/browse_frm/thread/51ded133c2aea128/8a0da07fb965d677?lnk=st&q=%22morgan+Ohlson%22+fakta+Hierarki+hackordning&rnum=1&hl=sv#8a0da07fb965d677
----

Syndabockar som man av nÄgot skÀl vill komma Ät snabbare trakasseras, mobbas och stressas. PÄ sÄ vis hetsas personen att göra bort sig fortare. I de mer allvarliga fallen sprider man dÄ rykten om personen för att förhindra att personen kan avslöja den mobbning som sker. De allvarligaste formerna av förtal omfattar alltsÄ Àven falska pÄstÄenden om sjukdom, diagnoser etc.

----
Falska diagnoser - Utslagning:
http://groups.google.se/group/swnet.politik/browse_thread/thread/98a3e316a9e1e5c/602b1bc2475131d8?hl=sv&lnk=st&q=%22morgan+ohlson%22+Falska+och+felaktiga+diagnoser+&rnum=1#602b1bc2475131d8
----


.
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
Den Svenska modellen 3
« Svar #3 skrivet: 19 oktober 2007, 16:52:01 PM »
.


Den Svenska modellen 3


__Sjukdom och ondska
En av mina förelÀsare i Organisationspsykologi, en mycket omtyckt psykolog /terapeut uttryckte sig ungefÀr sÄ hÀr:

" - Alla mÀnniskor kÀnner hat, tÀnker onda tankar och kanske t.o.m fantiserar om hur de i detalj skulle vilja döda och stycka personen som Àr deras hatobjekt. Detta Àr fullt normalt! Det som skiljer den sjuke frÄn den friske Àr att den friske inser skillnaden mellan fantasi och verklighet medan den sjuke sÀtter sin fantasi i verket. (Citat av den rutinerade psykologen)"

Detta betyder alltsÄ att illvilliga, ondsinta personer genom övervakning mot en enskild i princip alltid kan finna ORD, alltsÄ ord som visar pÄ personens ondska eller farlighet. Men det beror inte pÄ Àkta farlighet, utan pÄ att Àven alla friska har ett hörn i sin fantasi som innehÄller hÀmnd, ondska mm. Detta Àr ondska först nÀr den slÀpps ut som en handling. (mobbare /pennalister Àr sÄledes bevisligen ondare Àn deras offer.)


__Barn som torpeder
Uppenbarligen, jag har sjĂ€lv varit med om det samt alla de rapporter om detta  som finns pĂ„ internet, som bekrĂ€ftas av t.ex personal frĂ„n frĂ€mst manliga kriscentra m.m sĂ„ anvĂ€nds barn Ă„terkommande som vapen mot förĂ€ldrar.

Min uppfattning Àr att det sker i sÄdana fall dÀr etablissemangets nÀtverk snabbt vill testa och provocera en person som man förstÄs helst "vill bli av med". Jag Àr sjÀlv helt laglydig, inga missbruk eller sjukdomar men har ÀndÄ drabbats av omfattande terror, ja verkligen terror. Jag antar att det Àr lika för mÄnga andra förÀldrar som plötsligt, genom myndigheterna fÄtt barnen riktade mot sig sjÀlva som psykologiska projektiler. Det Àr förstÄs dessutom alldeles horribelt krÀnkande mot barnen som ovetandes utnyttjas mot egna förÀldrar.

Barn Ă€r med rĂ€tta heliga i vĂ„rt samhĂ€lle, men det gör dem ocksĂ„ synnerligen vĂ€l lĂ€mpade som vapen (tragik). Dessutom Ă€r det sĂ„ att socialkontoren i mĂ„nga stycken helt saknar objektiv uppföljning och genomlysning varför de i princip kan göra precis vad de vill och sedan dölja det. Alla dokument i t.ex s.k Samarbetssamtal betraktas som "arbetsnoteringar" och destrueras efter Ă€rendet. Ärenden dĂ€r barnet faktiskt förlorar ena förĂ€ldern gĂ„r in i socialstyrelsens statistik som "Avklarat". ---forts

.
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
Den Svenska modellen 4
« Svar #4 skrivet: 22 oktober 2007, 10:23:38 AM »
.


 Den Svenska modellen 4
 

Svenska socialkontor Àr i det nÀrmaste ett svart hÄl i lagen. NÀrmaste granskande myndighet bestÄr av deras egna tidigare arbetskamrater som befordras till LÀnstyrelsens sociala enhet dÀr alltsÄ vÀnnerna i organiserad jÀvs-situation ska övervaka sina f.d arbetskamrater. Dvs att organisationen faktiskt Àr ett lagligt organiserat jÀv.

Varje gÄng du (eller jag) begÄr ett misstag, vissa av oss efter Äratal av punktmarkerande, starkt förnedrande mobbning och terror sÄ registras det (gud vet var, men det försvinner inte!). Det kan plötsligt dyka upp Àven om du bytt bostadsort etc.

----
SammanstÀllning (070731), lista över mobbning sedan ~1996 (analys fortgÄr)
http://groups.google.se/group/swnet.politik/browse_frm/thread/51ded133c2aea128/c23834a5a81b2ec7?lnk=st&q=%22morgan+ohlson%22+fakta+mobbats+organiserat+&rnum=1&hl=sv#c23834a5a81b2ec7
----

Det Äterkommer sedan som bevis om din osmidighet, att du skulle vara obalanserad, att du haft ett vredesutbrott eller liknande. Att det sedan var ett enda tillfÀlle, dÄ du just "olagligt" frÄntagits ett barn eller bestulits pÄ din halva av en villa, det framgÄr inte av de organiserade pennalisternas "bevis-dokumentation".

(Dvs sÄnt som egentligen alla har, men eliten genom "oberörbarhet" skyddas mot. Minns ni den Svenske generalen som för cirka 1-2 Är sedan avslöjades med att bÄde vara omfattande hustrumisshandlare och vidlyftig grupp-sex-klubbsaktiv. Dvs att de upphöjda kan bete sig som mÄngdubbelt större svin Àn oss andra, men helt komma undan med det i Ärtionden.)


__Alla kan avrÀttas
Det finns naturligtvis mÄnga barn som omhÀndertas dÀrför att förÀldrarna Àr farliga för dem. Men, det förekommer ocksÄ pinsamt ofta att barnen omhÀndertas eller att vÄrdnad frÄntas en förÀlder enbart som ett sÀtt att tvinga förÀldrarna politiskt, religiöst eller av andra skÀl pÄ knÀ.

Under 1900-talet skedde 63.000 tvÄngssteriliseringar och ett stort antal lobotomeringar (ingrepp i hjÀrnan för att passivisera offret) med tvÄng. En bekant sa: " - Hur lÄng tid tror du att det tar innan zebrans rÀnder gÄr ur?"


.
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

valens

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 249
 • Karma: 0
  • Visa profil
  • http://visa.respeqt.nu
PĂ„ tal om modeller

« Svar #5 skrivet: 22 oktober 2007, 19:21:22 PM »
DÄ socialmyndigheten uppmanar en förÀlder att ljuga genom att anklaga den andre förÀldern för sexuellt övergrepp över barnet;
DÄ socialmyndigheten falsifierar dokument för att falsk anklaga den andre förÀldern för sexuellt övergrepp över barnet;
DÄ polis och Äklagarmyndigheterna passiv ÄskÄdar det hela

DĂ„ samhĂ€llet anser att det hela â€Ă€r horribel” men saknar civilkurage för att ingripa trotts mer Ă€n gott om bevis att myndigheterna genom nĂ„gra besatta tjĂ€nstemĂ€n har definitivt felat pĂ„ det grövsta sĂ€ttet


DÄ undrar man om man lever i Sverige eller i Orwells vÀrld?

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
Den Svenska modellen 5
« Svar #6 skrivet: 25 oktober 2007, 12:03:22 PM »
.Den Svenska modellen 5De nya metoder dÀr myndigheter, ofta aktiverat genom det som jag lite ironiskt kallar för "amatör-STASI" (dvs dina egna tidigare vÀnner) Àr inte lika snabba och definitiva som kirurgiska steriliseringar, men alla kan kvÀsas med mobbning. Alla bryter ihop för eller senare. MÀnniskor Àr ocksÄ felbara och genom bevakning mm kan i princip alla mÀnniskor begÄ ett misstag som kan utpekas som bevis för ondska, sjukdom eller galenskap. Alla kan med tiden tystas eftersom det som mÄnga i Sverige beskylls för faktiskt Àr tillfÀlliga och helt naturliga, mÀnskliga brister och felsteg.

Man mÄste inse att alla de som lyssnar till förtal, genom andra olagligt uppsnappade "bevis" faktiskt kan vara framprovocerade under de mest vidriga omstÀndigheter och vara enstaka, olyckliga skamflÀckar som inte alls beskriver en persons sanna natur. Dvs att de som godtar eller lyssnar till förtal (organiserat eller ej) Àr delaktiga i rÀttsvidriga övergrepp pÄ nÀstan samma sÀtt som mobbarnas kÀrntrupper.

Förr tvÄngssteriliserades mÀnniskor medan det idag sker sakta, systematiskt genom mobbning, dold pennalism och olaglig övervakning. Jag vet personer, en av dem Àr jag sjÀlv som i princip fÄr hela mitt liv sönderslaget i Sverige, som vissa hÄller för ett paradis pÄ jorden. Mindre omtyckta mÀnniskor (som jag sjÀlv) som drabbas av detta kan i princip alltid förr eller senare fÀllas... men naturligtvis dÄ pÄ helt vidriga, konstruerade grunder.


__Varför Sverige INTE Àr en demokrati
Den folkvalda riksdagen beslutar om lagar, skatter och en del annat. Men bakom, eller snarare ovanför riksdagen finns starka nÀtverk av bl.a föreningselit. Det Àr personer som har eller har haft höga förtroendeuppdrag i föreningslivet och arbetslivet.

Dessa nÀtverk Àr mycket starka och har sannolikt stÀrkts 100-tals procent senaste decenniet pga av ny, snabb informationteknik som epost, sms och mobiltelefoner. Riksdagens arbete gÄr ocksÄ snabbare, men dÀr Àr formerna formella och kan inte snabbas upp sÄ mycket av IT.


.
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Avos

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 1242
 • Karma: 0
  • Visa profil
  • Ett Annat Sverige
Re: Den Svenska modellen 5
« Svar #7 skrivet: 25 oktober 2007, 16:42:31 PM »
Morgan, har du kikat pĂ„ förtryckarskolan som jag lade ut i "Övrigt" ?
Denna person har av myndigheterna berövats sina rÀttigheter, och skriver dÀrför mot sin vilja anonymt.Att skriva anonymt skadar de mÀnskliga rÀttigheterna och skyddar de som angriper rÀttigheterna

Avos

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 1242
 • Karma: 0
  • Visa profil
  • Ett Annat Sverige
Re: PĂ„ tal om modeller

« Svar #8 skrivet: 26 oktober 2007, 10:11:14 AM »
Citat frćn: "valens"
DÄ socialmyndigheten uppmanar en förÀlder att ljuga genom att anklaga den andre förÀldern för sexuellt övergrepp över barnet;
DÄ socialmyndigheten falsifierar dokument för att falsk anklaga den andre förÀldern för sexuellt övergrepp över barnet;
DÄ polis och Äklagarmyndigheterna passiv ÄskÄdar det hela

DĂ„ samhĂ€llet anser att det hela â€Ă€r horribel” men saknar civilkurage för att ingripa trotts mer Ă€n gott om bevis att myndigheterna genom nĂ„gra besatta tjĂ€nstemĂ€n har definitivt felat pĂ„ det grövsta sĂ€ttet


DÄ undrar man om man lever i Sverige eller i Orwells vÀrld?


Jag kan bara göra ett tillÀgg dÀr. Det Àr Àven pÄ smÄsaker man kan se stora fel.

Jag fick ett telefonsamtal frÄn lillgrabbens lÀrarinna. Hon hade hört lillgrabben beklaga sig över att vi varit oense om hans umgÀnge, som varit mindre med mig sista mÄnaden. Hon ringde oss bÄda och sade att vi inte fÄr tala sÄ barnen hör om vÄra privata problem. Dvs grabben skulle hÄllas ovetande om att hans umgÀnge med mig Àndrades...

Socialas "Kuvös"-synsĂ€tt  utgĂ„r ifrĂ„n att barnen antingen har överbeskyddats för lite, eller för mycket. UtgĂ„ngspunkten Ă€r att det Ă€r förĂ€lderns SKULD, inte förĂ€lderns ANSVAR att se till att barnen har det helt problemfritt, snarare Ă€n sĂ„ bra som möjligt. Ansvaret har ju samhĂ€llet för mina barn, enligt socialas version.. Gissa vem som har skulden ?Minsta bakterie, eller traumatisering i livet, innebĂ€r dĂ„ förĂ€lderns SKULD , inte ANSVAR ( Kuvösen har stĂ„tt öppen pĂ„ glĂ€nt lite grand).

RĂ€ttegĂ„ngen kan dĂ„ börja, med allmĂ€nt hĂ„llna anklagelser som utan precisering pĂ„visar att barnet har levt utan kuvös. "NI" har lĂ„tit barnet fĂ„ veta.. etc. Vanligaste förtalsmetoden Ă€r att om nĂ„gon enskild beskylls för nĂ„got, sĂ„ sĂ€ger de "ni". DĂ„ blir det "rĂ€ttvist". Vanligen uppfattar ju oskyldiga mĂ€nniskor rĂ€ttvisan sĂ„ att man genom ett rĂ€ttsförfarande förklaras oskyldig och frias, men hĂ€r Ă€r det tvĂ€rt om. HĂ€r innebĂ€r rĂ€ttvisan förtal.  SĂ„ gĂ„r det till nĂ€r andra ska döma i familjers privatliv. Alla vet hur man förtalar och förstör, INGEN vet hur man gör nĂ€r man stĂ€ller till rĂ€tta. SĂ„dant har de ingen utbildning i.
Denna person har av myndigheterna berövats sina rÀttigheter, och skriver dÀrför mot sin vilja anonymt.Att skriva anonymt skadar de mÀnskliga rÀttigheterna och skyddar de som angriper rÀttigheterna

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
Re: PĂ„ tal om modeller

« Svar #9 skrivet: 27 oktober 2007, 11:35:17 AM »
Citat frćn: "valens"
DÄ socialmyndigheten uppmanar en förÀlder att ljuga genom att anklaga den andre förÀldern för sexuellt övergrepp över barnet;
DÄ socialmyndigheten falsifierar dokument för att falsk anklaga den andre förÀldern för sexuellt övergrepp över barnet;
DÄ polis och Äklagarmyndigheterna passiv ÄskÄdar det hela

DĂ„ samhĂ€llet anser att det hela â€Ă€r horribel” men saknar civilkurage för att ingripa trotts mer Ă€n gott om bevis att myndigheterna genom nĂ„gra besatta tjĂ€nstemĂ€n har definitivt felat pĂ„ det grövsta sĂ€ttet


DÄ undrar man om man lever i Sverige eller i Orwells vÀrld?
Vi vet att... sĂ„ VARFÖR och HUR?


Ja, det rÄder ingen tvekan om att mÄnga behandlas mycket illa. SjÀlv lider jag i sÄdan omfattning att jag (tyvÀrr) har nog med sjÀlva lidandet redan. Men det Àr bra att fler skriver om övergrepp de varit med om. Fast starta gÀrna nya trÄdar om det.

Jag vill inte förringa nĂ„gons personliga Ă€renden, men nu rĂ„kar den hĂ€r trĂ„den ju handla om Sverige som helhet. HUR och VARFÖR Ă€r det som det Ă€r!? Hur kan dĂ„ socialkontoren komma undan med den hĂ€r typen av övergrepp Ă„r efter Ă„r?

Alla myndigheter ska granskas. Socialkontorens sociala arbete granskas av LÀnsstyrelsens sociala enhet, dvs socialkontorens f.d arbetskamrater. Dom kan vi alltsÄ rÀkna bort, de Àr en lam anka.

Det andra skÀlet Àr att socialkontoren i mÄnga fall har "beskydd" via det tysta etablissemangets smygfascistiska nÀtverk (genom bl.a socialnÀmnden). Det Àr nÀtverk som delvis har nazi-Darwinistiska sympatier och t.ex tyr sig till elitistiska idéer typ Nietzsche. Dvs personer som anser att Sverige ska rasavlas och att personer i deras egna nÀtverk alltid Àr bÀttre Àn alla andra.

Övergreppen handlar alltsĂ„ INTE OM MISSTAG!

Kom Àven ihÄg att din snÀlle granne faktiskt kan vara din vÀrste fiende. Det finns personer som glatt pratar med dig om allt möjligt och sedan gÄr hem och ringer nÄgon bekant-bekant som jobbar pÄ socialkontoret eller sitter i socialnÀmnden. SÄ djÀvligt Àr Sverige. Den som skvallrar kan t.o.m vara t.ex ditt syskon.

Att det s.a.s rÄder ett mycket hÄrt klimat, och omfattande behov av att dölja sanningar om smygfascismen, det kan man enkelt se genom att beskÄda de fullstÀndigt absurda svar och angrepp som skett bÄde mot mig personligen och mot de fakta som jag lagt ut i lÀnkar (Bemötande av myndigheter /kategori ovan). Vissa mÀnniskor kÀnner alltsÄ sÄ extremt stark sympati för smygfascismen att de inte drar sig för att förvara den med helt galen debatt.


.
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

valens

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 249
 • Karma: 0
  • Visa profil
  • http://visa.respeqt.nu
Re: PĂ„ tal om modeller

« Svar #10 skrivet: 27 oktober 2007, 23:29:25 PM »
Citat frćn: "Morgan Ohlson"

Vi vet att... sĂ„ VARFÖR och HUR?


Först mĂ„ste jag be om ursĂ€kt att jag vĂ„gade trĂ€nga mig in pĂ„ nĂ„gon annans revir


Sedan, VARFÖR
?
Trista sanningen om den snĂ€lle granne som faktiskt kan vara den vĂ€rste fiende och att det finns personer som glatt pratar med andra om allt möjligt och sedan gĂ„r hem och ringer nĂ„gon bekant-bekant som jobbar pĂ„ ett eller ett annat kontor eller sitter i vet jag inte vilken nĂ€mnd, det har jag en alldeles för lĂ„ngt erfarenhet (jag har verkligen upplevt Orvells 1984, under nĂ„gra decenier, faktiskt).  Den som skvallrar kan t.o.m vara t.ex egen syskon.
SÄ djÀvligt var/Àr pÄ mÄnga andra stÀllen ocksÄ.

Sist men inte minst, HUR
?
Att man skvallrar eller avslöjar skumma, brottsliga fakta bör man se positivt pÄ, anser jag.
Men att ljuga, att förfalska dokument samt uppmana andra att ljuga och förfalska dokument kan jag inte förstÄ alls, inte acceptera överhuvudtaget!
Och vÀrre Àn allt vad man kan tÀnka sig: nÀr allt Àr avslöjat med bevis, dÄ anvÀnds alla ÄskÄdare plötsligt av strutstaktiken.

Ja, VARFÖR?

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
Den Svenska modellen 6
« Svar #11 skrivet: 01 november 2007, 14:37:14 PM »
.


Den Svenska modellen 6Under mĂ„nga Ă„r funderade jag mycket pĂ„ varför folk kunde sitta och grĂ„ta över att de sparkades frĂ„n en styrelsepost i en sportförening.  ....eller att vissa falanger i föreningar till sin fotbollsklubb "plockade in" t.ex ny ordförande frĂ„n andra kommuner och som knappast aldrig haft ett par fotbollsskor pĂ„ fötterna. Den hĂ€r typen av stĂ€ndigt Ă„terkommande konstigheter vĂ€ckte mitt intresse.

NÀr jag sedan pÄ senare Är insett att det sker vÀldigt mycket skumt i Sveriges mörka hörn började jag inse att det som jag kallar amatör-STASI och de hÀr Äterkommande mÀrkliga hÀndelserna i föreningslivet var tvÄ toppar av samma isberg. Visst styr Riksdagen men fundera lite över den civila olydnad som jÀmt och stÀndigt sker.

NÀr det tysta etablissemanget inte tyckte om skatten, dÄ började Àven uppsatta personer (företagsledare mm) anstÀlla svart.

NÀr lagen talar om Äsiktsfrihet och yttrandefrihet dÄ skapas det ur dessa nÀtverk ett spontant amatör_STASI som startar terror och mobbning för att tysta den eller de vars Äsikter man ogillar (myndigheterna tiger).

Under mÄnga Är bredde det ut sig en ganska accepterad hembrÀnning av sprit för husbehov. Plötsligt, under 90-talet som genom ett trollslag blev plötsligt hembrÀnningen bannad av alla... och allt tal om hembrÀnning, tal om svartsprit gick pÄ bara ett Är eller sÄ frÄn att vara var mans hobby till att vara det fulaste av det fula ...och essensbutiker med aktivt kol mm. började lÀggas ned i rasande takt. Ett typiskt dolt pÄbud frÄn det tysta etablissemanget.

Gillar den tysta eliten inte den moral som spirar i riksdagen, ja dÄ driver man sina interna regler frÄn ordenssÀllskap etc. allt hÄrdare, sociala avrÀttningar etc. med dramatiska straff och förföljelser mot dem man ska straffa. I dessa regler finns bland annat Älderdomliga kristna normer och t.ex rigida spelregler för sex och samlevnad som inte varit moderna de senaste 70 Ären.

PÄ det hÀr sÀttet Àr Sverige ett mycket falskt land som spelar med dubbla regler. En lagbok som man stoltserar med i internationella sammanhang. Sverige Àr ju sÄÄÄ demokratiskt och rÀttvist. Man talar demokrati, men jagar folk och egna Äsikter med blÄslampa i skuggan bakom öppna media. Samtidigt kan man i Sverige av ren och svart pennalism krossa ogillade personer med hjÀlp av deras barn.---------------
>20 Ă„rs terror mot undertecknad
Hoppstation /LÀnkstation /InnehÄll /översikt ver.071113. (alternativa)
http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?p=296435#poststop
http://forum.aftonbladet.se/thread.jspa?messageID=672442&#672442
http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=3500000000000014&conference=10500000000000373&posting=19500000004632476
http://groups.google.se/group/swnet.politik/browse_frm/thread/98a3e316a9e1e5c/d7e10e166678a3a8?hl=sv&lnk=st&q=%22Morgan+Ohlson%22+Hoppstation+dat1113+apelsindeg#d7e10e166678a3a8

Vid inknappning sök Google grupper (klicka _grupper_ i Google sidhuvud).
Sök med rÀtt stavning:
"Morgan Ohlson" Hoppstation dat1113 apelsindeg

.
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Ruby Harrold-Claesson

 • Global Moderator
 • Newbie
 • *****
 • Antal inlägg: 690
 • Karma: 1
  • Visa profil
Hög tid att avskaffa odemokratiska maktstrukturer
« Svar #12 skrivet: 13 november 2007, 20:16:17 PM »
Hej Avos och Morgan Ohlson, har ni lÀst Lisbeth Lindeborgs artikel Hög tid att avskaffa odemokratiska maktstrukturer?

Jag vill ocksÄ rekommendera lÀsning av fd universiterslektor Reinhard Helmers artikel "Swedish Labour Law And The European Union"

Och nÀr ni ÀndÄ hÄller pÄ att lÀsa om hur svenska myndigheter mobbar enskilda kan ni lÀsa jur. kand, med. lic Siv Westerbergs artikel "BarnmÄlen blir skenrÀttegÄngar" som Àr en replik pÄ Hans Corells artikel dÀr han föresprÄkar yrkesförbud för kritiska jurister som för klagomÄl till Europadomstolen.

Detta Àr en klen tröst, men ni Àr inte de enda som har mobbats i det svenska arbetslivet. Ni har gott sÀllskap av advokater, lÀkare, lÀrare, professorer, en aviatör, kartografen pÄ Sjöfartsverket (fÄngen pÄ fyren), vanliga förÀldrar som kÀmpar för rÀtten till sina egna barn mot maktfullkomliga myndigheter ... och listan kan göras hur lÄng som helst.

Metoderna att mobba folk lÀrdes ut under socionomutbildningens barndomsÄr (1970-talet) och de Àr lika förkastliga dÄ som nu.

Det Àr som Lisbeth Lindeborg skriver det Àr "Hög tid att avskaffa odemokratiska maktstrukturer".

Unions Medborgare

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 92
 • Karma: 0
  • Visa profil
Enskild har MAKT lokalt i EU
« Svar #13 skrivet: 21 november 2007, 15:06:14 PM »
Enskild drabbad medveten fysisk person har rÀtt till skadestÄnd av det allmÀnna om RESURSER som Àr lagstiftare, domstol eller exekutivt organ lokalt pÄ den inre marknaden producerat sÀkerhetsbrist i handlÀggning eller beslut till EN drabbad enskild fysisk person som Àr fördragsbrott!

Fördragsbrott lokalt i en medlemsstat pÄ den inre fria marknaden Àr en aktiv eller inaktiv reflektion, vÀrdering, konstruktion och genomförande av RESURSER, som Àr lagstiftare, domstol eller exekutivt organ i strid med EU-rÀtt eller EG-domstolen överhöghet och rÀttspraxis i EES/EU.

Varför inte starta lÀr-centrum för enskildas rÀttigheter och möjligheter lokalt pÄ den inre FRIA gemensamma marknaden hÀr i NKMR-forumet?
MARKNADEN vÀrderar, vÀrdesÀkrar och vÀljer producerat RESULTAT frÄn RESURSER, som inte kan avtala bort, NYTTA med retroaktivt STRIKT produktansvar för sÀkerhetsbrist mot enskild fysisk person, lokalt nÄgonstans i EØS eller EU.

Avos

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 1242
 • Karma: 0
  • Visa profil
  • Ett Annat Sverige
Re: Enskild har MAKT lokalt i EU
« Svar #14 skrivet: 22 november 2007, 12:23:10 PM »
Citat frćn: "Unions Medborgare"
Varför inte starta lÀr-centrum för enskildas rÀttigheter och möjligheter lokalt pÄ den inre FRIA gemensamma marknaden hÀr i NKMR-forumet?


Inte dumt med en sÄdan area. Skriv arean nÀst lÀngst ned, dÀr föreslÄr man nya areor.
Denna person har av myndigheterna berövats sina rÀttigheter, och skriver dÀrför mot sin vilja anonymt.Att skriva anonymt skadar de mÀnskliga rÀttigheterna och skyddar de som angriper rÀttigheterna